avast! Free Antivirus

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (4033 stemmen)
Voor Windows en Mac OS X

avast! Free Antivirus is een compleet anti-virus-pakket dat volwaardige bescherming biedt. Uw pc wordt continu beveiligd tegen virussen, spyware en rootkits. Bovendien heeft avast! ook een aparte mailscanner en een webschild voor als u aan het surfen bent. avast! Free is een prima anti-virus-programma.

avast! Free Antivirus is een van de compleetste gratis virusscanners met uitgebreide mogelijkheden en gratis automatische updates. De gratis versie biedt bescherming tegen alle soorten malware: virussen, rootkits, Trojaanse paarden en spyware.


Hoofdvenster avast! Free Antivirus (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

avast! heeft een bestandssysteemschild, mailschild en webschild om uw pc te beschermen en u te beveiligen als u mailt - inkomende en uitgaande mail wordt gescand - of op internet zit. De virusbescherming bevat een reputatieservice om bestanden te beoordelen via de cloud, deepscreen voor het scannen van onbekende bestanden en een geharde modus voor extra bescherming.

Ook heeft avast! Free Antivirus een browser addon, genaamd Online Security, voor de beveiliging van Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Met avast! Online Security wordt phishing tegengegaan en kunnen bepaalde advertenties en trackers van sociale netwerken en advertentiebedrijven geblokkeerd worden.

Verder zijn een software updater om belangrijke software op uw pc up-to-date te houden en browser cleanup werktuig om ongewenste werkbalken te verwijderen aanwezig.

Een gratis registratie is vereist na dertig dagen. U kunt upgraden naar de betaalde Pro-versie, maar de gratis avast! Free Antivirus biedt meer dan voldoende bescherming voor de gemiddelde pc gebruiker. Ga voor de gratis registratie naar Intstellingen | Registratie en kies voor Registreer nu. Selecteer dan Standaard bescherming! Lees hier uitgebreide registratie-instructies

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
2015.10.0.2208
Laatst gewijzigd: 
8 november 2014
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download avast! Free Antivirus 2015

U kunt avast! Free Antivirus ook altijd updaten naar de laatste versie vanuit het hoofdvenster van het programma zelf: ga naar Instellingen | Bijwerken en klik (onderaan) op Bijwerken van Programma.

Meer downloads: 

Download avast! Free Antivirus voor Mac
Download avast! Mobile Security voor Android

Extra
Download avast! Virus Cleaner
(NB Voor de verwijdering van een beperkt aantal bekende virussen, geen continue bescherming!)

Installatie instructies: 

Let bij de installatie op dat u het vinkje bij DropBox weghaalt als u deze gebundelde gratis software niet op uw pc wilt.

Lees ook goed onze uitgebreide registratie-instructies, zodat u niet de betaalde versie krijgt aangesmeerd!

 


Reacties

Dit programma is niet gratis maar een 30 dagen probeer versie. Daarna betaal je afgerond 20 Euro. Wees hierop voorbereid dat je deze dus niet lang gratis kan gebruiken.

Dit programma is wél gratis, maar je dient na dertig dagen gratis te registreren. Daarbij wordt geprobeerd je de betaalde versie aan te smeren, maar als je goed oplet hoeft dat niet. Lees hier onze instructies zodat je gewoon de gratis versie blijft gebruiken:
http://www.gratissoftwaresite.nl/Registreer-gratis...

Wij bespreken alleen freeware/gratis software (daarom heet deze site zo). Shareware doen wij niet aan, dus avast is zeker echt gratis.

Avast zelf SpyWare ?????????????? In command venster: C:\Program Files\AVAST Software\Avast\ng\ngtool.exe build: prepare NG environment and build initial NG machine delete-ng: delete NG machine copy-to: copy host file to host xcopy: copy whole directory from guest to host del: deletes file on guest map-to: map host file to guest dir: executes dir command on guest exec: executes progress vss: vss management ngvss: ngvss management perf: performance measurement get-event-log: get event log from NG machine qa: QA management isready: check if NG environment is ready to use avast: avast management conditions: conditions processing draait als service en is niet uit te schakelen

spyware ja , andere uitleg voor hun dagelijkse updates

Dankjewel

De laatste virus update's zien het programma TopSet 2.00 (een channel editer) voor de Topfiel Satellite Receiver, als een virus.
Avast is dus niet geschikt voor mijn Satelliethobby PC.

Prima scanner, niets mis mee.

Wat minder is : je moet, gratis, registreren.

Doe je dat niet binnen en bepaalde termijn, wordt je internetbrowser doodleuk geblokkeerd.
Dat betekend dus dat Avast op dat moment de dienst uitmaakt.

En dat accepteer ik dus never nooit !

Ik wacht nooit eerst 30 dagen om te registreren maar doe dit altijd direct na installatie van het programma, dan heb je geen problemen achteraf.
Na ongeveer 365 dagen registreer ik gewoon terug voor een gratis jaar.
Waarom het moeilijk maken als het zo ook gaat?
Het is en blijft tot hiertoe toch gratis.

avast is top

Maar weer eens avast geïnstalleerd om te proberen. PC werd zo traag als stroop en kon op een gegeven moment zelfs nog nauwelijks opstarten allemaal problemen die er toe leidden dat ik systeemherstel moest doen. Erg vervelend allemaal. Avast eraf gegooid en nu Panda Free en geen centje pijn meer. Die schilden van Avast leveren een enorme systeembelasting op en kunnen de hele boel uiteindelijk in het honderd laten lopen. Voorlopig maar even geen Avast meer voor mij.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_oorwegen