test

Virusscanners op Windows 7 getest: Kaspersky en TrendMicro beste (januari/februari 2016)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de mate van bescherming, systeemvertraging en het aantal vals positieven van virusscanners. In januari en februari werden anti-virus producten voor Windows 7 getest. Bij de tests werd de beveiliging tegen 213 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Virusscanners op Windows 10: Avira, Bitdefender, Kaspersky en Norton beste getest (september/oktober 2015)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de beschermingsgraad, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In september en oktober werden voor het eerst virusscanners op Windows 10 onderzocht. Bij de tests werd de bescherming tegen 142 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 20.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Avira, Panda, Bitdefender en Trend Micro foutloos (real-word protection augustus 2015)

Testorgaan AV Comparatives beoordeelt een aantal keer per jaar de real-world protection die virusscanners bieden. Dus: hoe goed beschermen anti-virus programma's ons in het dagelijkse leven als we op het web surfen, bestanden downloaden en e-mail bekijken? Deze keer de testresultaten van augustus 2015. Welke anti-virus oplossing was in die periode het beste?

Virusscanners op Windows 8/8.1 getest: Avira beste betaalde, Panda beste gratis (mei/juni 2015)

Het Duitse test-instituut AV-Test onderzoekt regelmatig de beschermingsgraad, systeembelasting en het aantal vals positieven van virusscanners. In mei en juni werd onderzocht wat de beste anti-virus oplossing voor Windows 8/8.1 is. Bij de tests werd de bescherming tegen 167 zero-day aanvallen (nieuwe bedreigingen) en ruim 22.000 reeds wijdverspreide virussen gemeten.

Pagina's