Emsisoft Anti-Malware Free

Actueel: 

4 mei 2016
Emsisoft Anti-Malware 11.7.0.6394 is een onderhoudsupdate die enkele verbeteringen doorvoert. Onder andere worden grafische problemen bij verschillende schermresoluties verholpen en is na driver updates geen computer herstart meer nodig.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (225 stemmen)
Voor Windows

Emsisoft Anti-Malware Free is software die uw pc scant op de aanwezigheid van virussen, spyware en adware. Bovendien is het programma gespecialiseerd in trojans en wormen. Een kruising tussen anti-spyware en anti-virus dus eigenlijk. Een goede totaal-oplossing tegen malware, maar doordat de gratis versie geen continue bescherming biedt is het programma eigenlijk alleen geschikt als second opinion voor real-time virusscanners of als - zeer goede - losse malware-verwijderaar.

Emsisoft Anti-Malware Free maakt gebruik van de BitDefender anti-virus engine en de eigen Emsisoft Anti-Malware engine, zodat de opsporing van virussen en malware verbeterd is. De gratis versie van Emsisoft Anti-Malware heeft niet de beschikking over realtime bescherming van uw pc en kan alleen on demand (handmatig) scannen onder het menu-item Scan PC. U kunt dan kiezen voor een snelle, slimme, of diepe scan.


De gratis Emsisoft Anti-Malware Free is een on demand scanner die geen realtime bescherming biedt (vandaar de melding No Protection)

Emsisoft Anti-Malware Free biedt gratis updates (u moet ook handmatig updaten in de gratis versie) en nestelt zich in de Windows shell, zodat u een bestand of map snel kunt scannen met Emsisoft Anti-Malware Free door middel van de rechter muisknop.

Al met al is Emsisoft Anti-Malware Free een prima aanvulling op uw andere beveiligingssoftware of als u het zekere voor het onzekere wilt nemen. Handig om als second opinion af en toe uw pc handmatig te scannen met Emsisoft Anti-Malware Free.

Categorie: 
Anti-spyware
Versienummer: 
11.7.0.6394
Laatst gewijzigd: 
4 mei 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie biedt realtime (continue) bescherming
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

Bij de installatie van Emsisoft Anti-Malware moet u eerst kiezen voor een gratis testperiode voor 30 dagen. Als u daarna de gratis versie wilt behouden dan wordt de realtime bescherming uitgeschakeld en krijgt u de beschikking over de on demand scanner.


Kies Test for 30 days, free

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

This is a maintenance release for improved compatibility, usability, speed, detection and stability.
Fixed: a potential vulnerability issue
dus het gaat om een denkbaar, mogelijk of eventuele kwetsbaarhaarheid

Krijg het niet gedownload

@ redactie , “maar doordat de gratis versie geen continue bescherming biedt is het programma eigenlijk alleen geschikt als second opinion voor real-time virusscanners of als - zeer goede - losse malware-verwijderaar. “ en “De gratis versie van Emsisoft Anti-Malware heeft niet de beschikking over realtime bescherming van uw pc en kan alleen on demand (handmatig) scannen onder het menu-item Scan PC “ is behoorlijk dubbel en expliciet. Bij Malwarebytes staat “Malwarebytes Anti-Malware is een zogeheten on-demand scanner “ en “De gratis versie biedt geen real-time bescherming”, de toonzetting voor de m.b.t de Windows-versie is dus bevreemdend.
En wie denkt dat Malwarebytes beter is : op dit moment heeft MBAM 326duizend defenities geladen en Emsisoft ruim 7miljoen defenities, dus zoek het verschil.
Waarom geeft de redactie geen aandacht aan Emsisoft Emergency Kit – portable ?

misschien de omschrijving van de redactie eens degelijk doornemen.

meisen, even opletten graag, mijn reactie was van 2 feb 2016 – 17:19, de redactionele tekst is later aangepast

Ben nu enmaal geen genie!

Inderdaad: als je toch wil Emsisoften zou ik ook de voorkeur geven aan de Emsisoft Emergency Kit Draagbaar. Is ook een 'op verzoek'-scanner, maar zonder proefperiode-dwang.

Emsisoft Anti-Malware 11.0.0.6131
http://changeblog.emsisoft.com/2016/...

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_witserland