Eusing Free Registry Cleaner

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.1 (413 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Versie 4.5.1 is verschenen

Redactie,
Bij deze over het niet werken van deze software ik heb de 4.2 er weer op gezet en daar heb de pc helemaal geen problemen mee,deze draait wel goed vr Johan.

@Johan
Hier werkt het repareren wel gewoon met de laatste versie. Vreemd dat het bij jou dan niet werkt.

ik heb sinds kort de nieuwste versie maar register controleren doet ie wel maar repareren doet ie niet en alle vorige versies deden het wel gewoon.
Weet iemand een oplossing?? met vriendelijke groet, Johan.

Iemand recent nog ervaringen met dit programma icm Windows 10?

Groeten,
Andre

om echt alles uit je register te krijgen is Registry First Aid 11 een goede oplossing. ik wil dit progr. wel uitproberen ( het is altijd handig er meer dan één te hebben maar ben aan het zoeken of google hier niet achter zit ( je gaat ook niet aan een autodief vragen je auto te bewaken, als je begrijpt wat ik bedoel ) ik hoop dat je hier wat aan hebt.
succes
axel

Ik had weleens problemen met deze software bij een nieuwe Windows-versie of update. Het Startmenu werkte dan niet meer goed, omdat Eusing Free Registry Cleaner iets had verwijderd waardoor het niet meer goed functioneerde. Daarom moet je altijd een back-up maken van je register voordat je het gaat opschonen.

De fouten werden wel verholpen als er een nieuwe versie van Eusing Free Registry Cleaner uitkwam.

Ondanks de problemen ben ik wel tevreden met deze software. Eusing heeft nog meer leuke gratis software ontwikkeld, dus het loont de moeite om eens op hun website te kijken

krijg antimalwarepremium niet weg

Het gaat er om dat ook het register zo schoon mogelijk, even als de rest van de computer. Zwaar vervuilde registers leveren na een grondige schoonmaak, wel degelijk betere prestaties. Ook ik ben het niet altijd een met critici en trek steeds vaker mijn eigen plan en dat gaat na ruim 30 jaar computeren, nog steeds erg goed.

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Ik heb iemand een keer geholpen, de computer (windows7) wilde niet meer opstarten, gaf een reg...foutmelding. SFC scannow losste het op, daarna dit programma ge-installeerd en een scan gedaan. Ik schrok me rot hoeveel regfouten er gevonden werd. Daarna is het probleem niet meer voorgekomen.