Windows 10

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.1 (322 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

Windows 10 is het eerste besturingssysteem dat Microsoft gratis weggeeft. Mits je een geldige licentie voor Windows 7 of 8 hebt. Windows 10 is een - ons inziens - geslaagde integratie tussen het vertrouwde van Windows 7 en het moderne van Windows 8. Plus nog veel handige nieuwe functies zoals de geïntegreerde zoekfunctie met assistent Cortana, de taakweergave, het actiecentrum met meldingen, de vernieuwde Windows Store voor apps, games, muziek, films en tv en Microsofts nieuwe, snelle browser Edge.

DL

Inst

Website producent: 
Hulp en ondersteuning: 
Deel deze download: 

Reacties

heb geen reactie

ik heb inmiddels mijn pc weg gegeven. gebruik nu samsung galaxy tab S5e android 9. ik had vroeger wel pc windows 10.

geef mij maar android 9 of hoger in plaats van windows 10 ik heb geen pc en of laptop etc. maar wel een tablet android 9.

wekt denk ik heb nog niet gedownload maar moet dit invullen

@diego
Kijk hier:
https://www.gratisso...

ik wil windows 10 hebben

Voor eerst downloaden

Ik heb de website licence-activation.com gebruikt en het werkt perfect

mss eens een clean install doen
normaal zou dit het probleem moeten verhelpen
ik draai al effe w10 en heb nog geen enkele problemen gehad

Na eerst op mijn desktop al het mogelijke gedaan te hebben om mijn windows 7 te houden heb ik toch op mijn laptop w 10 uitgeprbeerd en dat beviel prima.
Wel alle mogelijke privacy instelingen gedaan, eigenlijk staat alleen smart screen nog aan en heb ik met ccleaner al de apps verwijdert die ik niet wilde.
Ik heb d.m.v. de media creation tool installatie dvd's en usb sticks gemaakt en schone installaties gedaan op diverse desktops en laptops, telkens zonder enige problemen.
Er is voldoende informatie op deze website en andere websites als je zoekt naar tips en trucs en registeraanpassingen zoals b.v. AskVG.

Pagina's