Malwarebytes Anti-Malware

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.2 (1325 stemmen)
Voor Windows

Malwarebytes Anti-Malware is een uitstekend anti-spyware-programma. Malwarebytes Anti-Malware doorzoekt met een bedreigingsscan binnen een minuut of tien uw hele pc en verwijdert daarna gevonden spyware en andere malware. De effectiviteit van het programma wordt door velen geroemd. De gratis versie biedt geen real-time bescherming.

Malwarebytes Anti-Malware is een zogeheten on-demand scanner. Scannen dient dus handmatig te gebeuren. Het programma is vrij no-nonsense van opzet en heeft weinig extra instellingen. Bij gebruik moet u eerst handmatig controleren op updates en daarna uw pc scannen.


No nonsense scanner Malwarebytes Anti-Malware

De betaalde Premium-versie biedt wel realtime bescherming en automatische updates. Ook beschikt MBAM Premium over een zelfbeschermingsmodule (chameleon genaamd). De gratis versie heeft wel anti-rootkit, die echter nog handmatig ingeschakeld moet worden onder Instellingen | Detectie en Bescherming. Het programma is in het Nederlands vertaald (u kunt de taal instellen onder Settings | Language).

Categorie: 
Anti-spyware
Versienummer: 
2.0.4
Laatst gewijzigd: 
3 december 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download Malwarebytes Anti-Malware via de producent

of

Download Malwarebytes Anti-Malware via MajorGeeks
(klik op Download(at)MajorGeeks onder Download Locations)

U kunt MBAM ook altijd updaten vanuit het programma zelf

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Ik heb de betaalde versie lopen maar desondanks komen er toch popups binnen. Ook al zegt anti-malware-bytes dat ze schoon is, als ik spyhunter laat lopen ziet die echter wel de geinfecteerde reg's. Deze softeware is dus zeker niet waterdicht!

ik heb de betaalde versie aangeschaft maar kan nu geen muziek meer downlaoden via torrentz, want dat wordt geblokkeerd dat is nu niet de bedoeling, hoe moet ik dat omzetten in malware ?

Ik heb de betaalde MBAM versie, maar via de update-functie wordt alleen de virus-database bijgewerkt, de programma-update gebeurt niet automatisch, ik heb dat nu dus zelf via MajorGeeks moeten downloaden. In de instellingen heb ik wel aangevinkt om bij het updaten ook op programma-updates te checken! Vroeger had ik de gratis versie en toen werd het programma wel altijd vanzelf bijgewerkt...

De gratis scanner only is uiteindelijk het enige wat je nodig bent qua second opinion scanner. (misschien Emsisoft Anti-Malware Free er nog eens bij)
Had zonet de premium versie uitgetest en die maakt het systeem en internetbrowsen soms wel wat traag. Je kan settings aanpassen en website uitsluiten, maar dan komt het er uiteindelijk op neer dat alle premium bescherming uitgaat. De review van softpedia.com is right on the money. Gratis versie is dus prima.
Met Chrome (slimjet, chrome, coolnovo etc.) en Firefox (Pale Moon en Firefox etc.) heb je verder ook gewoon addons zoals HTTPS Everywhere, Blur, Click&Clean en Adblock Super of Plus etc.

ongebruikelijk trage scan... een van de programmas die zoooo traaaag scant
laatste test: schijf van 30gb duurt maar liefst 16 minuten!!
dit is niet meer van deze tijd
Supertip ---> bezoek deze website verdien geld!
http://2deinkomen.startspot.be

dan heb je een ander probleem.... 3 terrabyte in minder dan 3 minuten gescand...

3 TB in minder dan 3 minuten ????? lijkt me stug dat 3000 GB in minder dan 3 minuten gescand wordt, zeker door MBAM die in de real-time versie al zoveel belastend is

Geweldig. 1 keer laten lopen en direct 250 dingen gevonden. Had problemen met eigen browsers kiezen door "search protect" en vond nergens een bestand daarvan dat ik het kon wissen + het stelde "omiga-plus" in als mijn defalt page.
Dankzij MBAM ben ik nu van dit probleem af en kan ik gewoon mijn startpagina's van google chrome kiezen zoals het hoort.

Hartelijk dank en zeker een aanrader!!

ik ben helemaal tevreden over deze software ik heb de grootse problemen al opgelost met deze tool

en ik heb het gevoel dat hij steeds beter word sneller en makkelijker te bedienen met de nieuwe versie

en wat beter puntje vind is dat als je dan malware heb dat je op 1 knop kan klikken en dan word alles verwijderd en pc keer op nieuw opstarten klaar is kees en je kan weer poosje veder

helemaal geweldig ik geef deze tool 10+

Groeten van malletje

Ik had een ramsomware op mn pc (politievirus) en had hitmanpro gedraaid en deze pakte het virus ook aan maar er bleven vrij veel restanten over en het virus was dus ook niet helemaal van mijn pc af. Verder vond hij 'bedreigingen' en trojans en tracker cookies.
Ik vertrouwde het nog niet helemaal want kreeg nog het politiebericht (specifiek voor virus) enkele seconden na het opstarten voor een halve minuut. Voor de zekerheid heb ik mbam gedownload, de gratis versie, en deze beviel uitstekend. Na een scan van 5 uur waren alle 600000 objecten Op mijn pc gescand en tevoorschijn kwamen een stuk of 4 trojans.ransomware en een paar backdoors en zelfs een keylogger. Ook n paar honderd popups gaf hij aan en deze stonden nog niet aangevinkt want ze zijn niet echt een bedreiging. Hij gaf alle malware duidelijk aan en het was eenvoudig te verwijderen. Al met al een super programma dat ik gratis eenmalig heb gebruikt en heeft mijn pc weer veilig gemaakt. Top

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
engela_d