CCleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (10225 stemmen)
Voor Windows en Mac OS X

CCleaner is een van de beste programma's om uw pc snel en grondig mee op te schonen. Met CCleaner kunt u tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen (onder andere surfgeschiedenis, ingetypte adressen en automatisch aangevulde woorden) van Internet Explorer, Opera, Firefox, Google Chrome en Safari opruimen. Het programma is in het Nederlands vertaald.

Bovendien wist CCleaner mru-sporen (lijsten van laatst geopende bestanden) van heel veel programma's, onder andere: Adobe, Office, Windows Media Player, Real Player, Quick Time Player, Java en OpenOffice.org. Ook kan CCleaner index.dat bestanden en onnodige systeembestanden verwijderen.


CCleaner 4 met nieuwe iconen

CCleaner heeft tevens een ingebouwde goede en supersnelle registry cleaner, die foutjes in het Windows register opspoort en herstelt. U kunt het register schoonmaken onder Problemen - klik op 'Scannen naar fouten'. Klik daarna op 'Herstel geselecteerde fouten...'

De software bevat de optie om tijdelijke bestanden en sporen veilig te wissen (secure file deletion: de bestanden worden meerdere malen overschreven waardoor ze niet teruggevonden kunnen worden). Ook gehele harde schijven (of de vrije ruimte op die schijven) kunnen ge-erased worden met de Gegevenswisser.

Verder heeft CCleaner nog wat handige tools om software mee te deïnstalleren, het startmenu te bewerken en dubbele bestanden te zoeken. Lees hier een korte instructie om te werken met CCleaner.

CCleaner is een razendsnelle en uitstekende allround cleaner die beschikt over veel handige werktuigen. Onmisbaar op elke pc!

Categorie: 
Pc schoonmaken
Versienummer: 
4.19
Laatst gewijzigd: 
24 oktober 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

Download CCleaner
(download - als deze beschikbaar is - de CCleaner Slim versie onderaan, deze biedt niet aan om extra software te installeren)
 

Meer downloads: 

Download CCleaner voor Mac OS X

Om de opruimmogelijkheden van CCleaner voor Windows uit te breiden met een paar honderd programma's kunt u CCEnhancer downloaden.

Download CCEnhancer

Download CCleaner voor Android

Installatie instructies: 

Let goed op dat u de Slim-versie van CCleaner downloadt. Deze is zonder Google Chrome. Anders moet u tijdens de installatie het vinkje weghalen bij Google Chrome (of eventueel andere extra software).

 


Reacties

al een tydje heb ik moeilyk met normale werking van myn ccleaner

goed programma

Daar hebben blijkbaar meer mensen last van, zie reacties: http://www.gratissoftwaresite.nl/dow...

Bij mij gebeurt dat niet, alles is/blijft up-to-date op mijn Vista 32bit!

De nieuwste versie van CCleaner (4.19.4867(64bit)) geeft na verloop van tijd aan dat er een nieuwe versie is, ga je daar op in dan blijkt gewoon dat er geen nieuwe versie is

eerst eens beginnen

tof

waar download je em

In het verleden dit gebruikt en , zeer tevreden

top

Ik werk al jaren met tevredenheid met de CC Cleaner van Piriform ,welke altijd gratis was,maar nu niet meer ,als je een bericht update krijgt merk je dat,dus geen updates meer. Dan zie je op het internet deze CCleaner verschijnen bij andere die hem gratis aanbieden,ziet er hetzelfde uit,maar is dat ook zo??? Moet je nu de PIRIFORM verwijderen en bij de aanbieders opnieuw downloaden of....???? kun je hem er overheen zetten ????? Denk dat het conflikten zal geven Wie weet raad en advies

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_