Linux Mint

Reacties

@Marcel:
Deze links met Linux info heb ik al eerder op deze website geplaatst:
https://www.gratisso...

Hierbij een voorbeeld waarmee je(misschien)de juiste Linux versie bij je hardware kan vinden:
https://linux-hardwa...

Kan iemand mij helpen? Ik heb een Fujitsu Amilo uit 2007 met Linux mint Rosa erop. Draait goed, maar rosa wordt niet meer geupdated. Een andere distributie installeren lukt niet want de schermweergave wordt dan zo vergroot dat ik niet meer bij de knoppen kan om wat dan ook in te stellen. De resolutie van het scherm is 1280x800,1GB werkgeheugen, AMD turion 64 met o,5 gb cache. Ik heb L-en Xbuntu geprobeerd, mint 18,2 lxle ubuntu, etc, maar loop steeds vast door die schermresolutie. Vanaf dvd draaien gaat prima met alle distributies, maar zodra ik op de hd installeer is het mis. Wie weet een oplossing?

Geef mij maar Linux mint MATE en alles instellen als Mint-X-Blue,simpel eenvoudig en mooi en alles wat een computer moet kunnen,meer moet dat niet zijn,trekt goed op imac als je het Dock aan past.Voor de EID heb ik de oplossing gevonden

Linux Mint is inderdaad een heel goed systeem waar je alles mee kan doen.Ik draai Linux Mint 20.2 MATE Edition en draaid als een zonnetje,Alleen jammer dat er geen een EID lezer werkt op dat systeem maar dat dan ook het enige nadeel,toch voor de Belgische EID

Omdat Gnome Shell bij mij problemen geeft i.c.m. de Nvidia drivers heb ik Linux Mint met Cinnamon eerst geprobeerd en draait als een zonnetje.

Oke redactie. Dat wist ik niet. Iedereen mag zijn eigen mening hebben. Mijn mening lijkt mij wel duidelijk. Waarom dan ook geen aandacht voor MX Linux? Nummer 1 van Distrowatch!!

@bert
De cijfers zijn de cijfers van bezoekers, niet de onze.

Linux Mint is voor het summum van degelijkheid. Alles werkt gewoon goed. Hieruit blijkt de jarenlange ontwikkeling van deze uitmuntende distro. Fijn dat Gratissoftware Zorin OS van nul op 90 punten zet. Niet terecht, want Linux Mint is als Windows 10 alternatief veel beter en degelijker!!

Vandaag is Linux Mint 20.2 uitgebracht. Tegenwoordig ontkom je vaak niet meer aan Microsoft maar op mijn laptop heb ik een tijd geleden Linux Mint geïnstalleerd omdat ik wel een keer genoeg had van MS. Nooit meer terug gekeken, wat een fantastisch besturingssysteem! Zeer snel en stabiel en geen virussen! En dan ook nog open source wat wil je nog meer?!

omdat windows 10 zonder reden foutcodes gaf, en gewoon niet meer wilde opstarten alsook geen systeemherstel wilde doen, heb ik linux mint eropgezet. Een hele verademing, start en sluit soepeler af, alles werkt zonder foutcodes, en als je de trucs op https://makkelijkeli..., ben je ook van de vastlopers vanaf en loopt linux mint als een treintje

Pagina's