Eusing Free Registry Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.3 (301 stemmen)
Voor Windows

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
3.5
Laatst gewijzigd: 
2 juni 2014
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
 


Reacties

Ik ken het programma eigenlijk al jaren - ooit gevonden op deze fantastische site! - Vele computernerds uit mijn directe omgeving manen mij altijd Eusing terughoudend te gebruiken. Ik installeer m dan ook nooit op een nieuwe laptop?! Totdat de eerste registerproblemen zich aandienen, ik kom er altijd bij terug. Het is klein, makkelijk te installeren veilig en betrouwbaar. Een absolute topper.

Dit scheelt echt een hoop.
na installeren het programma een scan & reparatie laten doen.
Daarna herstart computer...... en die liep vast. oh oh....
Nog een keer herstart computer, en nu (en de keren erna) ging het wel goed???
Maar tjongejonge, wat een verschil.
Toppertje

Dit is het beste programma, ik gebruik het al 8 jaar, nog nooit iets verkeerd gegaan. Bij de start wordt gevraagd om je registratiecode, maar dan klik je gewoon op de keuze "doorgaan". Het registerherstel gaat razend vlug. Ongeveer 1 x per half jaar een nieuwere uitvoering. Geen gezeur en gezanik, heerlijk. Zeer aan te bevelen, voor iedereen.

De beste en veiligste regcleaner. Als Als het toch een keertje fout mocht gaan kun je een backup terugzetten.

Van mij krijgt het programma een dikke 10.

Kijk uit met versie 3.1! Als je b.v. ingesteld dat een bepaald programma, b.v. mp3 met een bepaald programma moet worden geopend, dat worden deze instellingen aangetast.

Zouden jullie ook eens het programmaatje van Toni Arts, Easy Cleaner willen testen/doorlichten?

http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm

Het registerprogramma heeft 89 fouten gevonden in het register, daarvan zijn er 25 gerepareerd en voor 15 dollar steun je Eusing Free Registery Cleaner
En kkrijg je denk ik ook een registratiecode

Een donatie aan Eusing is vrijwillig, het programma werkt ook zonder donatie. Wat wel vermeld wordt bij elke schoonmaak is dat sommige sleutels automatisch opnieuw gecreëerd worden door het systeem of 'locked' zijn door bepaalde software. Je kunt dus nooit 0 problemen krijgen in de volgende scan en blijft fouten vinden. Dit heeft echter niets te maken met het al dan niet betalen van een donatie.

Wat een onzin lees ik hier. Eusing regcleaner gebruik ik al jaren gratis. Het is gewoon opstarten, overslaan aanklikken en scannen maar. Er wordt na iedere scan een reparatie punt gemaakt. Ik heb nog nooit problemen met dit programma gehad.

Advanced systemcare veranderd je handmatige aanpassingen in het register. Dus die gebruik ik niet.

In het verre verleden gebruikte ik regseeker, maar dat is een keer gigantisch verkeerd gegaan. Dat programma gebruik ik als ik iets op naam moet zoeken en verder niet.

Ik help veel vrienden en bekenden met hun Windows-computers. Meestal als Windows of een der programma's niet meer wil lopen, ligt de schuld bij het register.
Ik gebruik een aantal progjes om het register op te schonen - omdat geen enkel programma alles doet.
CCleaner is een grove bezem, die alleen de ergste fouten weghaalt;
Wise Registry Cleaner is wat fijnmaziger, en heeft een goede registerdefragmentatietool;
Eusing is een handstoffer, die de grote bulk aan fouten eruit haalt;
Registry Healer is mijn tandenborstel voor de moeilijke plekken - je haalt er heel veel mee weg, maar het is een uitputtingsslag (ook als je de trucjes kent), en hij heeft gevaarlijke trekken, die het voor niet-kenners tot een gevaarlijk stuk gereedschap maken. Maar als je weet wat je doet werkt dit programma louterend voor je computer!

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitser_and