Eusing Free Registry Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.3 (357 stemmen)
Voor Windows
Actueel: 

22 december 2017
Van Eusing Free Registry Cleaner is na een jaar een nieuwe uitgave verschenen. In versie 4.1 is een fout met Cortana opgelost en zijn nog enkele problemen gefixt.

Beschrijving: 

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
4.1
Laatst gewijzigd: 
22 december 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon

Eusing is gratis. Na installatie en opstarten wordt gevraagd of u wilt registreren/doneren. Kies hier voor Skip.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Ik had weleens problemen met deze software bij een nieuwe Windows-versie of update. Het Startmenu werkte dan niet meer goed, omdat Eusing Free Registry Cleaner iets had verwijderd waardoor het niet meer goed functioneerde. Daarom moet je altijd een back-up maken van je register voordat je het gaat opschonen.

De fouten werden wel verholpen als er een nieuwe versie van Eusing Free Registry Cleaner uitkwam.

Ondanks de problemen ben ik wel tevreden met deze software. Eusing heeft nog meer leuke gratis software ontwikkeld, dus het loont de moeite om eens op hun website te kijken

krijg antimalwarepremium niet weg

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Ik heb iemand een keer geholpen, de computer (windows7) wilde niet meer opstarten, gaf een reg...foutmelding. SFC scannow losste het op, daarna dit programma ge-installeerd en een scan gedaan. Ik schrok me rot hoeveel regfouten er gevonden werd. Daarna is het probleem niet meer voorgekomen.

Het gaat er om dat ook het register zo schoon mogelijk, even als de rest van de computer. Zwaar vervuilde registers leveren na een grondige schoonmaak, wel degelijk betere prestaties. Ook ik ben het niet altijd een met critici en trek steeds vaker mijn eigen plan en dat gaat na ruim 30 jaar computeren, nog steeds erg goed.

De portable versie is momenteel nog 3.9 en dus niet 4.0, ook al staat dat erbij.

Er staat dat het FREE is, maar je moet er schijnbaar een code voor hebben en deze MOET je kopen. ik heb natuurlijk ook SKIP gedaan. Dan scant hij alles en vindt fouten, maar hoe ga ik die dan herstellen.

Nee hoor, je hebt totaal geen code nodig. Ik gebruik dit programma al jaaareenn en nooit geen problemen. Gewoon skip aanklikken en het kind doet de was.

- Eerst "register controleren";
- Dan "register repareren"
Die keuzes staan linksboven.

Is 3.9 ook (nog) niet geschikt voor Win10?

bedankt voor de verwittiging . had het al gedownload maar nog niet uitgevoerd

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dui_sland