Wise Registry Cleaner Free

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (231 stemmen)
Actueel: 

21 augustus 2018
Wise Registry Cleaner 9.65 bevat enkele verbeteringen.

Beschrijving: 

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.


Wise Registry Cleaner 8 nieuwe interface (klik voor groter)

De ook meegeleverde snelkoppeling op het bureaublad van Wise Registry Cleaner naar Clear with 1 click kent dit probleem niet en ruimt ook gelijk alle fouten op. Handig voor beginners.

Wise Registry Cleaner Free vraagt bij de installatie of u ook de Wise Disk Cleaner Free wilt downloaden en installeren. Daar is niks op tegen (in feite levert Wise een losse disk cleaner en register cleaner waar bijvoorbeeld CCleaner dat in één programma stopt). Let wel op dat u daadwerkelijk de gratis versie downloadt en niet de betaalde variant.

Modernere Windows-versies hebben vaak minder last van registerproblemen en zijn minder gebaat bij het opschonen van het register. Er zijn critici die beweren dat register cleaners zelfs helemaal geen zin hebben en geen prestatieverbetering opleveren.

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
9.65
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Wise Registry Cleaner biedt tijdens de installatie onnodige extra software aan. Om deze gebundelde software niet mee te installeren moet u kiezen voor Decline!

Wise maakt reclame voor betaalde software van zichzelf via pop-up vensters vanuit de systeembalk.

Deel deze download: 

Reacties

heb het bekeken kom er niet uit wat wel en niet kan sorry wat is free of tewel gratis

dit is gewoon een onderdeel van Wise Care, http://www.wiseclean... , waarom dit op deze site een specifieke vermelding krijgt is mij een raadsel

Waarom heeft Microsoft niet een standaard een tool in je Windows om je register "schoon" te maken? Antwoord: het is totaal Nutteloos, iedere register-cleaner claimt dan ook wel de beste te zijn en er worden altijd "problemen" en "fouten" gevonden, wat eigenlijk is de basis helemaal geen fouten zijn.
Wil je een stabiel systeem? Vooral niet gaan rommelen in je register.
http://www.computeri...

Maar, is het dan ook af te raden om het register bij te werken met de registertool van Ccleaner? Ik heb dit altijd gedaan als ik mijn computer opschoon en ik heb er nooit problemen mee gehad.

Het register opschonen is niet zinloos. Ik zal het nooit vergeten dat ik iemand 2 dagen voor haar examen heb geholpen omdat de pc niet meer wilde opstarten. Na een regclean was het weer primma in orde.

Echter ik gebruik al jaren naar tevredenheid Eusing.

Hoe kan je regclean gebruiken als de pc niet wik starten??

Dat had ik anders opgelost.

Maar mensen napraten dat het zinloos is om je regestry schoon te houden vind ik niet
verstandig.

Gisteren, 24-12-2016, gebruikte ik Wise Registry Cleaner free, na een update van het programma, op mijn Asus computer met Win 1O. Nu kan ik niet meer opstarten. Hoe hebt u dat probleem opgelost? Dank bij voorbaat.

De prestatieverbeteringen die dit soort programma's opleveren zijn "op z'n best miniscuul en niet waarneembaar"

https://www.security...

Het gaat hier vooral om de agressief en ongewenste register cleaners die op dubieuze websites verschijnen met de mededeling dat je pc besmet is. Dit valt sowieso onder malware en heeft weinig te maken met het nut van een register cleaner op zich.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portuga_