AVG Anti-Virus Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (12541 stemmen)
Voor Windows, Mac OS X en Linux

AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw pc en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kunt u elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of uw computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free is ook in het Nederlands vertaald

Een aparte mailscanner zorgt er voor dat uw e-mails al gecontroleerd zijn op virussen voordat u ze leest. De mailscanner herkent automatisch alle mailprogramma's.

Nadat u AVG geïnstalleerd heeft is uw pc gelijk beveiligd en wordt uw mail gecontroleerd. Updates van virusdefinities worden automatisch binnengehaald elke dag. Voor zero-day virusuitbraken heeft AVG een snelle detectiemethode via de cloud, genaamd outbreak detection.

Handig is ook de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn. Verder beschikt AVG Anti-Virus Free over identiteitsbescherming.

AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. Een eerste optimalisatiescan en smart scanning moeten de scantijd aanzienlijk verkorten.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor Mac OS X.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
2015.0.5856
Laatst gewijzigd: 
15 maart 2015
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Meer downloads: 
Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Reacties

Hitmanpro 3 schoont alles voor je op.

Ben nu alweer 3 kwartier bezig met tevergeefs GRATIS AVG 2014 te downloaden en te installeren. Heb dit vanaf diverse sites al tig keer geprobeerd. Maar er wordt steeds om een licentiecode gevraagd die ik natuurlijk niet heb. Wat is dit voor onzin?

Lange tijd avg op de computer gehad maar begon wat te twijvelen aan dit product omdat mijn computer langzaam werd. Na het lezen van verschillende antivirus vergelijking sites als www.bestevirusscanner.com en www.toptenreviews.com heb ik bitdefender geinstalleerd welke een aantal virussen vond die avg niet vond

avg verwijderingstool downloaden en dan laten draaien op je computer en daarna moet het zeker lukken.

Ik heb bij instaleren van WIN XP SP3 waarschijnlijk een heel smerig virus gedownload bij het zoeken naar oudere drivers , resultaat : kon geen AVG downloaden en instaleren ook niet de proefversie van 30 dfagen en nog erger mijn Systeemherstel werkte niet en was verdwenen , ondertussen heb ik een andere HDD gemonteerd en alles opnieuw geldan maar mijn progs die ik nodig heb staan op de oude HDD die opgefukt is ;

wat de virus heeft kapotgemaakt , na korte tijd valt klavier gewoon uit , alleen de muis een bluetooth werkt nog en systeemherstel is naar de maan , ook antivirusprogs kunnen niet meer geinstalleerd worden en online antivirustesten zoals bitdefender en panda vinden niks !

wie kent een oplossing om mijn oude schijf terug vrij te krijgen van de rommel ?
groetjes

Dag, ik heb AVG Antivirus Free geinstalleerd. Na een lange tijd, stond er op een bepaalde deel van de menu, VERLOPEN. Ik heb erop geklikt om nieuwe versie te maken. Maar nu ben ik zo bang of het met geld is of het gratis. Heb ik een abonnement van dit apps. Hoe kan ik dat weten?

Lang leve AVG!!! Heb van alles geprobeerd, zelfs de betaalde, maar die vertragen je computer soms dramatisch. Bij controle door Malwarbytes, blijkt telkens weer dat er niks kwaads wordt gevonden... En bovendien geeft AVG de mogelijkheid, je prullenbak grondig te legen...
Met hoogachting, JoopN.

tijdens het scannen valt de scan steeds uit hoe lastig kan dat zijn

super

Nooit geen problemen gehad met dit programma.
Het vertraagd je systeem wel. Dus zeker niet op een zeer oude laptop installeren.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fran_rijk