Emsisoft Anti-Malware Free

Actueel: 

1 december 2016
Emsisoft Anti-Malware 12.1 is uitgebracht. Dit is een onderhoudsuitgave die de stabiliteit en bruikbaarheid vergroot. Zo is de scansnelheid verbeterd en zijn enkele crashes en fouten opgelost.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (231 stemmen)
Voor Windows

Emsisoft Anti-Malware Free is software die uw pc scant op de aanwezigheid van virussen, spyware en adware. Bovendien is het programma gespecialiseerd in trojans en wormen. Een kruising tussen anti-spyware en anti-virus dus eigenlijk. Een goede totaal-oplossing tegen malware, maar doordat de gratis versie geen continue bescherming biedt is het programma eigenlijk alleen geschikt als second opinion voor real-time virusscanners of als - zeer goede - losse malware-verwijderaar.

Emsisoft Anti-Malware Free maakt gebruik van de BitDefender anti-virus engine en de eigen Emsisoft Anti-Malware engine, zodat de opsporing van virussen en malware verbeterd is. De gratis versie van Emsisoft Anti-Malware heeft niet de beschikking over realtime bescherming van uw pc en kan alleen on demand (handmatig) scannen onder het menu-item Scan PC. U kunt dan kiezen voor een snelle, slimme, of diepe scan.


De gratis Emsisoft Anti-Malware Free is een on demand scanner die geen realtime bescherming biedt. Daarvoor krijgt u tijdens de verplichte proefperiode 30 dagen realtime bescherming (in de hoop dat u daarna de betaalde versie aanschaft).

Emsisoft Anti-Malware Free biedt gratis updates (u moet ook handmatig updaten in de gratis versie) en nestelt zich in de Windows shell, zodat u een bestand of map snel kunt scannen met Emsisoft Anti-Malware Free door middel van de rechter muisknop.

Al met al is Emsisoft Anti-Malware Free een prima aanvulling op uw andere beveiligingssoftware of als u het zekere voor het onzekere wilt nemen. Handig om als second opinion af en toe uw pc handmatig te scannen met Emsisoft Anti-Malware Free.

Categorie: 
Anti-spyware
Versienummer: 
12.1.0.6970
Laatst gewijzigd: 
1 december 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie biedt realtime (continue) bescherming
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

Bij de installatie van Emsisoft Anti-Malware moet u eerst kiezen voor een gratis testperiode voor 30 dagen. Als u daarna de gratis versie wilt behouden dan wordt de realtime bescherming uitgeschakeld en krijgt u de beschikking over de on demand scanner.


Kies Probeer nu 30 dagen gratis


Kies voor Schakel PUPs detectie in

Privacy: 
Verzamelt geen gegevens
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Emsisoft 12.0.0.6844 http://changeblog.em...

Changelog heeft niets van toepassing op Emsisoft Anti-Malware Free
het betreft Emsisoft Enterprise Console dus onnodig om dit vermelden

Redactie: "Emsisoft Anti-Malware 11.9.0.6513 is een onderhoudsupdate die een crash en enkele fouten opgelost."

Deze update crashte bij mij, dus moest ik Emsisoft herinstalleren. Het ongemak woog niet op tegen het jarenlange profijt, dat ik van deze anti-malware heb gehad. Om diverse redenen is deze scanner mijn favoriet.

Wat een klote programma.
nieuwe laptop dit programma werd aangeraden als goede anti malmware.

Eerst volgende systeem herstart zijn er programma's beschadigd, missen er opstart bestanden er werk geen 1 Internet browser meer.

Kortom laptop kan wederom opnieuw geïnstalleerd worden....

Beste Alex,

Vervelend om te horen dat u problemen ondervind. U kunt gratis support krijgen van Emsisoft http://support.emsis...

Deze support is Nederlands. U kunt ook een nederlands ict bedrijf vragen die emsisoft reseller is, zoals pcreset.nl.

Onze ervaringen zijn zeer goed met Emsisoft en veel klanten zijn erg tevreden. Mogelijk een compatibiliteit probleem met één van uw programma's? Maar dit kan het emsisoft support goed voor u uitzoeken.

Gisteren de nieuwste versie van Emsisoft geïnstalleerd. In eerste instantie leek alles goed, maar bij de eerstvolgende start van het systeem (Windows 7) kreeg ik een reeks van foutmeldingen van programma's die niet konden worden gestart. Ook mijn browsers starten niet op en ook mijn emailprogramma gaf een foutmelding. Ook systeemherstel deed niets en mijn uninstallers (Iobit en Revo) kon ik niet opstarten. Toen maar opgestart in Safe Mode en systeemherstel uitgevoerd naar de situatie van voor de installatie van Emsisoft. Gelukkig gaf dat uitkomst en loopt mijn systeem weer als een zonnetje. Alles doet het weer. Volgens mij kwam dit toch echt door Emsisoft (30 dagen trial). In het verleden heb ik het ook wel eens gebruikt en toen nooit geen problemen. Voor mij dus geen Emsisoft meer.....

@ Alef, draai nu al sinds 2012 op 5 apparaten de EAM real-time bescherming i.c.m. net Norton-S, nog nooit problemen ondervonden, geef eens aan wat die foutmeldingen dan waren of leg je probleem voor op https://www.pcwebplu... of beter nog support EAM http://support.emsis... (deze laatste is echt zeer snel met reacties)

This is a maintenance release for improved compatibility, usability, speed, detection and stability.
Fixed: a potential vulnerability issue
dus het gaat om een denkbaar, mogelijk of eventuele kwetsbaarhaarheid

Er was een bug met emsisoft op windows 10 systemen. Dit lek werd snel gedicht

Krijg het niet gedownload

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denem_rken