Nederlandse versie OpenOffice.org 3.0 is ook al te downloaden

Een dag na de officiële Engelse release van OpenOffice.org 3.0 is de Nederlandse versie ook al beschikbaar. Door de enorme drukte op de servers van OpenOffice.org is de officiële website echter nog niet aangepast. U kunt de Nederlandse OpenOffice.org 3.0 al wel via Gratis Software Site downloaden.

Gisteren kwam de langverwachte OpenOffice.org 3.0 uit. Door de grote belangstelling voor het gratis kantoorpakket lagen de servers van OpenOffice.org al snel plat. Sinds gisteravond is een zeer kale uitvoering van de website beschikbaar met alleen maar downloadlinks van de verschillende versies.

De Nederlandse versie 3.0 staat daar nog niet tussen, terwijl deze al wel te verkrijgen is meldt de teamleider van het Nederlandse OpenOffice.org-project, Simon Brouwer. De Nederlandse Windows-versie van OpenOffice.org 3.0 kunt u echter via Gratis Software Site nu downloaden.

Download Nederlandse versie OpenOffice.org 3.0

Deel dit artikel: 

Reacties

geloof het of niet maar ik heb de versie 3 op een simpele en meest normale wijze kunnen downloaden en installeren.
waarsijnlijk geluk gehad, in ieder geval ziet er meer dan hoopgevend uit.

Ik heb 3.0 snel gedownload om te zien hoe hij met PDF bewerken omgaat. Het bewerken gaat makkelijk máár wanneer je het bewerkte document als PDF exporteert neemt hij wel de e-mail links mee maar niet de www links. Dat is jammer. Verder geeft hij een error wanneer je hetzelfde PDF wilt overschrijven, je moet dan een andere naam geven. Het werkt wel maar nog niet vlekkeloos.

Reageer