Recente reacties

Anoniem
22 Feb 21:33
LibreOffice

Prima!

Anoniem
22 Feb 10:39
Ziggo GO

Je kan met de app ook een opname starten op de horizon box Heel handig als je niet thuis bent

karel
22 Feb 00:49
Macrium Reflect Free

Kijk even op de site van schoonepc.nl. Daar staannog vele andere tips.

karel
22 Feb 00:47
Macrium Reflect Free

Gewoon een prima programma die doet wat hij moet doen. Ik gebruik m in combinatie met een externe garde schijf.

Rik
21 Feb 21:37
Audacity

Hoe kan ik het ene liedje scheiden van het andere zodat ik een vloeiende overgang heb? Indien ik met de toolbar bovenaan werk (pijltje) verschuiven al de tracks...

Rik
21 Feb 21:36
Audacity

Hoe kan ik het ene liedje scheiden van het andere zodat ik een vloeiende overgang heb? Indien ik met de toolbar bovenaan werk (pijltje) verschuiven al de tracks...

Jan
21 Feb 20:44
Macrium Reflect Free

Nee hoor, dat is eenvoudig op te lossen. Elke partitie met de muispijl van bron naar doelpartitie schuiven. Onderaan zie je dan Eigenschappen staan, waarbij je de partitie kunt verkleinen. Dan de volgende partitie etc. Zo heb ik een 500GB harddisk (met deels lege ruimte) naar een 250GB SSD gekloond. Simpel klusje. Meer uitleg? Youtube staat vol filmpjes van mensen die het je voor doen.

Petra Maas
21 Feb 12:57
GIMP

Ik heb GIMP nu meer dan een jaar en ik vind het nog steeds een ramp. De meest simpele dingen vergen uren speuren in de handleiding en dan kan het nog vaak niet. Ik was gewend en kon goed overweg met Photoshop elements, maar dat wordt nu allemaal te duur en vooral te uitgebreid met allerlei onzifoefjes. Ik verwachtte de dingen die in in PE kon doen ook in GIMP te kunnen doen, maar ik geef het nu op. Dit is een van de weinige programma's die me af en toe hardop laten schelden tegen mijn laptop.

Anoniem
21 Feb 11:51
Kaspersky Free

PatjeRedfan en EasyTechGuides.NL hadden het over een nieuwe Kaspersky antivirus genaamd Kaspersky Security Cloud Free. Er zijn twee gratis versies van Kaspersky, namelijk Kaspersky Free Antivirus en Kaspersky Security Cloud Free. En de links die zij delen zijn de juiste links.

Anoniem
21 Feb 11:47
Kaspersky Free

Lees de reacties dan nog meer eens opnieuw en dan zul je zien dat het over Kaspersky Security Cloud Free gaat.

Anoniem
21 Feb 10:46
Avira Free AntiVirus

Het vervelende is nog steeds dat Avira je probeert te dwingen de Windows Firewall aan te zetten anders verschijnt er een foutmelding die niet valt uit te zetten.
Avira ziet niet dat je al een andere firewall gebruikt, een storende misser.

Tim
21 Feb 10:30
AOMEI Backupper Standard

Super dankjewel! had nog nooit van dit programma gehoord

anoniem
21 Feb 02:37
Ziggo GO

draait inderdaad niet op android 4.x versies teleurstellend

Ton
20 Feb 16:42
Macrium Reflect Free

Heeft iemand een nederlandstalige handleiding van dit kloonprogramma? Ik ben in het engelstalige clonezilla compleet vastgelopen. Niet weer dus. Mvrgr TJ

Leen
20 Feb 16:37
Ziggo GO

Werkt hier op Windhoos10 subliem niks mis mee...

louis
20 Feb 15:38
Thunderbird

kan mijn google agenda niet meer installeren, ook niet via Lightning en addons...

Anoniem
20 Feb 11:13
GIMP

super

Antonius
20 Feb 11:07
Ziggo GO

Ziggo Go draait perfect op m'n pc!

els gerrits
19 Feb 20:16
FarmVille 2: Het boerenleven

Goede avond ,ik speel farmvill 2 boeren leven via bluestack ,tot vanmorgen na half 10 ,moest updaten ,waarna ik er niet meer in kwam ,ik zit op level 42 ,en 284 sleutels gepaard ,nu kom ik er niet meer in omdat het niet ondersteunt word ,wat een nederlaag ,hoe kan ik weer verder daar , help me ,heb een domper als ik opnieuw moet beginnen ,bij het begin,help ik woon in nederland,

Berenboot
19 Feb 12:13
Panda Dome Free Antivirus

Ik heb de gratis versie van Pandora Dome.

Ik vind het heus niet erg dat ik zo nu en dan een reclame boodschap krijg. Bijvoorbeeld bij het opstarten van de computer of 2 keer per dag.

Om het uur rechtsonder een reclame dat vind ik belachelijk. Ik overweeg over te stappen naar een andere gratis aanbieder desnoods weer naar Defender van Microsoft.

Dit is ergerlijk.

GSM
18 Feb 21:42
Ubuntu

Je kunt het script kopiëren en plakken in een editor en dan opslaan. Of je kunt het script downloaden en opslaan, na registratie en inloggen op die site. Dat laatste heb ik zelf een keer gedaan.

GSM
18 Feb 19:04
Ubuntu

Open terminal venster:
cd (naar directory waar script staat).
sudo bash scriptnaam.
Script vraagt exacte type-apparaat naam (voorbeeld: DCP-J140W) van de Brother en gaat vervolgens de juiste bestanden downloaden en de installatie uitvoeren. Lees de beschrijving die Brother op de website geeft, als je zelf het Brother installatie bestand gevonden hebt en gaat downloaden. Het bestand is er meestal alleen in de Engelse taal, maar dat maakt niet uit.
Je kunt dat installatieprogramma ook direct gebruiken, met sudo bash bestandsnaam gevolgd door een spatie en dan de type-apparaatnaam, in plaats van het script.
Voor de scanner moet je vaak het ip-nummer opgeven dat je eerst in het Brother apparaat geconfigureerd moet hebben.

albert
18 Feb 16:34
Ubuntu

Ach beter een dubbele post dan geen post :-) haalt de redactie wel weg.
Bedoel je gewoon het script (witte blok) copy en paste in de terminal ?

GSM
18 Feb 14:06
Ubuntu

Excuses voor deze dubbele post. Een kortstondige correctiemogelijkheid (wijzigen of verwijderen) kan handig zijn voor gebruik door geregistreerde deelnemers.

GSM
18 Feb 14:02
Ubuntu

Het brother deb installatie programma voor de specifieke AIO gebruiken volgens de aanwijzingen op de Brother support site. Dan worden de nodige extra software, de printer drivers als de scanner drivers geïnstalleerd. Xsane installeren en gebruiken voor het scannen.
Een mooi installer script vind je bij het antwoord van user Fehlix in een MX Linux forum:
https://forum.mxlinu...