Malwarebytes Anti-Malware

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.2 (1283 stemmen)
Categorie: 
Anti-spyware

Malwarebytes Anti-Malware is een uitstekend anti-spyware-programma. Malwarebytes Anti-Malware doorzoekt met een bedreigingsscan binnen een minuut of tien uw hele pc en verwijdert daarna gevonden spyware en andere malware. De effectiviteit van het programma wordt door velen geroemd. De gratis versie biedt geen real-time bescherming.

Malwarebytes Anti-Malware is een zogeheten on-demand scanner. Scannen dient dus handmatig te gebeuren. Het programma is vrij no-nonsense van opzet en heeft weinig extra instellingen. Bij gebruik moet u eerst handmatig controleren op updates en daarna uw pc scannen.


No nonsense scanner Malwarebytes Anti-Malware

De betaalde Premium-versie biedt wel realtime bescherming en automatische updates. Ook beschikt MBAM Premium over een zelfbeschermingsmodule (chameleon genaamd). De gratis versie heeft wel anti-rootkit, die echter nog handmatig ingeschakeld moet worden onder Instellingen | Detectie en Bescherming. Het programma is in het Nederlands vertaald (u kunt de taal instellen onder Settings | Language).

Versienummer: 
2.0.2
Laatst gewijzigd: 
21 mei 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Website: 
Download: 

Download Malwarebytes Anti-Malware via de producent

of

Download Malwarebytes Anti-Malware via MajorGeeks
(klik op Download(at)MajorGeeks onder Download Locations)

U kunt MBAM ook altijd updaten vanuit het programma zelf

Deel dit artikel door twee keer te klikken: 
 

Reacties

ik dacht dat ik deze al in testlab heb staan. { zie testlab}.

deze scanner gebruik ik altijd:D en freddie volgens mij isie nu uit testlab en isie nu soort van officieel:p

oke, geen probleem, is gewoon een zeer goede antispyware tool, geef het een 9. ik zal er geen forum discusie van maken, maar het staat nog wel op testlab. slordig van gratis software site. gr freddie.

Freddie, Malwarebytes is nu overgeheveld naar de officiële downloads-sectie van Gratis Software Site. Zoals ook vermeld staat in de intro bij het Testlab: "de beste freeware uit het Testlab wordt aan de Downloads-rubriek toegevoegd". Dat is dus nu - eindelijk - gebeurd. Bij Malwarebytes in het Testlab staat nu een uitleg en verwijzing naar deze pagina.

Malwarebytes was een van de meestgewaardeerde en meestbekeken applicaties in het Testlab. Vandaar. Jij als aanmelder van Malwarebytes zeer bedankt natuurlijk. De beschrijving van Malwarebytes is vernieuwd en drastisch uitgebreid in vergelijking met die in het Testlab.

Het heeft allemaal even geduurd, maar de nieuwe Downloads-sectie van Gratis Software Site begint zijn vorm te krijgen. En het is de bedoeling dat meer software van het Testlab overgeheveld wordt. Als proeftuin is het Testlab echter van onschatbare waarde. Dus blijf software aanmelden.

oke, kan soms emotioneel reageren {lol} dat de downloads-sectie van gratis software site zijn vorm begint te krijgen, kan ik alleen maar waarderen, ik zal het iets zorgvuldiger gaan lezen voordat ik reageer, ik ben trouwens van mening dat super antispyware free, niet onder doet voor malwarebytes free. als je het detectie vermogen vergelijkt is het zeker net zo goed.

Bedankt voor je reactie. Superanti-spyware staat ook op de nominatie om overgezet te worden. Meer tips zijn altijd welkom in het Testlab. Misschien is het ook de moeite waard om de originele tipgevers te vermelden in de downloads sectie.

Bij XP goede ervaring: vier besmettingen gevonden die anderen hadden gemist. Bij Vista een slechte. Vond tot het laatste moment 3 besmettingen. Daar kwamen op de valreep 32 bij. Blijkbaar zaten daar essentiele bestanden van Vista bij. Via systeemherstel weer een werkende computer. Dus: Bij XP: OK, maar bij Vista Nee, geen Malwarebytes meer gebruiken!!

super goed programma.

malwarebytes 1.34 is uitgekomen vandaag :), kijk maar op malwarebytes site http://malwarebytes.org/

ik had echt niet verwacht dat het zo goed was. ik raad het iedereen aan. het is de moeite waard.

na gebruik op xp computer, essentiele bestanden gewist waardoor xp niet goed meer werkt... virus is wel verwijdert, maar xp draait niet meer goed... ook internet werkt niet meer

Ik heb als voorbeeld dat ik aan moet klikken Download nederlandse AVG Free 8.5 voor Windows. Waar kan ik die vinden op deze pagina?

malware vond nooit iets (!?)
adaware is onbegrijpelijk traag. duurt uren.
vandaag superantispyware geïnstalleerd. 22 bedreigingen in no time gevonden.
ik heb mijn keuze wel gemaakt.....

gisteren met malwarebytes gescand,2 dagen daarvoor een backup gebrand van windows xp,101 infecties gevonden, niet dus. volgens mbam moest ik alles verwijderen, dus het hele 32 windows systeem,windows defender-superantispyware-avira, vonden niks, voor mij een reden om mbam voorlopig te deinstalen . gr freddie.

nu heb enkele dagen geleden deze update al automatisch uitgevoerd, zijn hier precies beetje aan de trage kant geworden in vergelijking met de vorige server, toen hadden we alles op voorhand op zelfs veel te vroeg, zondag of feestdagen inbegrepen

kan iemand mij vertellen over een IP blocker [software?]

want met deze mallware, krijg ik steeds een geinfecteerde ip adres
en deze wil ik nu blokken

iemand idee of raad voor mij?

greetzz A

samenmetjou@hotmail.com

hide ip zou lekker zijn
of internetprovider nieuw ip vragen

Malwarebytes doet precies wat het moet doen andere spywarecheckers laten toch resten achter zodat bij elke opstart de computer opnieuw besmet werd en bij het programma Malwarebytes werdt alles keurig netjes verwijderd en mijn systeem weer helemaal schoon
kortom een prima programma voor het verwijderen van spyware en male ware

Groetjes Peter

malwarebytes is een phishing programma.
blijf eraf
jelle

eerst zien

Wat een sof-ware. Helemaal geen free-ware. 283 fouten in het register gevonden !? Uw pc kan vastlopen !? Koop het produkt om fouten te herstellen. Gratis reklame dus. Bah!

Het product is zeker wel freeware. Ik ben bang dat je iets anders gedownload en gebruikt hebt...

Hier de goede link:
Download Malwarebytes' Anti-Malware via Download.com
(klik op 'Download Now')

En dus niet klikken op de reclame op Download.com die zegt Start Download.

Redactie bedankt. Dus dat schermpje met 'reclame' dat ik te zien kreeg direct na downloaden was om te zien of ik wel goed oplette. Ik ben er ingetrapt en klinkte Ja. Er volgde weer een download met dezelfde omvang en die heb ik geinstalleerd. Dat noem ik een instinkertjes van deze sof-ware. Dus onbetrouwbaar.
Nogmaals bah! H.S.

Wat een walgelijke manier om mensen geld af te troggelen. Als je freeware zoals Malwarebytes intikt op google, word je eerst 100 keer omgeleid naar pay-sites, voordat je bij de goede freeware versie aanbelandt bent. En niet alleen Malwarebytes maar bijna alle freeware tegenwoordig heb ik gemerkt. Is echt een must-do om geld te komen. Bah bah bah. Hoop dat het snel verboden wordt. Kan me best voorstellen dat mensen er in stinken want het is echt heel sneaky.

Op een Windows 7 systeem (zelfs NIEUW!) "ontdekt" Malwarebytes steeds HIJACK.DISPLAYPROPERIES in het register.

Dit is een zgn valse positieve. M.i. niets aan de hand maar Microsoft zou in de laatste Windows versies zelf enige instellingen anders gezet hebben.

Had de gratisversie via deze site en vond hem zo goed dat ik de betaalde versie gekocht had ivm realtime bescherming.
Nou toen begon het ged.... Verschillende sites niet meer te laden, internet snelheid wordt niet meer gehaald, systemtray icon houd op met werken nadat een niet te laden site bezocht is. Voor support meer vragen dan oplossingen, gedeinstalleerd en via een tip op deze site onder Spyware Terminator van CC IObit Security 360 free gedownload en geinstalleerd. Prima!! Geen van beschreven klachten meer op het ogenblik, kan niets over de security zeggen maar het werkt goed geen hangen meer en haal nu ook de geboden isp snelheid weer. Indien de security goed is mag de gralissoftwaresite.nl van mij dat programma opnemen in de aanbevelingen! gr Jac

Slechte ervaring met dit programma.
Ik heb Windows XP met Avast 4.8 op en heb daarna malwarebytes geïnstalleerd. Ik kreeg 413 fouten. 400 waren er van Avast. ik dacht zal het gewoon in quarantaine zetten en zal zien. Ik start opnieuw op en Avast werkt niet meer. Heb alles teruggezet en programma gedeinstalleerd. Nochtans het programma gedownload van dowload.com. Nu zal ik superantispyware proberen. Heb ook spybot staan en daar vind hij niets.

durft het al eens aan om false positifs te melden, vooral naar spyware blaster toe waardoor deze niet ten volle zijn achtergronds bewerking meer doet, gebruik malwarebytes nog enkel als second opinion. k' zou er toch mee oppassen.

Program_Error_Updating (12029,0, WinHttpSendRequest)
dit is de foutmelding die ik krijg wanneer ik het programma wens te updaten. Men had gevraagd dit naar het Malwarebytes ondersteuningsteam op te zenden.
Graag oplossing a.u.b.

Via deze site downloaden. Dat is alles wat ik kan zeggen. Je hebt heel veel "neppe" versies of "neppe betaalde" versies van dit programma. Download het gewoon hier of via de officiële website. Anders krijg je inderdaad veel errors. Ik gebruik het als scanner naast Avast ( ook hier gedownload ) en alles werkt prima. Malware Bytes is naar mijn mening de allerbeste gratis malware/spyware verwijderaar. Dus al die klachten hierboven kunnen wat mij betreft ongedaan worden. En heeft u een error ? Lijkt mij een kwestie van even opnieuw installeren. Ik gebruik het programma nu al jaren en heb nog nooit een enkele fout meegemaakt.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Dit is een controle om spammers tegen te gaan.
duitsl_nd: