Linux MintOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

Linux Mint? Wil je om wat voor reden dan ook iets anders dan MS Windows: Linux Mint is zonder meer het proberen waart! Als je gezond verstand gebruikt kan er niet veel misgaan.

Peppermint 8 is een leuke LTS variant van Mint met o.a. Ice toepassing voor SSB's en vooraf samengestelde softwaresuites in de Software beheerder.

Linux Mint, niets mis mee, maar een heel goed alternatief is Zorin OS 12. Het proberen waard.

Linux Mint 18.2 Sonya is gisteren verschenen: http://blog.linuxmin...
Zowel Cinnamon, Mate, Xfce en KDE zijn als 18.2 Sonya 'downloadbaar'.

Binnen enkele dagen zal 18.2 ook bínnen de versies 18.0 en 18.1 te installeren zijn via de update manager.

Gisteren Linux Mint geïnstalleerd in VirtualBox op Windows 10 en ik moet zeggen dat het me enorm bevalt. Werkt snel en gemakkelijk. Denk er aan om een tweedehands pc te kopen zonder besturingssysteem op om daar dan Linux Mint op te installeren.

Ik zou zeker proberen een Linux variant op een tweedehands pc te zetten. Mijn oude Toshiba laptop met Windows XP draait nu als een tierelier op Linux Mint. Voor het huis-tuin-en-keukengebruik (en meer) kan je alles met Linux, zeker met de nieuwste variant. Veel succes!

Linux Mint vaak genoeg geprobeerd. Zit vol fouten. Bestanden worden niet volledig naar externe harde schijf gekopieerd (0 bytes per bestand), computer is in veel gevallen niet volledig af te sluiten en mp3-spelers en cameras staan ineens vreemde bestanden en mappen op waarschijnlijk wat in Windows verborgen bestanden zijn.

Ik ben en was jaren lang windows gebruiker maar heb nu sinds van de week linux mint 17 en 18 op een oude laptop van pak hem beet 14 jaar oud gezet een easynote van pak en bel hi hi
loopt niet echt vlot maar ik ben om ik heb nog nooit zo een fijn besturings systeem geinstalleerd het is wel ff wennen maar ik zeg top top top.

hoi Henk, hoe installeer je linix van af dvd

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grieke_land