Advanced SystemCare Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (2674 stemmen)
Voor Windows
 

Advanced SystemCare Free is een multi-functioneel programma om je pc mee op te ruimen en te optimaliseren. Met één klik kun je tijdelijke bestanden en internet- en gebruikerssporen verwijderen, je computer sneller maken en - beperkt - controleren op spyware. Advanced SystemCare geeft je pc op een makkelijke manier een grote beurt.

Advanced SystemCare Free is een all-in-one-programma voor het onderhoud van je pc. Het voert veel verschillende activiteiten uit om je computer mee op te ruimen en te optimaliseren.


(Advanced SystemCare is ook in het Nederlands vertaald - klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Opruimen:

  • schoonmaken register (voor grondige schoonmaak is Pro-versie nodig)
  • opruimen internet- en gebruikerssporen (privacy)
  • verwijderen tijdelijke bestanden Windows en Internet Explorer
  • verwijderen spyware (maar Advanced SystemCare is geen gespecialiseerde spywareverwijderaar)

Optimalisatie:

  • schijfdefragmentatie
  • controle op verdachte instellingen Windows (malware)
  • immunisatie tegen bepaalde spyware
  • optimalisatie en reparatie systeem

Je kunt in het beginvenster je pc scannen. Ook is er een knop TurboBoost om je computer sneller te maken. Verder is er nog een Gereedschapskist (Toolbox) met allerlei werktuigen voor de optimalisatie en het beheer van je systeem. En ten slotte biedt ASC internetbescherming tegen schadelijke websites.

Onervaren gebruikers wordt trouwens aangeraden alleen de slimme scan te gebruiken. Gebruik van meer gespecialiseerde tools is meer voor gevorderde pc gebruikers. De interface van ASC wordt regelmatig veranderd - wat het gebruik er niet overzichtelijker en eenvoudiger op maakt. Ook worden veel tools als extra, losse downwload aangeboden - wat het programma er niet overzichtelijker opmaakt.

Het alles-in-een karakter van Advanced SystemCare is een voordeel voor onervaren gebruikers, maar soms ook een nadeel. Naast het opruimen van de pc geeft Advanced SystemCare ook halfbakken bescherming tegen spyware en allerlei andere extraatjes die soms onvoldoende uitgewerkt zijn. Het getuigt van de ambitie om de totaaloplossing voor pc onderhoud te worden, maar voorlopig maakt Advanced SystemCare andere programma's nog niet overbodig.

Jammer is dat ASC in de eigen interface veel reclame maakt voor zijn eigen, al dan niet betaalde, programma's. Ook is het tijdens de installatie goed opletten om niet opgescheept te worden met de onnodige werkbalk, verandering van zoekmachine en andere wijzigingen op je pc.

Categorie: 
Pc schoonmaken
Versienummer: 
8.0
Laatst gewijzigd: 
11 november 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download Advanced SystemCare Free via Download.com
(klik op Download Now)

Let goed op bij de installatie! Lees de Installatie instructies hieronder

Installatie instructies: 

Let tijdens de installatie goed op!
Advanced SystemCare Free biedt tijdens de installatie aan om diverse onnodige Spigot-werkbalken, zoekmachines en andere irritante wijzigingen op je pc door te voeren. Kies de Custom Install en haal alle vinkjes weg! ASC wordt daarna zonder al deze rommel geïnstalleerd.

 


Reacties

ik had er zelf een black screen of dead door gekregen plezant is wel anders

proef

Advanced system care heb ik jaren met tevredenheid gebruikt
Helaas heeft men nu een game assistent ingebouwd, die een irritant horror-app. op je desktop plaatst. Ik ben Uberhaupt niet geporteerd van ongewenste software applicaties en het is dus schandalig dat een programma dat juist malware moet verwijderen zelf malware implanteert.

Heb deze software gebruikt en het heeft mijn pc bijna kapot gemaakt .
het werkt eerst prima maar geleidelijk aan wordt je pc verandert in een Junky die zijn dagelijkse fix nodig heeft.
het stopt veel applicaties zoals windows update en help,veroorzaakt start en stop problemen en geeft een syss-host bug waardoor je processor continu op 100% staat te draaien en je dus niets meer kan beginnen.
niet gebruiken deze rotzooi... nergens voor nodig !
heb zelf windows opnieuw moeten installeren.

Valt ontzettend tegen, het is zelfs schadelijk : na het programma gebruikt te hebben doen de helft van mijn computer's functies het niet meer: ik heb helemaal geen geluid meer, youtube filmpjes kan ik niet meer afspelen, internet explorer start niet meer (ik gebruik gelukkig een andere browser) en games starten ook niet meer. En, zoals door iemand anders is aangegeven, systeemherstel werkt ook niet meer.
Toegegeven, ik heb nauwelijks verstand van computers, maar dat is juist waarom ik een programma als dit nodig had :(

Iemand toevallig tips?

Nou ja zoals je het zo zegt... zou ik even langs de computer winkel gaan om het te laten maken. Of je zet al je belangrijke bestanden op een externe schijf en of usb stick en zet je opnieuw de windows erop. Dat zou ik persoonlijk doen.

Na jarenlang alleen gebruik gemaakt te hebben van een Linux lasptop, wilde ik ook wel weer eens een windows pc. Omdat ik mij bewust ben van de hoeveelheid beveiliggingslekken binnen windows en ook weet dat het registry regelmatig overhoop ligt, heb ik de gratis IObit toolbox geprobeerd, NIET DOEN is mijn devies. Na een update herkende mijn windows7 systeem IObit software als een rootkit/malware. Gevolg, alle internetverbindingen werden door het systeem tegen gehouden, om verdere schade te voorkomen. Gelukkig heeft Windows deze feature sids kort. Daarbij moet ik wel zeggen dat het simpelweg verwijderen van de IObit software niet werkt, omdat deze nzich net als de Nortonantivirus jaren geleden, inpakt in de windows kernel. de enige methode om van dit probleem af te komen is alles wissen en opnieuw installeren.

Het basisprogramma is goed .Maar ik heb het over de jaren al op wat verschillende comp. gebruikt ,en zodra je al die boosterextra's etc. gaat gebruiken wordt er van alles grondig gesloopt.Het enige wat dan nog werkt is systeemherstel....

Eerst erg enthousiast, maar ik ben erop terug gekomen.
Ik had last van "softonic" spy/maleware, Die kapen je browser en opent altijd ongevraagd de "Softonic search window". Ik kreeg het met geen mogelijkheid weg, Ik heb alle bekende maleware en spyware programma's gebruikt, maar iedere keer kwam het terug.
Met `Hijack this` zag ik dat iedere minuut iets van deze softonic in de hijack this lijst kwam. Je verwijdert het en na 1 á 2 minuten was het weer terug.

Omdat Advanced system Care een maleware moet opsporen, zag ik het niet als een verdacht programma, maar toe ik dit programma verwijderde was het verdwenen.

Op 3 andere computers had ik ook via de link die op deze gratissoftwaresite staat, het programma ge`installeerd, Ook hier verscheen de softonic maleware en ook hier waren de problemen opgelost, nadat ik Advanced system care verwijderd had.

ASC Heeft problemen opgelost op mijn computers, maar er nieuwe voor in de plaats gegeven.

Gebruikte computers Windows7 Intel I7 snelste versie
overige 3 computers zijn ´oude´ Windows XP bakken (Dell en 2 HP´s)

R. Dekker, waar heb je ASC 7 dan gedownload? Het kan bijna (?) niet anders dan via softonic en dan krijg je altijd automatisch de softonic-downlader erbij, gebeurt daar standaard en is ook de reden dat softonic door velen afgeraden wordt.
Had je het dowloaden via majorgeek gedaan dan had je dat probleem ook niet gehad. Kortom niet de fout van ASC maar een nogal irritant stukje werk van Softonic, je had ook de tekst van de redactie beter moeten lezen want die verwijst niet naar Softonic maar naar download.com en dan had je dat gelazer van softonic niet gehad

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenla_d