SketchUp MakeOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Ook ik krijg sketchup make niet aan de praat nadat de proefversie is verlopen

leuk
tof t'is een tekenprogramma

milan verfaillie

ik heb 30 dagen SketchUp Pro kunnen gebruiken en wil overgaan naar SketchUp Make voor huis- tuin en keukengebruik. Hoe moet ik dt doen?

Net geprobeerd via deze website, link downloaden van make gebruiken, persoonlijk gebruik aanduiden, dan kan je make downloaden want anders stellen ze de gratis versie van pro voor.
groeten Lukas

beste , ik heb reeds de sketch up 2015 gedownload om een bestand te kunnen bekijken dat iemand naar mij gemaild heeft.
nu krijg ik 3 dingen op mijn bureaublad en alle 3 zegt het 30 dagen gratis proef maar wat gebeurt er daarna? moet ik automatisch gaan betalen na 30 dagen ? ik wil nu enkel 1 bestand lezen en kijken.
toekomst gezien wil ik misschien wel met sketchup werken maar het was niet de bedoeling om nu te betalen om iets te bekijken wat men naar mij maild.
hetvolgende staat op mijn bureaublad
stylebuilder2015
sketchup2015
layout2015
kan je mij hierin helpen ?
alvast bedankt
mvg stef

Erg verwarrend al die verschillende vormen van Sketchup,ik heb dat ook op mijn pc staan.

De eerste 30 dagen krijgt u gratis de beschikking over de betaalde Pro-functies. Daarna kunt u gewoon de gratis SketchUp Make met beperktere functionaliteit blijven gebruiken. U hoeft niet te upgraden.

Na 30 dagen Pro is het niet gelukt Make te activeren. De enige optie is Pro kopen / license activeren. Heeft u een instructie hoe Make aan de praat te krijgen?

Ik heb hetzelfde probleem. Kan deze niet meer gebruiken, ook niet de eenvoudige versie. Hoe is het mogelijk om de eenvoudige gratis versie te activeren?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorweg_n