Reageren

SoftPerfect File Recovery

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

SoftPerfect File Recovery is freeware programma om per ongeluk verwijderde bestanden terug te vinden. Als u een bestand uit de prullenbak weggooit of zelfs nadat u een schijf geformatteerd heeft dan kan SoftPerfect File Recovery deze bestanden vaak herstellen. Dit bestandsherstel werkt voor harde schijven, floppy disks, USB sticks en andere opslagmedia.

Wist u dat bestanden helemaal niet weg zijn als u ze in de prullenbak gooit en daarna de prullenbak leegt? Windows zegt alleen dat het plekje op de harde schijf waar dit bestand staat 'leeg' is, zodat andere bestanden ook deze ruimte in kunnen gaan nemen. Als de weggegooide bestanden daarna niet of weinig overschreven worden (ofwel: dat andere bestanden hun plek innemen), dan kunnen ze door iedereen met bestandsherstel-software teruggevonden worden.


SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File Recovery is zo'n bestandsherstelprogramma - en het is een klein, snel programma dat u niet apart hoeft te installeren. U kunt gewoon klikken op het .exe bestand dat u gedownload heeft. U kunt zoeken (Search) en daarna de gewenste teruggevonden bestanden herstellen (Restore). U kunt SoftPerfect File Recovery ook vanaf een usb-stick gebruiken. FAT en NTFS schijven worden ondersteund.

Inst

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ooste_rijk