test

Virusscanners op Windows 10: Avira, Bitdefender, Kaspersky en Norton beste getest (september/oktober 2015)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de beschermingsgraad, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In september en oktober werden voor het eerst virusscanners op Windows 10 onderzocht. Bij de tests werd de bescherming tegen 142 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Avira, Panda, Bitdefender en Trend Micro foutloos (real-word protection augustus 2015)

Testorgaan AV Comparatives beoordeelt een aantal keer per jaar de real-world protection die virusscanners bieden. Dus: hoe goed beschermen anti-virus programma's ons in het dagelijkse leven als we op het web surfen, bestanden downloaden en e-mail bekijken? Deze keer de testresultaten van augustus 2015. Welke anti-virus oplossing was in die periode het beste?

Virusscanners op Windows 8/8.1 getest: Avira beste betaalde, Panda beste gratis (mei/juni 2015)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de beschermingsgraad, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In mei en juni werd onderzocht wat de beste anti-virus oplossing voor Windows 8/8.1 is. Bij de tests werd de bescherming tegen 167 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 22.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Gratis Panda stopt meeste virussen en verslaat betaalde scanners (real-word protection maart-juni 2015)

Testorgaan AV Comparatives beoordeelt een aantal keer per jaar de real-world protection die virusscanners bieden. Dus: hoe goed beschermen anti-virus programma's ons in het dagelijkse leven als we op het web surfen, bestanden downloaden en e-mail bekijken? Nu komt AV Comparatives met een samenvatting van de tests in de periode maart tot en met juni 2015. Welke anti-virus oplossing was in die periode het beste?

Virusscanners op Windows 7 getest: Bitdefender beste betaalde, Panda beste gratis (maart/april 2015)

AV-Test is een Duits test-instituut dat met enige regelmaat onderzoek doet naar de bescherming, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In maart en april werd onderzocht wat de beste virusscanner voor Windows 7 is.

Bij de test werd de bescherming tegen 187 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 28.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Test virusscanners op Windows 8.1: F-Secure beste betaalde, avast! beste gratis (januari/februari 2015)

Het Duitse AV-Test test regelmatig virusscanners op bescherming, systeembelasting en vals positieven. In januari en februari werd onderzocht wat de beste virusscanner voor Windows 8.1 is.

Bij de test werd de bescherming tegen 208 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en de protectie bij ruim 12.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Pagina's

Advertentie