Eusing Free Registry Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (328 stemmen)
Voor Windows

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
3.8
Laatst gewijzigd: 
11 augustus 2015
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Dit programma is vooralsnog volledig onbruikbaar met Windows 10. Na gebruik werkten diverse functies in Windows 10 niet meer,o.a,. het startmenu was volledig verdwenen. Ik heb systeemherstel moeten toepassen om alles weer in orde te krijgen. Opmerkelijk, want ik heb Eusing jarenlang zonder problemen gebruikt. Het kan zijn dat het niet aan Windows 10 is aangepast. Kan ook worden veroorzaakt door de diverse bugs die nog in Windows 10 aanwezig zijn.

klopt heb dat ook moeten doen system herstel die van ccleaner werkt nog wel goed tussen haakjes groeten jan

Dit kan ik onderstrepen. Na gebruik Eusing Free Registry Cleaner werkt(e) de startknop niet meer. Oplossing is dan register herstellen in het programma. Maar het was wel even zoeken.
Idd. lees ik ook dat register opschonen geen zin meer heeft in windows 10. Of daarmee Eusing Free Registry Cleaner overbodig is geworden? Ik wacht af... voorlopig niet gebruiken in elk geval.

Oplossing start in Windows 10
Open verkenner
Computer (of C)
Rechts in zoekbalk zoeken naar Powershell en open als administrator
Copy onderstaande en plak in powershell
Kan effe duren voor het klaar is. Eventueel rode tekst negeren.

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Er zijn berichten op het net te vinden dat het schoonmaken van het Windowsregister totaal nutteloos is, het kan zelfs je systeem vertragen of nog erger..

Sommige gebruikers denken dat het verwijderen van deze sleutels of het optimaliseren van het Windows Register de prestaties van de computer kunnen verbeteren. Volgens Malwarebytes is er echter sprake van een placebo-effect, omdat gebruikers een mooie animatie te zien krijgen en denken dat er iets op hun systeem gebeurt.
https://www.security.nl/posting/4333...

Er is een nieuwe versie verschenen, 3.8. Ik heb 'm zonder problemen in Windows 7 gebruikt. Met Windows 10 geen ervaring.

Verschillende functies in Windows 10 (Starknop, nieuwe browser/MicroSoft Edge) werken niet meer. Ook bij versie 3.6.1 dus.

Hier hetzelfde probleem.
Na installatie van Windows 10 werkte alles perfect maar na het beruik van Free Reg werkte Edge,de taakbalk en dergelijke niet meer en/of zat vast. Alles weer snel gerepareerd en nu doet alles het weer. Meestal een goed programma maar nu even wat te enthousiast en even in de wachtkamer.

Vandaag cleaner 3.6 gedraaid in windows 10.
Diverse functie's werkten niet meer o.a. windows logo,windows edge in de taakbalk.
Verder niets meer uitgeprobeerd en direct hersteld met herstelknop.
Inmiddels 3.6.1 geinstalleerd.
Nog niet laten draaien.Wacht verdere reactie's af.

Ik gebruik dit programma al jaren en ik raad het anderen ook aan.
Nooit de backup nodig gehad.

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_