Wise Registry Cleaner Free

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (249 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.


Wise Registry Cleaner

Wise Registry Cleaner Free vraagt bij de installatie of u ook de Wise Disk Cleaner Free wilt downloaden en installeren. Daar is niks op tegen (in feite levert Wise een losse disk cleaner en register cleaner waar bijvoorbeeld CCleaner dat in één programma stopt). Let wel op dat u daadwerkelijk de gratis versie downloadt en niet de betaalde variant.

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Let wel op 'extraatjes' die aangeboden worden tijdens de installatie.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

@Redactie:
Inmiddels werkt het bij mij ook weer. Zal dus inderdaad een tijdelijke storing zijn geweest. Bij Wise of bij mij, dat kan natuurlijk ook.

@ Ed W.
Hier wel (weer). Misschien tijdelijke storing?

De website van Wise is door mij niet meer te bereiken. Zijn ze er mee gestopt?

Het programma werk super, totaal geen problemen na de scan !

Versie 10.2.4.684 is verschenen

Gisteren, 24-12-2016, gebruikte ik Wise Registry Cleaner free, na een update van het programma, op mijn Asus computer met Win 1O. Nu kan ik niet meer opstarten. Hoe hebt u dat probleem opgelost? Dank bij voorbaat.

Maar, is het dan ook af te raden om het register bij te werken met de registertool van Ccleaner? Ik heb dit altijd gedaan als ik mijn computer opschoon en ik heb er nooit problemen mee gehad.

dit is gewoon een onderdeel van Wise Care, http://www.wiseclean... , waarom dit op deze site een specifieke vermelding krijgt is mij een raadsel

Het gaat hier vooral om de agressief en ongewenste register cleaners die op dubieuze websites verschijnen met de mededeling dat je pc besmet is. Dit valt sowieso onder malware en heeft weinig te maken met het nut van een register cleaner op zich.

Auslogics Boostspeed: zo goed dat het zelfs de wachtwoorden uit je wachtwoordmanager verwijderd :(

Pagina's