test

Doe de cyber skills test en kijk hoe alert jij online bent

Alert Online (een campagne van overheid, bedrijfsleven en wetenschap met als doel Nederland bewuster en veiliger online te laten zijn) heeft een 'cyber skills test' gemaakt om te kijken hoe alert mensen online zijn en of ze veilig internetten. Je kunt 100% halen op tien vragen over privacy, wachtwoorden, phishing, online betalen, updaten en meer. Hoeveel haal jij?

Virusscanners op Windows 7 getest: Kaspersky en TrendMicro beste (januari/februari 2016)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de mate van bescherming, systeemvertraging en het aantal vals positieven van virusscanners. In januari en februari werden anti-virus producten voor Windows 7 getest. Bij de tests werd de beveiliging tegen 213 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Virusscanners op Windows 10: Avira, Bitdefender, Kaspersky en Norton beste getest (september/oktober 2015)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de beschermingsgraad, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In september en oktober werden voor het eerst virusscanners op Windows 10 onderzocht. Bij de tests werd de bescherming tegen 142 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Pagina's