Linux Mint

Reacties

Vandaag is Linux Mint 20.2 uitgebracht. Tegenwoordig ontkom je vaak niet meer aan Microsoft maar op mijn laptop heb ik een tijd geleden Linux Mint geïnstalleerd omdat ik wel een keer genoeg had van MS. Nooit meer terug gekeken, wat een fantastisch besturingssysteem! Zeer snel en stabiel en geen virussen! En dan ook nog open source wat wil je nog meer?!

omdat windows 10 zonder reden foutcodes gaf, en gewoon niet meer wilde opstarten alsook geen systeemherstel wilde doen, heb ik linux mint eropgezet. Een hele verademing, start en sluit soepeler af, alles werkt zonder foutcodes, en als je de trucs op https://makkelijkeli..., ben je ook van de vastlopers vanaf en loopt linux mint als een treintje

Is echt een fantastisch goede distro. Ik heb er al verschillende geprobeerd (o.a. debian, opensususe, fedora, elive :-( , fedora .... Echt een aanrader, ook voor beginners. Zowel oudere 32-bit computers als 64-bit.

Linux mint 20.2 komt er aan.

Of gebruik een van deze programmaatjes om een opstartbare usb te maken:
https://www.gratisso...

Je kan bootable USB stick maken door gebruik van https://www.pendrive...

Volgens mijn is de ISO al te downloaden

Linux mint komt ook met update..
https://www.zdnet.co...
Moi goed bezig
VRG:Jip

Verleden week Linux Mint 20 Cinnamon 64-bit geinstalleerd op mijn oude laptop, Sony Vaio, uit 2010. Windows 10 er af gedaan, was oorspronkelijk Windows 7, want toestel werkte niet meer vlot. Draait terug als een liereke, zelfs mijn oude versie van Office 2007 er op gezet via het 'winepak'. Ben dus een tevreden gebruiker.

Linux Mint 20 (geen beta) is ook al te downloaden.
https://www.omgubunt...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitse_land