AVG Anti-Virus Free

Actueel: 

1 februari 2016
AVG Anti-Virus Free 2016.0.7441 is een kleine onderhoudsupdate die de prestaties optimaliseert van de on-access scanner.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (12698 stemmen)
Voor Windows en Mac OS X
Voor Android

AVG Anti-Virus Free biedt gratis volledige bescherming van uw pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw apparaat en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kunt u elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of uw computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free

Een aparte mailscanner zorgt er voor dat uw e-mails al gecontroleerd zijn op virussen voordat u ze leest. De mailscanner herkent automatisch alle mailprogramma's.

Nadat u AVG geïnstalleerd heeft is uw pc gelijk beveiligd en wordt uw mail gecontroleerd. Updates van virusdefinities worden automatisch binnengehaald elke dag. Voor zero-day virusuitbraken heeft AVG een snelle detectiemethode via de cloud, genaamd outbreak detection.

Handig is ook de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn. Verder beschikt AVG Anti-Virus Free over identiteitsbescherming.

AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. Een eerste optimalisatiescan en smart scanning moeten de scantijd aanzienlijk verkorten.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor Mac OS X. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
2016.0.7441
Laatst gewijzigd: 
1 februari 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

AVG biedt aan om een niet echt noodzakelijke add-on voor uw browsers te installeren en uw standaard zoekmachine en startpagina te wijzigen. Lees de instructies als u dat niet wilt:

Installeer AVG Anti-Virus Free 2016 zonder add-on/werkbalk en verandering startpagina en zoekmachine

Raad deze download aan (twee keer klikken): 
 


Verder op GratisSoftware.nl:

Reacties

Deze zin: Een aparte mailscanner zorgt er voor dat uw e-mails al gecontroleerd zijn op virussen voordat u ze leest. De mailscanner herkent automatisch alle mailprogramma's, klopt niet. Als ik het mailprogramma van W10 instel voor @home.nl mail dan laat AVG geen eén mail door.

Chrome en AVG : AVG putting millions of Chrome users at risk zie http://www.ghacks.net/2016/01/01/avg...

Kijk uit met het gratis proef programma avg pc tuneup.
Ik had deze uitgeprobeerd en de door het programma geselecteerde bestanden laten opruimen,met als gevolg dat na het afsluiten van mijn computer en later weer het opstarten van de computer dat windows niet meer wou opstarten.
Gelukkig kon ik via herstel computer windows toch weer starten.

DUS KIJK UIT MET AVG PC TUNEUP

Ik gebruik Tuneup al een poos, en heb er nog geen echte problemen mee gehad.

goede beveiliging

Goede morgen, ik heb recent ubuntu mate op mijn 6 jaar oude laptop geinstalleerd ipv windows 7/10 en het werkt als een zonnetje! Heb ubuntu nu al een maand draaien zonder problemen. Nu vraag ik mij af of ik eigenlijk een anti virus programma nodig heb in een linux omgeving, en zo ja, kan er iemand mij een goeie aanraden, al dan niet gratis ? alvast bedankt!

Ik werk al zo'n 8 jaar dagelijks met Ubuntu zonder virusscanner zonder problemen.
Kijk ook eens op deze geweldige Linux hulp webstek:
https://sites.google.com/site/comput...

Geprobeerd om AVG te installeren op Ubuntu, maar archiefbeheer kan het niet openen. Iemand een idee waarom niet?

er is een nieuwe versie

Tweet

Download AVG Free Edition 2016.0.7161 (32-bit)

AVG Free Edition 2016.0.7161 (32-bit)

AVG vertoont dezelfde streken als Windows 10.

https://www.security.nl/posting/4436...

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwe_en