Reageren

SoftPerfect File Recovery

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (77 stemmen)
Beschrijving: 

SoftPerfect File Recovery is freeware programma om per ongeluk verwijderde bestanden terug te vinden. Als u een bestand uit de prullenbak weggooit of zelfs nadat u een schijf geformatteerd heeft dan kan SoftPerfect File Recovery deze bestanden vaak herstellen. Dit bestandsherstel werkt voor harde schijven, floppy disks, USB sticks en andere opslagmedia.

Wist u dat bestanden helemaal niet weg zijn als u ze in de prullenbak gooit en daarna de prullenbak leegt? Windows zegt alleen dat het plekje op de harde schijf waar dit bestand staat 'leeg' is, zodat andere bestanden ook deze ruimte in kunnen gaan nemen. Als de weggegooide bestanden daarna niet of weinig overschreven worden (ofwel: dat andere bestanden hun plek innemen), dan kunnen ze door iedereen met bestandsherstel-software teruggevonden worden.


SoftPerfect File Recovery

SoftPerfect File Recovery is zo'n bestandsherstelprogramma - en het is een klein, snel programma dat u niet apart hoeft te installeren. U kunt gewoon klikken op het .exe bestand dat u gedownload heeft. U kunt zoeken (Search) en daarna de gewenste teruggevonden bestanden herstellen (Restore). U kunt SoftPerfect File Recovery ook vanaf een usb-stick gebruiken. FAT en NTFS schijven worden ondersteund.

Categorie: 
Bestandsherstel
Versienummer: 
1.2
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Download: 

Download SoftPerfect File Recovery via de producent

Het programma wordt niet meer verder ontwikkeld

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
en_eland