Wise Registry Cleaner Free

Actueel: 

Wise Registry Cleaner 8 heeft een nieuwe interface en een verbeterde scan engine

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (193 stemmen)
Categorie: 
Register opschonen

Wise Registry Cleaner Free is een gespecialiseerd programma om het Windows-register mee op te schonen. Heel veel overbodige registersleutels worden opgeruimd door deze grondige register cleaner. U kunt verder een backup maken en het register defragmenteren - wat ook snelheidswinst zou opleveren.

Wise Register Cleaner is wat agressiever (of grondiger) dan de register schoonmaker van CCleaner: over het algemeen vindt het meer registerproblemen. Na het scannen kunt u de gevonden fouten repareren. Let op dat u per categorie moet repareren, anders schoont u niet het hele register op! Voor gevorderden is dit handig: dan kunnen ze de gevonden registerwaarden zelf even nakijken.


Wise Registry Cleaner 8 nieuwe interface (klik voor groter)

De ook meegeleverde snelkoppeling op het bureaublad van Wise Registry Cleaner naar Clear with 1 click kent dit probleem niet en ruimt ook gelijk alle fouten op. Handig voor beginners.

Wise Registry Cleaner Free vraagt bij de installatie of u ook de Wise Disk Cleaner Free wilt downloaden en installeren. Daar is niks op tegen (in feite levert Wise een losse disk cleaner en register cleaner waar bijvoorbeeld CCleaner dat in één programma stopt). Let wel op dat u daadwerkelijk de gratis versie downloadt en niet de betaalde variant.

Versienummer: 
8.22
Laatst gewijzigd: 
11 juli 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Geschikt voor: 
Windows XP/Vista/7/8
Website: 
 


Reacties

Wise is zeer goed,ruimt grondig op zonder problemen EN VEILIG hoeft niet per categorie!gaat in een keer. Werkt beter als( ccleaner en eusing) kan ook nog een scan plannen een keer per week.
De getoonde afbeelding is die van de oudere versie. De nieuwe versie 6.13 ziet er anders uit. Wise doet het goed maar de combinatie met Eusing en Ccleaner geeft m.i. de beste resultaten. De melding van Wise dat bepaalde sleutels niet geheel veilig te verwijderen zijn, zijn niet controleerbaar. Zo meldt hij bij mij dat een sleutel van Nitro pdf reader niet veilig te verwijderen is, maar ik heb Nitro al lang niet meer op mijn laptop staan. Dus waarom zou die sleutel niet veilig te verwijderen zijn? Lewieke
OOK DE DISK CLEANER,werk zeer goed en ruimt grondig op.
even getest . eerst CCleaner gebruikt , daarna Wise Registry Cleaner Free gebruikt die inderdaad nog registerproblemen vond . daarna Eusing Free Register Cleaner gebruikt die vond nog eens 80 registerproblemen . Eusing Free Register Cleaner vindt waarschijnlijk de meeste registerfouten van alle register cleaners .
Je kan cc cleaner niet met dit programma vergelijken. Kom op nou toch.. Dit programma kan je vergelijken met eusing free regcleaner.
Heb je tussendoor je pc herstart of alles achter elkaar?
Ik heb beide cleaners dus zowel Eusing als Wise. Het verschil is m.i. klein. Als je een scan doet melden beide programma's wel andere registerfouten, in hoeveelheid ongeveer gelijk maar inhoudelijk anders. Het lijkt er dus op dat wat de een niet ziet door de ander wel gezien wordt. Welke is nu beter? Volgens een artikel in computable is Wise de beste maar die hebben dan weer niet Eusing getest. Dan maar beurtelings gebruiken? De Eusing reparaties hebben bij mij niet tot problemen geleid, alles startte netjes op met dien verstande dat er de eerste keer een kleine vertraging inzit omdat bepaalde sleutels weer opnieuw worden aangemaakt, maar dat vertelt Eusing dan ook netjes. Daarna probleemloos.
Is 't gratis ?
Nee, is niet gratis. 'Free' betekent namelijk 'héééél veel centjes'!!! (Pfff... zou de naam van de site wellicht al een aanknopingspunt kunnen zijn?)
Als ik het programaa start dan komt er eerst een soort foutmelding in een klein scherm : List Index Out Of Bounds (-1) wie weet hoe of wat ???
Omdat hier ook een mogelijkheid is om je register te defragmenteren, ben ik verlost van een hardnekkig probleem dat mijn scherm op zwart ging na het opstarten en dus iedere keer opnieuw moest opstarten. In de sectie security was sprake van een fragmentatie van 79%. Nadat dit was gefragmenteerd, geen last meer gehad van een zwart scherm. Dankzij dit programma!
@Anoniem, het behandelde programma is gratis, alleen niet vrij (open source). Zoals aangegeven is er ook een betaalde versie. De beste bescherming wordt geleverd door de mogelijkheid van een System Restore Point die je ook vanuit de cleaner kan maken. Maar daar heb ik nooit gebruik van hoeven te maken. Zo goed is dit programma. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld Piriform CCLeaner en Auslogics Registry Cleaner. Dat dit soort programma's problemen oplossen, zoals vaak wordt beweert, dat is onzin. Maak maar eens handmatig een vervelende register fout; uiteraard geen fatale. Die fout wordt niet gerepareerd door de registry cleaner. Ik ken geen registry cleaner die dat kan. De registry cleaners halen alleen wat niet meer gebruikte sleutels weg. Daardoor wordt het register een beetje kleiner. Maar een register van meerdere MB's en miljoenen sleutels raakt hoogstens enkele honderden sleutels kwijt. Dat is op het totaal niet veel en ook niet meetbaar bij het opstarten van het systeem of programma's. De mogelijkheid om het register te defragmenteren kan bij langzamere systemen soms wel een klein beetje snelheidswinst opleveren.
Wise Registry Cleaner ruimt prima op en pest de gebruiker niet met aanbiedingen voor een betaalde versie, die meestal moeilijk is weg te krijgen, ja zelfs met opzet de machine vertraagt, om zogenaamd te bewijzen hoe slecht het er voor staat zonder hun product te kopen
Gek, eigenlijk, dat dat niemand hier WiseCare365 noemt. Deze heeft ook een gratis versie en WiseRegistryCleaner is slechts een onderdeel van dit veelomvattende onderhoudsprogramma. Ik ben zeer tevreden over WiseCare365 al is er wel sprake van enige reclame voor de pro versie. http://www.wisecleaner.com/wisecare365.html
Bedankt harm voor de hint ! Ik ga `m zeker proberen.
Het hoeft geen verbazing te wekken maar vandaag is eveneens een nieuwe versie van Wise Care 365 verschenen. Het betreft versie 2.44.192. Het hierboven beschreven WiseRegistryCleaner is slechts een onderdeel van WiseCare 365. De meest recente versie van Wise Care 365 is te verkrijgen op deze link: http://www.softpedia.com/progDownload/Wise-Care-365-Download-217436.html
Wat zijn voordelen en nadelen van pc registry mechanic ten opzicht van de ccleaner? In deze artikel (engels) lees je een overzicht van verschillende pc regisrty cleaners. http://www.pcregistry.publicset.com/
te traag langsaam
Misschien langsaam maar zeker niet langzaam. Het programma is echt wel snel.
Bedankt voor deze hint. Ik vind `m beter en sneller dan eusiing free regcleaner. Prima om te zien welke sleutels er aangegeven worden.
Ik gebruik beiden eens in de zoveel tijd. Free regcleaner laat je eigen tweaks ongemoeid. Na een WISE scan moet ik alles weer nalopen. Verder een prima programma.
Omdat jullie vandaag, 24/02 dus, melden dat er een update is, keek ik naar de versieinformatie. Daar blijkt dat die update naar 7.94.524 dateert van een maand geleden, van 24/01 dus!
I try out this
Tijdelijk Wise Care 365 Pro gratis te downloaden via http://wisecleaner.com/xen/WiseCare365_V3_free.com.tw.exe

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nede_land