FreeCAD

Reacties

Hallo Anoniem ,

Zie deze link , scroll helemaal naar beneden onder Assets , daar ziet u de download versie 0.20

https://github.com/F...

@Anoniem
Je hebt gelijk. Nu de juiste downloadlink

Aan Redactie
Julie hebben het over FreeCad versie 0.20 en als ik FreeCad Download Krijg ik versie 0.19.4.

1

het is fijn dat je ook het uiterlijk aan kan passen, maar als hobbyfanaat zou ik graag ook een een setje houttinten aan het lijstje willen toevoegen. heeft iemand dat voor mij? stuur het evt door naar Jordydegameking@live.nl

ik ga mij in freecad verdiepen . reactie zal spoedig volgen

Freecad 0.17 is nog in de ontwikkelingsfase en is wel te downloaden en je moet dan kijken bij: Ubuntu Daily PPA Packages. De normale download is voor Freecad 0.16 wat de huidige stable release is. Op youtube is een goede engelstalige tutorial van momenteel 12 lessen onder de naam : Learn Freecad.De originele duitstalige versie is te vinden onder de naam : BPLRFE

versie 017 is nog niet te downloaden

Goede dag,
ik ben op zoek naar een cursus FreeCad, vergelijkbaar met de cursus die op een Belgische site te vinden is voor SketchUp van Google.
helaas is SketchUp niet in staat om STL bestanden te maken, ik heb alle pogingen die op internet staan al uitgevoerd, maar het lukt me niet.
met FreeCad kan het wel, maar ik krijg het niet voor elkaar om een fatsoenlijke tekening te maken. verder dan een kubusje met gat er in kom ik niet.

HELP!!!
groeten, Dré Jansen