Malwarebytes Anti-Malware

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.2 (1356 stemmen)
Voor Windows

Malwarebytes Anti-Malware is een uitstekend anti-spyware-programma. Malwarebytes Anti-Malware doorzoekt met een bedreigingsscan binnen een minuut of tien uw hele pc en verwijdert daarna gevonden spyware en andere malware. De effectiviteit van het programma wordt door velen geroemd. De gratis versie biedt geen real-time bescherming.

Malwarebytes Anti-Malware is een zogeheten on-demand scanner. Scannen dient dus handmatig te gebeuren. Het programma is vrij no-nonsense van opzet en heeft weinig extra instellingen. Bij gebruik moet u eerst handmatig controleren op updates en daarna uw pc scannen.


No nonsense scanner Malwarebytes Anti-Malware

De betaalde Premium-versie biedt wel realtime bescherming en automatische updates. Ook beschikt MBAM Premium over een zelfbeschermingsmodule (chameleon genaamd). De gratis versie heeft wel anti-rootkit, die echter nog handmatig ingeschakeld moet worden onder Instellingen | Detectie en Bescherming. Het programma is in het Nederlands vertaald (u kunt de taal instellen onder Settings | Language).

Categorie: 
Anti-spyware
Versienummer: 
2.1.6
Laatst gewijzigd: 
20 april 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Malwarebytes Anti-Malware via de producent

of

Download Malwarebytes Anti-Malware via MajorGeeks
(klik op Download(at)MajorGeeks onder Download Locations)

U kunt MBAM ook altijd updaten vanuit het programma zelf

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Programma blijft "hangen" op scan voorbereidingen; raar maar waar.

Malwarebytes Anti-Malware versie 2.1.4 final is veschenen, update via mbaw kan enige dagen duren, lukt wel al via PatchMyPC.
Heb je de licentie-premium versie : geen probleem wordt gewoon mee genomen in de ugrade

installatie verloopt prima,,en inderdaad word de premium versie in de upgrade meegenomen.

Wandelen verlost je lichaam van elk ander virus.

http://www.4-daagse-nijmegen.nl

Malwarebytes is inderdaad een erg goed programma. Heb deze zojuist gedownload en direct een scan uitgevoerd. Daarna heb ik hem meteen geupgrade naar de betaalde versie voor de real-time bescherming. Op http://www.malwarebytes.nl vind je hierover meer informatie in het Nederlands.

Mijn scan zorgde er voor dat ik direct ongeveer 40 bestanden kon verwijderen en mijn computer was zichtbaar een stuk schoner en sneller!

Hallo Maleware Bytes vertegenw;
Omdat mijn Wind.XP-hom is vervangen door Wind-7 ben is de licentie
activeringscode van Malware bytes verkoren gegaan,
Aldus zou ik deze graag van U willen ontvangen.
Groetjes A.J.v.Himbergen Email aj.vanhimbergen@chello.nl

@ A.J.v.Himbergen,

GratisSoftware.nl is niet de vertegenwoordiger van Malwarebytes.
Je kunt contact opnemen met Malwarebytes via het Malwarebytes contactformulier:
http://www.malwarebytes.org/support/consumer/conta...

Ik heb de betaalde versie lopen maar desondanks komen er toch popups binnen. Ook al zegt anti-malware-bytes dat ze schoon is, als ik spyhunter laat lopen ziet die echter wel de geinfecteerde reg's. Deze softeware is dus zeker niet waterdicht!

ik heb de betaalde versie aangeschaft maar kan nu geen muziek meer downlaoden via torrentz, want dat wordt geblokkeerd dat is nu niet de bedoeling, hoe moet ik dat omzetten in malware ?

Ik heb de betaalde MBAM versie, maar via de update-functie wordt alleen de virus-database bijgewerkt, de programma-update gebeurt niet automatisch, ik heb dat nu dus zelf via MajorGeeks moeten downloaden. In de instellingen heb ik wel aangevinkt om bij het updaten ook op programma-updates te checken! Vroeger had ik de gratis versie en toen werd het programma wel altijd vanzelf bijgewerkt...

De gratis scanner only is uiteindelijk het enige wat je nodig bent qua second opinion scanner. (misschien Emsisoft Anti-Malware Free er nog eens bij)
Had zonet de premium versie uitgetest en die maakt het systeem en internetbrowsen soms wel wat traag. Je kan settings aanpassen en website uitsluiten, maar dan komt het er uiteindelijk op neer dat alle premium bescherming uitgaat. De review van softpedia.com is right on the money. Gratis versie is dus prima.
Met Chrome (slimjet, chrome, coolnovo etc.) en Firefox (Pale Moon en Firefox etc.) heb je verder ook gewoon addons zoals HTTPS Everywhere, Blur, Click&Clean en Adblock Super of Plus etc.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankri_k