test

Virusscanners voor Windows 7 getest: Kaspersky en Bitdefender foutloos (augustus 2016)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt enkele keren per jaar de mate van bescherming, systeemvertraging en het aantal vals positieven van virusscanners. In juli en augustus werden anti-virus producten voor Windows 7 getest. Bij de tests werd de beveiliging tegen 162 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 15.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Virusscanners op Windows 7 getest: Kaspersky en TrendMicro beste (januari/februari 2016)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de mate van bescherming, systeemvertraging en het aantal vals positieven van virusscanners. In januari en februari werden anti-virus producten voor Windows 7 getest. Bij de tests werd de beveiliging tegen 213 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Virusscanners op Windows 10: Avira, Bitdefender, Kaspersky en Norton beste getest (september/oktober 2015)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de beschermingsgraad, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In september en oktober werden voor het eerst virusscanners op Windows 10 onderzocht. Bij de tests werd de bescherming tegen 142 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Pagina's