Eusing Free Registry Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (331 stemmen)
Voor Windows

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
3.9
Laatst gewijzigd: 
13 oktober 2015
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Mensen gebruik dit programma niet op windows 10. Alle apps verdwenen. Startmenu leeg. Alleen te herstellen via een eerder herstelpunt.

ook ik was de app's kwijt en meldingen werkte niet meer het zelfde gold voor Edge

Hahaha, ja, daar ben ik ook achter gekomen. Was er niet blij mee....

register repareren in windows 10 werkt niet met laatste versie 3.8

Dit programma is vooralsnog volledig onbruikbaar met Windows 10. Na gebruik werkten diverse functies in Windows 10 niet meer,o.a,. het startmenu was volledig verdwenen. Ik heb systeemherstel moeten toepassen om alles weer in orde te krijgen. Opmerkelijk, want ik heb Eusing jarenlang zonder problemen gebruikt. Het kan zijn dat het niet aan Windows 10 is aangepast. Kan ook worden veroorzaakt door de diverse bugs die nog in Windows 10 aanwezig zijn.

Dat klopt helemaal: ik had precies dezelfde onaangename ervaring. Met wat pijn in het hart heb ik het programma verwijderd. Wellicht komt er een aangepaste versie.

klopt heb dat ook moeten doen system herstel die van ccleaner werkt nog wel goed tussen haakjes groeten jan

Dit kan ik onderstrepen. Na gebruik Eusing Free Registry Cleaner werkt(e) de startknop niet meer. Oplossing is dan register herstellen in het programma. Maar het was wel even zoeken.
Idd. lees ik ook dat register opschonen geen zin meer heeft in windows 10. Of daarmee Eusing Free Registry Cleaner overbodig is geworden? Ik wacht af... voorlopig niet gebruiken in elk geval.

Oplossing start in Windows 10
Open verkenner
Computer (of C)
Rechts in zoekbalk zoeken naar Powershell en open als administrator
Copy onderstaande en plak in powershell
Kan effe duren voor het klaar is. Eventueel rode tekst negeren.

Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Er zijn berichten op het net te vinden dat het schoonmaken van het Windowsregister totaal nutteloos is, het kan zelfs je systeem vertragen of nog erger..

Sommige gebruikers denken dat het verwijderen van deze sleutels of het optimaliseren van het Windows Register de prestaties van de computer kunnen verbeteren. Volgens Malwarebytes is er echter sprake van een placebo-effect, omdat gebruikers een mooie animatie te zien krijgen en denken dat er iets op hun systeem gebeurt.
https://www.security.nl/posting/4333...

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_riekenland