Eusing Free Registry Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (324 stemmen)
Voor Windows

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Categorie: 
Register opschonen
Versienummer: 
3.6.1
Laatst gewijzigd: 
20 mei 2015
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Ik gebruik dit programma al jaren en ik raad het anderen ook aan.
Nooit de backup nodig gehad.

NET GEBRUIKT 2000+ PROBLEMEN GEREPAREERD! CCleaner zag geen fouten, die gaat er dus uit na 8 jaar en inderdaad, 't is te groot geworden

ik heb het ook geinstalleerd. maar wat is het verschil tussen repareren en herstellen, als Nederlander is dat bij mijn weten hetzelfde

Herstellen betekent dat je je registry weer herstelt in de oorspronkelijke staat, d.w.z. zonder reparaties.

Oh ik heb avast en dat programma Heeft nog nooit Eusing free registry cleaner geblokkeerd

Ik ben er heel blij mee :))

Hoi.

Ik gebruikte voorheen altijd CCleaner maar dat programma werd steeds groter en groter en ging zich ook tijdens het internetten met zaken bemoeien.

Bovendien was ik om de havenklap een websites cookies kwijt o.a. website wachtwoord kwijt, weer eens een "cookie" verwijdert die je toe gevoegd moet worden aan uitzonderingen.

Ik zocht een simpel programma die het Windows register schoonmaakt en houd hopelijk is "Eusing Free Registry Cleaner" inmiddels versie 3.6 wat ik zocht.

Lex

Avast blijft de download van deze versie blokkeren. Ook wanneer ik een via Linux gedownload installatiebestand per USB-stick probeer over te brengen, wordt het meteen in quarantaine gezet. De vorige versie van het installatiebestand (met dezelfde naam, had ik nog bewaard) wordt niet geblokkeerd of in quarantaine gezet, ook niet wanneer ik het kopieer of verplaats. Beide versies hebben overigens exact dezelfde naam.

Zelfde probleem met Avast. Dan avast uitgezet, programma gedownload en gescaned met alle andere scanners die ik heb: "no problemo" zeggen die. Toch wel raar! Niettemin nog wat wachten op reacties voor ik het laat draaien.

Hier hetzelfde probleem! Iemand een oplossing buiten het vervangen van Avast voor een andere V-scanner?

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griek_nland