Double Commander

Reacties

Ik ben dit jaar overgestapt op Q-Dir, maar liefst 4 vensters en (min of meer) dezelfde functionaliteit als alle andere bestandsbeheerders!

@Louis
Die Multi Commander(x64) is inderdaad een geweldige filemanager, lijkt sprekend op TotalCommander wat ik al tientallen jaren gebruik. Multi Commander is ook op NL in te stellen dus hoort ook op gratissoftwarew.nl te staan; verder effe zoeken waar alles zit van hernoemen, attributen etc. Heb de portable op mijn PC gezet, bedankt Louis.

Beste Fred,

De website van DC heeft wel degelijk httpS aan boord...misschien eerst eens zelf goed kijken voor je anderen met een label 'onbetrouwbaar' komt te markeren?

@Louis
De website van Multi Commander is niet eens beveiligd met een https url.
Dat is niet bepaald vertrouwenwekkend.

Dit soort programma's lijken allemaal een beetje op elkaar.
Maar toch een van de betere zal ik maar zeggen... en met heel veel mogelijkheden!
Programma : Multi Commander(x64) v.12.1 Bld 2906
Gratis te downloaden en gratis voor persoonlijk gebruik en een
licentie is niet vereist!
Webpagina : Http://multicommander.com
Graag commentaar hoe men dit programma vindt.

@Arend
Onder het kopje Download (naar onderen op de pagina) staan alle downloads. Maar bij wat jij source-bestanden noemt staan trouwens ook gewoon de installers voor Windows (exe en msi).

De eerste kennismaking valt mij tegen, tekst in vet en de icons 32x32, eerst maar teruggezet naar normaal en 16x16, dan ziet het er al een stuk beter uit op mijn relatief kleine scherm van 1280x800.
De link onderhoudsupdate springt naar de sourcebestanden, het blijkt in Lazarus te zijn geprogrammeerd! Niet aanwezig op GS.

Ik dacht dat na al die jaren Double Commander eindelijk uit Bèta versie zou zijn vanaf versie 1, maar dat is nog steeds niet het geval.
Geen probleem, het blijft goed werken.
Mijn voorkeur blijft nog steeds de Total Commander, alleen is die niet gratis en werkt niet met Linux wat de DC wel doet.

Prima bestand beheer programma, doet me veel op FreeCommanderXE lijken, deze is ook goed en vriendelijk in gebruik en gratis.

Gebruik de Total Commander al 25 jaar, daarvoor de Norton Commander voor DOS en even die voor Windows.
Aangezien ze bij mij op het werk nogal op hun geld zitten heb ik daar enkele jaren geleden de Double Commander opgezet die bijna dezelfde functies heeft als de TC, en het werkt daar zeer goed.
Het voordeel van de Double Commander is dat hij ook op Linux werkt wat helaas niet het geval is voor de Total Commander.

Pagina's