VLC mediaplayer: versie 0.9.4 lost veel kleine fouten op en Windows-ontwikkelaars gezocht

Van de populaire mediaspeler VLC is een nieuwe versie verschenen. VLC mediaplayer 0.9.4 lost veel kleine fouten op sinds de vorige uitgave. En er is ook weer een Windowsversie van VLC uitgekomen.

Half september kwam versie 0.9.2 uit van VLC. Dit was de langverwachte update van de 0.8-serie naar de 0.9-serie. VLC 0.9.2 bood onder andere een geheel vernieuwde interface, een versimpelde menustructuur betere ondersteuning voor afspeellijsten, albumhoezen en Last.fm integratie.

Een week na VLC 0.9.2 kwam VLC 0.9.3 uit. Althans, voor Linux en Mac OS X. De Windowsversie van VLC 0.9.3 werd niet vrijgegeven wegens een gebrek aan ontwikkelaars. het VLC-project is naarstig op zoek naar software-ontwikkelaars die de Windowsversie voor hun rekening willen nemen.

In afwachting hiervan is wel VLC 0.9.4 uitgebracht voor zowel Mac OS X, Linux als Windows. Toch 'dreigen' de VLC-ontwikkelaars minder vaak een Windowsvariant van de mediaspeler uit te brengen als er niet snel nieuwe ontwikkelaars bijkomen. VLC 0.9.4 lost trouwens enkel kleine fouten op. Een upgrade van versie 0.8 is wel aan te raden: daar krijgt u veel moois voor terug.

Download VLC mediaplayer 0.9.4

Deel dit artikel: