DVDx Open Edition

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

DVDx kan dvd's rippen en kopiëren en audio en video converteren naar een ander bestandsformaat. DVDx maakt gebruikt van FFmpeg en MEncoder. Handig is de preview-functie, zodat je een stukje kunt uitproberen voordat je een urenlange conversie begint.

DVDx kan dvd's rippen en kopiëren of converteren naar onder andere (S)VCD/CVD/DVD, DivX-Xvid, MPEG-4, H.264, WebM, Flash Video en Apple QuickTime. Ook kunnen video's omgezet worden naar bestandsformaten voor Sony PSP, iPhone/iPod/iPad, Zune, 3GPP telefoons en HD-TV.

DVDx heeft bovendien de mogelijkheid om een stukje encodering van een video te previewen (zet vinkje bij preview), zodat je kunt zien of het resultaat naar wens is voordat je de echte conversie start. Dat is bij langdurige conversies een groot voordeel.

Ten slotte kunnen video's worden gesplitst met DVDx. Vanaf versie 4.1 is dvd rippen niet meer gratis, vandaar dat wij DVDx 4.0 aanbieden.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Reacties

Matige converter, onduidelijke en onhandige werking en matig resultaat. Afrader

Dankzij deze gratis software alleen maar malware binnen gekregen. Resultaat: mijn IE en Firefox om zeep. Dank u! Bezin vooraleer installeren!

bij mij lukt het toch niet . Het enige wat die copieërt is de extra's maar ik zou de hele film willen rippen maar weet niet hoe het moet.

Inderdaad dat krijg ik ook

Ik krijg telkens de melding 'encoder failed to start'.
Schiet niet op dus...

goed

Goed en simpel programma, erg duidelijk en gemakkelijk ook als je een leek bent en zo nu en dan eens een DVD wil kopieren. Had eerst handbrake geprobeerd, omdat deze meer stemmen heeft, maar die werkte echt niet, slecht beeld en lastig te bedienen. Dit is echt een handig programma en vooral ook die review is handig, als er meerdere filmpjes op de DVD staan.

Ik ga het nu uit proberen. Ik had vcl er op gezet, maar na de eerste keer werkte die niet meer. Dus nu deze. Wordt vervolgd....

thanx

Fijn dat er een programma is waarop er DVD's gekopieert kunnen worden