Windows 10

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (262 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Windows 10 is het eerste besturingssysteem dat Microsoft gratis weggeeft. Mits je een geldige licentie voor Windows 7 of 8 hebt. Windows 10 is een - ons inziens - geslaagde integratie tussen het vertrouwde van Windows 7 en het moderne van Windows 8. Plus nog veel handige nieuwe functies zoals de geïntegreerde zoekfunctie met assistent Cortana, de taakweergave, het actiecentrum met meldingen, de vernieuwde Windows Store voor apps, games, muziek, films en tv en Microsofts nieuwe, snelle browser Edge.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

wekt denk ik heb nog niet gedownload maar moet dit invullen

@diego
Kijk hier:
https://www.gratisso...

ik wil windows 10 hebben

Voor eerst downloaden

Ik heb de website licence-activation.com gebruikt en het werkt perfect

mss eens een clean install doen
normaal zou dit het probleem moeten verhelpen
ik draai al effe w10 en heb nog geen enkele problemen gehad

Na eerst op mijn desktop al het mogelijke gedaan te hebben om mijn windows 7 te houden heb ik toch op mijn laptop w 10 uitgeprbeerd en dat beviel prima.
Wel alle mogelijke privacy instelingen gedaan, eigenlijk staat alleen smart screen nog aan en heb ik met ccleaner al de apps verwijdert die ik niet wilde.
Ik heb d.m.v. de media creation tool installatie dvd's en usb sticks gemaakt en schone installaties gedaan op diverse desktops en laptops, telkens zonder enige problemen.
Er is voldoende informatie op deze website en andere websites als je zoekt naar tips en trucs en registeraanpassingen zoals b.v. AskVG.

ik heb een laptop waar w7 op stond en op gegrade naar 10 en heb gewoon niks meer er stond op operating system not found na herstart. met w8 naar w10 geen probleem alleen wat drivers van scanner en printer die nog zoek zijn en dus niet werkt.

Als een organisatie tegen jou liegt,vertrouw je zo'n club dan nog?

Hallo Willempiesnor,

Je kan de installatie starten via de update, vervolgens kun je de installatie laten uitvoeren, en wanneer alles klaar is en je op het bureaublad staat van je kersverse Windows 10, doe je het volgende: Als eerste ga je naar Instellingen, onderdeel Bijwerken en beveiliging, sub Systeemherstel, optie Deze pc opnieuw instellen), volg daarna de stappen op het scherm, en als alles goed is uitgevoerd, dan hoor jij een schone Windows 10 installatie te hebben! Als je verder nog vragen hebt kun je mij altijd mailen! muhammed.ali.tamer@g...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duits_and