LibreCAD

Reacties

hallo mensen, ik ben van plan om in steen letters te graveren en figuren met maximaal 1cm diepte, bijvoorbeeld bloemen of figuren die klanten mij aanreiken. IK heb totaal geen ervaring met het werken met dit soort software.
Wie kan mij adviseren welke software te gebruiken?

Groeten Ad

Vandaag 2.2.0 gedownload via de librecad site. Ben toch wel tegen een vervelende bug aangelopen, het moment dat je je tekening even wilt bekijken in de afdrukmode en daarna terug naar de tekenmode is alles verdwenen heb je weer een leeg vel. Misschien moet ik wat anders instellen?

De ontwikkeling van librecad 2.2.0 is al bezig sins 2016 er gedurende die jaren 3 release candidate's uitgekomen. Ik vraag mij af waarom ze niet ineens werk maken van de eind versie 2.2;0. in plaats van als maar release candate's uit te brengen.

Ziet er goed uit is er ook eigens een handleiding

@Nico
Die versie 2.2 is nog een pre-release of release candidate, dus geen officiële uitgave. Maar deze is volgens de makers wel vrij stabiel (hoewel de uiteindelijke versie er nog niet is en deze uitgave uit 2018 is). We hebben em vermeld bij Downloads nu.

Via de web site van LibreCad zelf is Versie 2.2.0 downloadbaar via GitHub en die dateert van 2018. En de versie die jullie hier aanbieden is versie 2.1.3 en die dateert van 2016.

Via de web site LibreCad is versie 2.2.0 dowloadbaar via GitHub en die dateert van 2018. En de versie die jullie hier aanbieden is 2.1.3 van 2016.

ok

Is er niet meer, foutmelding

Leuk pakket, maar niet te vergelijken met recente betalende pakketten.
Wel zeer goed te gebruiken voor eenvoudige bouwkundige tekeningen.
Een positief punt is zeker dat het in het Nederlands kan worden gebruikt & vrij is van reclame !!!!!

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserlan_