AVG Anti-Virus Free

Actueel: 

19 oktober 2016
AVG Anti-Virus Free 2016 build 7859 is verschenen. Wijzigingen zijn nog niet bekendgemaakt.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (12752 stemmen)
Voor Windows en Mac OS X
Voor Android

AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw apparaat en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kunt u elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of uw computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free

Een aparte mailscanner zorgt er voor dat uw e-mails al gecontroleerd zijn op virussen voordat u ze leest. De mailscanner herkent automatisch alle mailprogramma's.

Nadat u AVG geïnstalleerd heeft is uw pc gelijk beveiligd en wordt uw mail gecontroleerd. Updates van virusdefinities worden automatisch binnengehaald elke dag. Voor zero-day virusuitbraken heeft AVG een snelle detectiemethode via de cloud, genaamd outbreak detection.

Handig is ook de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn. Verder beschikt AVG Anti-Virus Free over identiteitsbescherming.

AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. Een eerste optimalisatiescan en smart scanning moeten de scantijd aanzienlijk verkorten.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor Mac OS X. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
2016 build 7859
Laatst gewijzigd: 
19 oktober 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

AVG biedt aan om een niet echt noodzakelijke add-on voor uw browsers te installeren en uw standaard zoekmachine en startpagina te wijzigen. Lees de instructies als u dat niet wilt:

Installeer AVG Anti-Virus Free 2016 zonder add-on/werkbalk en verandering startpagina en zoekmachine

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Redactie
Is er iets veranderd in AVG
Ik krijg nu Zen er bij

Ik ben in het bezit van een licentie en geldig tot 2017. Hoe kan het dat er een tekst komt met uw heeft nog 30 dagen en daarna kopen. Hoe kan dit ??

.

Is niet in het Nederlands.

Zit net even te kijken naar mijn versie op de pc: deze is 2016.81.7640!!

Geachte redactie,
Een aantal websites die software en freeware aanbieden (http://www.softfully.com/antivirus/a..., http://www.techspot.com/downloads/43..., http://freewareupdate.com/download-a..., http://nl.afterdawn.com/downloads/be... en http://www.majorgeeks.com/files/deta...)zitten al sinds eind mei of begin juni aan versie 2016.0.81.7639. Is de Nederlandstalige versie daarvan nog niet uitgebracht?

Dank voor het melden, is nu bijgewerkt.

Hartelijk dank daarvoor. Maar uitgerekend gisteren is er alwéér een nieuwe versie van AVG Free uitgebracht: 2016 16.81.7640 (zie o.m. http://www.softfully.com/antivirus/a..., https://www.softexia.com/windows/ant..., http://www.filehorse.com/download-av..., http://www.freewarefiles.com/AVG-Ant... en http://freewareupdate.com/download-a...). Updaten maar weer!

Had vroeger betaalde AVG en was er heel tevreden over.
Maar sinds ik met windows 10 werk kan ik mijn Online banking van KBC niet meer openen.
Ben nu overgeschakeld naar Norton. Ik laat die betaalde nu AVG nu draaien op mijn Windows 7 totdat de licentie verlopen is en schakel ik ook over op een andere gratis virus scanner.

Rudy , Norton voor 18 euro (1 licentie), 30 euro (5 licenties) of 39 euro (10 licenties), te gebruiken voor Windows, Mac OS, Android https://licentie2go.com/internet-sec...

deze link staat bij mij gewoon als blacklisted en dit op alle pc's!

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duits_and