Eusing Free Registry Cleaner

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren. Maak altijd eerst een backup of herstelpunt.

Inst

Reacties

Als ik een zwaar beveiligde DNS-supplier in stel, is de site van Eusing niet bereikbaar. Als ik voor DNS de default in stel, is de site van Eusing wel bereikbaar.
Kan iemand mij vertellen waarom bij de beveiligde DNS, Eusing niet bereikbaar is? Dus wat is er mis met Eusing?

Gebruik deze 'cleaner' al ettelijke jaren op verscheidene apparaten, nog nooit een probleem gehad.

Jan 12 Feb 2022 - 02:54
Eusinq Free Registry Cleaner Donate © Free Download
Version: 4.6
Price: $0
File Size: 966 KB
OS: Windows 9x/Me/NT/2000/XP/2003/Vista/7/8/10/ll License: Freeware Product Update : Free Release Date: 2022-04-02

ik gebruik dit al héél lang nooit problemen mee gehadben er zeer tevreden over.

Windows 11 wordt inderdaad niet genoemd op de website van Eusing. Zolang dat niet wordt aangepast zal ik dit programma niet gebruiken. Lijkt mij te riskant.

Eusing Registry Cleaning en Eusing Cleaner zijn nogal eens traag in het tijdig aanpassen aan veranderde Windows-versies/configuraties. In het verleden heb ik hierdoor wel eens een Windows-installatie om zeep geholpen.
Bij mij doen ze het nu echter bij Win10 wel goed (voor zover ik het in de gaten heb).
Als op de site van Eusing voor die programmas niet aangegeven staat dat ze voor Win11 werken, zou ik het niet wagen ze uit te voeren.
Ik gebruik die programmas van Eusing omdat ik gemerkt heb dat ze iets korrigeren wat met andere programmas niet kan.

Ik heb dit programma vandaag geïnstalleerd. Het vond ruim 400 fouten. Ccleaner en Norton 360 vonden er minder dan 10. Gezien dit grote verschil vraag ik mij af of het wel verstandig is om Eusing het register te laten repareren? Ook al maak je een backup. Mijn Pc draait onder Windows 11.

Versie 4.5.1 is verschenen

Redactie,
Bij deze over het niet werken van deze software ik heb de 4.2 er weer op gezet en daar heb de pc helemaal geen problemen mee,deze draait wel goed vr Johan.

@Johan
Hier werkt het repareren wel gewoon met de laatste versie. Vreemd dat het bij jou dan niet werkt.