Eusing Free Registry Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.3 (297 stemmen)
Categorie: 
Register opschonen

Eusing Free Register Cleaner is een zeer grondige register schoonmaker. De interface doet wat Spartaans aan, maar Eusing vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners die wij bespreken. Ook geschikt om een register backup mee te maken. Plus een opstartmanager.

Eusing Free Register Cleaner is eenvoudig maar doeltreffend. Het programma vindt zeer veel fouten in het Windows register. Het is aan te raden om voor het controleren en repareren eerst een backup van het register te maken. Eusing is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Dutch).


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Versienummer: 
3.5
Laatst gewijzigd: 
2 juni 2014
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Website: 
 


Reacties

Inderdaad zeer doeltreffend! Eusing vond 88 fouten die door CCleaner niet gelokaliseerd worden. Top!
Is inderdaad zeer doeltreffend! Eusing cc, vond 488 fouten die door ccleaner niet gevonden werd. goed free programa dus!
geweldig dacht altijd dat ik goed bijhield met 3 schoonmakers kwamen 921 stuks uit de scan geen verkeerde bij alles werkt gewoon
SUPER GOED programma ik had advanced system care (PRO) en wise register cleaner en ccleaner aan het werk gezet niks gevonden deze 608 fouten en mijn pc is 1 keer Super snel! zeer aanbevolen ++
Zo zo!! Gebruik toch al jaren met grote regelmaat, Ccleaner(prima) en Avanced System Care(ook prima!) en die ruimen aardig op maarrrr..... Eusing Free Registry Cleaner vindt nog eens 1520 fouten in het register!! Het ziet er spartaans uit maar het werkt wel!! Echt een AANRADER!!
Geweldig programma, en nog wel gratis. Geen "bijwerkingen", gewoon goed. AANRADER als ik het mag zeggen.
super goed programma!!!!! het vond 217 fouten die ccleaner niet vond een ECHTE AANRAADER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super goed, heb er al verscheidene gehad, maar deze is wel de BESTE. Gemakkelijk te installeren en in gebruik, niet te groot maar efficiënt, zeer goed back-op systeem. Gewoonweg super!!
Prima programma
hoe kan ik dit programma verwijderen???? Niets lukt groetjes wilfried
tof,een gratis registercleaner
Jeminee!! Na dat ik register had gerepareerd met CCleaner, werden met "Eusing Free Registry Cleaner" nog 2898 problemen gevonden, das top!! Nou moet ik wel zeggen dat ik er veel rotzooi op heb staan. Wel van tevoren even het register back-uppen, daar vraagt die niet automatisch om. Maar verder ben ik zeer tevreden met deze GRATIS register cleaner.
Hallo, Hoe werkt het programma precies? En hoe moet ik het register backuppen? Groetjes
Fantastische registercleaner. Doet snel en degelijk zijn werk met een uitstekend resultaat. Eusing FRC is een favoriet!
Ik vind dit ook een prima programma. Is er iemand ervaring met Eusing defrag?
LS, een goede avond. Ik heb getracht de download op Uw site te laden, echter na scannen komt er een vraag om te registreren die betaald moet worden? om de fouten te repareren. Is dit een nieuwe wijziging en dus geen free download? Of gaat er bij mij iets niet goed..... Bvd H.van Mil
Zeker weten. Je hebt een grote fout gemaakt. Op de verkeerde download gedrukt. Op de pagina wordt je ook gelokt om andere dingen te kopen. Kostte mij ook even totdat ik de juiste vond. Eerst goed lezen en daarna lukt het wel. Succes.
Toch maar eens geprobeerd. Eerst op 1 XP PC: resultaat 3223 fouten in het register. De PC startte ca 20 seconden sneller op en tot nu toe geen error of zo opgetreden. Daarna een andere XP machine: Hier 2883 fouten. Ook deze PC start nu in recordtijd op. Terwijl het toch een beestje uit 2005 is, nu opstarten in 50 tot 60 seconden. Ook een tijdwinst van ca 20 seconden. Dit programma is dus een aanrader. Op de Vista PC ook ruim 2000 registervermeldingen verwijderd. Moeilijk te zeggen of die nu sneller opstart omdat Vista PC de ene keer in 1,20" opstart en de andere keer in 3'45". Daar viel al nooit een pijl op te trekken.
ik moet er ook voor betalen dus laat AUB dat FREE maar weg!!!!!
net gedownload en gedraaid. niet hoeven betalen. ruim 2500 fouten gevonden en verwijderd prima programma
Het programma is niet vrij. Ze willen geld Tja.... geld geb ik niet
Zou je dit programa uit de lijst willen verwijderen omdat het niet gratis is. Ik moet ervoor betalen om de key te krijgen.
Heb je wel de juiste downloadlink gebruikt?<br /> <a href="http://www.eusing.com/Download/EFRCSetup.exe" target="_blank">Download Eusing Free Registry Cleaner</a><br />
je hoeft er niet voor te betalen, het enige dat je kan doen is geld doneren
Het programma werkt op zich goed, MAAR, je kunt geen herstelpunten maken. Dat kan in Ccleaner wel. Alles wat met het register te maken heeft, daar ben ik héél voorzichtig mee. Ik heb daarom het programma weer verwijderd.
Zover ik begrijp wordt ook hier voor het reparatie proces start een copie gemaakt. In ieder geval kan je altijd nog op herstel punt van een andere cleaner terugvallen of zelfs een volledige backup dat sommige maken. Weet wel iemand een cleaner. die het nog beter doet want ik heb nog 8 errors die Eusing niet ontdekt. AVG rapporteert het wel maar heeft geen freeware cleaner. Indien u wat weet, aub een mail naar: bamnon@hotmail.com
Onder 'edit' zit de knop 'options'. En daar kun je kiezen om voor een repair-actie een herstelpunt te laten maken.
Kort en krachtig Goede wijn ....... geen krans. Helemaal van toepassing hier.
Eusing Cleaner lijkt me completer met een cleaner en je kan defragmenteren.
Uhm iemand een snelle tip hoe ik Adware.ClickPotato definitief wegkrijg? De laatste versie van Malware Anti-Bytes vind hem na elke reboot telkens weer.
Advanced system care heeft wel een handig tooltje ;)
Download hitmanpro via www.surfright.com, en scan je pc. De spyware wordt dan verwijderd.
In safe mode en dan denk ik dat super antispyware voldoende zal zijn.
Gebruik ik nu toch al ongeveer een jaar, en ben er tot hiertoe zeer tevreden over.
Ik heb hem nu 1 keer gebruikt en er zijn behoorlijk wat fouten gevonden, een aantal serieuze en een aantal minder ernstige. Vervolgens heb ik met CCleaner nog 29 fouten verwijderd en daarna met EasyCleaner nog eens 4. Een perfect schoon register zal wel altijd een utopie blijven, maar om het zo dicht mogelijk te benaderen zul je met meerde cleaners moeten werken. Eusing is daarbij, naar het zich laat aanzien, een van de betere keuzes.
Als ik op scannen klik dan doet hij dat in een minuutje, zo'n 30 bestanen gevonden, maar klik ik op repair doet ie niks dan alleen dat heel snel het bestandenbeeld optrekken naar boven, in 1 seconde is het toch niet gerepaird?? hoe moet ik repairen want hij geeft gen reactie. groet karel
Is in elk geval niet gratis te gebruiken. Wilde wel scannen maar repareren ho maar.
Ik help veel vrienden en bekenden met hun Windows-computers. Meestal als Windows of een der programma's niet meer wil lopen, ligt de schuld bij het register. Ik gebruik een aantal progjes om het register op te schonen - omdat geen enkel programma alles doet. CCleaner is een grove bezem, die alleen de ergste fouten weghaalt; Wise Registry Cleaner is wat fijnmaziger, en heeft een goede registerdefragmentatietool; Eusing is een handstoffer, die de grote bulk aan fouten eruit haalt; Registry Healer is mijn tandenborstel voor de moeilijke plekken - je haalt er heel veel mee weg, maar het is een uitputtingsslag (ook als je de trucjes kent), en hij heeft gevaarlijke trekken, die het voor niet-kenners tot een gevaarlijk stuk gereedschap maken. Maar als je weet wat je doet werkt dit programma louterend voor je computer!
Het registerprogramma heeft 89 fouten gevonden in het register, daarvan zijn er 25 gerepareerd en voor 15 dollar steun je Eusing Free Registery Cleaner En kkrijg je denk ik ook een registratiecode
Een donatie aan Eusing is vrijwillig, het programma werkt ook zonder donatie. Wat wel vermeld wordt bij elke schoonmaak is dat sommige sleutels automatisch opnieuw gecre&euml;erd worden door het systeem of 'locked' zijn door bepaalde software. Je kunt dus nooit 0 problemen krijgen in de volgende scan en blijft fouten vinden. Dit heeft echter niets te maken met het al dan niet betalen van een donatie.<br /> <br /> <img width="300" height="166" src="/userfiles/eusing(1).jpg" alt="" /><br />
Wat een onzin lees ik hier. Eusing regcleaner gebruik ik al jaren gratis. Het is gewoon opstarten, overslaan aanklikken en scannen maar. Er wordt na iedere scan een reparatie punt gemaakt. Ik heb nog nooit problemen met dit programma gehad. Advanced systemcare veranderd je handmatige aanpassingen in het register. Dus die gebruik ik niet. In het verre verleden gebruikte ik regseeker, maar dat is een keer gigantisch verkeerd gegaan. Dat programma gebruik ik als ik iets op naam moet zoeken en verder niet.
Zouden jullie ook eens het programmaatje van Toni Arts, Easy Cleaner willen testen/doorlichten? http://personal.inet.fi/business/toniarts/ecleane.htm
Kijk uit met versie 3.1! Als je b.v. ingesteld dat een bepaald programma, b.v. mp3 met een bepaald programma moet worden geopend, dat worden deze instellingen aangetast.
De beste en veiligste regcleaner. Als Als het toch een keertje fout mocht gaan kun je een backup terugzetten. Van mij krijgt het programma een dikke 10.
Dit is het beste programma, ik gebruik het al 8 jaar, nog nooit iets verkeerd gegaan. Bij de start wordt gevraagd om je registratiecode, maar dan klik je gewoon op de keuze "doorgaan". Het registerherstel gaat razend vlug. Ongeveer 1 x per half jaar een nieuwere uitvoering. Geen gezeur en gezanik, heerlijk. Zeer aan te bevelen, voor iedereen.
Dit scheelt echt een hoop. na installeren het programma een scan & reparatie laten doen. Daarna herstart computer...... en die liep vast. oh oh.... Nog een keer herstart computer, en nu (en de keren erna) ging het wel goed??? Maar tjongejonge, wat een verschil. Toppertje
Ik ken het programma eigenlijk al jaren - ooit gevonden op deze fantastische site! - Vele computernerds uit mijn directe omgeving manen mij altijd Eusing terughoudend te gebruiken. Ik installeer m dan ook nooit op een nieuwe laptop?! Totdat de eerste registerproblemen zich aandienen, ik kom er altijd bij terug. Het is klein, makkelijk te installeren veilig en betrouwbaar. Een absolute topper.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nede_land