MailStore Home

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.5 (115 stemmen)
Actueel: 

26 september 2018
MailStore Home 11.2 is verschenen. Deze onderhoudsupdate van de mail backup software ondersteunt Microsoft Exchange en Outlook 2019.

Beschrijving: 

MailStore Home is een uitstekend programma om backups te maken van al je mail. Je kunt de mail uit je webmail-accounts (Hotmail, Gmail etc.) downloaden en opslaan en backups maken van de berichten in mailprogramma's als Outlook, Windows Mail en Thunderbird. Zo heb je altijd backups en raak je nooit meer mail kwijt.

Beschadigde mailboxen en crashende pc's kunnen ervoor zorgen dat je al je mail kwijtraakt. En zeker nu de meeste mensen toch al meer dan tien jaar e-mailen is het leuk om al je mail te verzamelen en op te slaan.

Met MailStore Home kun je al je mail uit je mailprogramma opslaan op je pc, op een usb-stick of op een externe harde schijf. Zo heb je backups van je mail én je kunt al je mail makkelijk doorzoeken met MailStore Home.

Ook van je webmail-accounts als Outlook.com en Gmail kun je backups maken. Sowieso handig om al je webmail op je pc of externe harde schijf op te slaan en prettig om een backup te hebben als je webmail gehackt wordt.

MailStore Home kan ook de backups van mail weer terugzetten, mocht je al je mail kwijtraken. Het programma is ook in het Nederlands vertaald.

Categorie: 
E-mail, Backup
Versienummer: 
11.2
Licentie: 
Freeware
Beperkingen: 
Gratis voor thuisgebruik
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download MailStore Home
(klik op Download MailStore Home)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

Ik gebruik al jaren KLS mail backup. Voor mij DE mail opslag app. Ideaal en werkt perfect samen met alle browsers, etc. Ook nog eens gratis, dus het uitproberen zeer zeker waard! Vreemd dat KLS mail backup niet bij het favorieten lijstje staat? Maar wellicht nog ´ns.

mailstore (ook de nieuwste niet) werkt enkel indien ik avast av uitschakel

Ik gebruik Outlook 2010. Dmv een pst file maak ik backups. Als ik echt belangrijke mails zou hebben zou ik een kopie van de pst naar een externe schijf maken.

Ik heb een paar dagen terug een nieuw Gmail adres genomen.Kan ik nog de berichten terug krijgen van mijn oude gmail adres

hoe kan ik dubbele mails (identieke dus) uit mailstore verwijderen. Kan Mailstore zoeken op dubbele bestanden?

Mail Backup?
Beetje vreemd. Als het een echt belangrijke mail is , maak een copy op een Usb of zo. (archief). Een "programma' hier voor op je systeem zetten? Lijkt mij echt overbodig.

Inderdaad
een mail backup, doe je gewoon opslaan asl eml op een andere hardschijf and that's it

Je moet elke keer het programma opnieuw laten uitvoeren van de backup, omdat hij elke keer meldt dat de verbinding verbroken is....dan gaat ie verder waar ie gebleven is, maar na een paar honderd items stopt ie weer..irritant

Een backup naar HDD wordt opgeslagen als een DAT-bestand. Als ik het bestand wil openen gebeurt dat via de VLC-mediaspeler. Voor het bestand staat ook het symbool van VLC. Doe ik iets fout ?

Alvast bedankt voor je reactie.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engela_d