AVG Anti-Virus Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (12668 stemmen)
Voor Windows, Mac OS X en Linux
Voor Android

AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw apparaat en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kunt u elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of uw computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free

Een aparte mailscanner zorgt er voor dat uw e-mails al gecontroleerd zijn op virussen voordat u ze leest. De mailscanner herkent automatisch alle mailprogramma's.

Nadat u AVG geïnstalleerd heeft is uw pc gelijk beveiligd en wordt uw mail gecontroleerd. Updates van virusdefinities worden automatisch binnengehaald elke dag. Voor zero-day virusuitbraken heeft AVG een snelle detectiemethode via de cloud, genaamd outbreak detection.

Handig is ook de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn. Verder beschikt AVG Anti-Virus Free over identiteitsbescherming.

AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. Een eerste optimalisatiescan en smart scanning moeten de scantijd aanzienlijk verkorten.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor Mac OS X. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
2016.0.7227
Laatst gewijzigd: 
12 november 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Goede morgen, ik heb recent ubuntu mate op mijn 6 jaar oude laptop geinstalleerd ipv windows 7/10 en het werkt als een zonnetje! Heb ubuntu nu al een maand draaien zonder problemen. Nu vraag ik mij af of ik eigenlijk een anti virus programma nodig heb in een linux omgeving, en zo ja, kan er iemand mij een goeie aanraden, al dan niet gratis ? alvast bedankt!

Geprobeerd om AVG te installeren op Ubuntu, maar archiefbeheer kan het niet openen. Iemand een idee waarom niet?

er is een nieuwe versie

Tweet

Download AVG Free Edition 2016.0.7161 (32-bit)

AVG Free Edition 2016.0.7161 (32-bit)

AVG vertoont dezelfde streken als Windows 10.

https://www.security.nl/posting/4436...

Hi Privacyschender, wake up to the real world:

AVG onderhoudt een incestueuze relatie met Google (zie de ULA), dus no matter welke beschermingsmaatregelen je in jouw browser neemt (NoScript, Ghostery, Add-block ed.), met AVG hangt jouw privacy aan het gas.

Welke AV is te vertrouwen en welke niet?
AV-Comparitives heeft een survey gedaan, wie welke data verzamelt:
http://www.av-comparatives.org/wp-co...

Het onderzoek van AV-Comparitives is een leuk weetje, maar dan zijn de vragen:
a. Waarom verzamelen ze deze data?
b. Wat doen ze ermee?

AVG komt uit Tjechjië, Avast idem, Qihoo uit China, Bitdefender uit Roemenië. Joh, dat zijn landen, waarin het woord 'Privacy' geen vertaling kent en waar je je moeder nog verkoopt, als het zo uitkomt.

Mijn stelling luidt, dat AV's overwegend Trojaanse paarden zijn, die meer bedreigend voor de privacy zijn, dan het enkele virus dat op het web dwaalt.

Avira (Duits) en Emsisoft (Oostenrijks) zijn AV's waar ik enigermate vertrouwen in heb, gezien de normen, waarden en wetgeving in die landen.

het verhaal wat hier boven staat is niet helemaal waar de free editions geven maar een hele beperkte beveiliging alleen tegen virussen als ik bijv de beveiliging wissen op afstand wil hebben moet ik per android apparaat een pro licentie nemen dat is dus voor mij 6 x 10,… euro per android apparaat

De versie die nu op deze site staat kan ik niet installeren voor Windows 10

Zelfde probleem.wordt wel gedownload maar niet geinstalleerd.wel scherm voor update's tune up verwijderen etc.

thanks

goede beveiliging

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portu_al