Revo UninstallerReacties

Vreemd dat dit programma er nog niet in zat. Uitstekend programma dat veel installatieresten verwijdert.

Na deïnstallatie van Free-3GP-Video-Converter (DVDvideosoft.com) stonden er nog steeds mappen bij ProgamFiles, AppData, en installatiebestanden bij Mijn Documenten, ik moest dat alsnog handmatig verwijderen, ik heb de scherpste instelling van Revo gebruikt waarbij ná het verwijderen het register en de gehele harde schijf ook werd nagelopen op restanten. Toen ik dezelfde software opnieuw installeerde stonden mijn instellingen daarin nog steeds hetzelfde, de bestanden met die instellingen waren dus niet gewist want dán moet men alles opnieuw instellen. Dit voegt niets toe aan de standaard Windows verwijder methode, CCleaner doet het wellicht beter... Misschien werkt de betaalde versie wel goed maar dit is slechte reclame om dat te kopen...

Je verhaal klopt helemaal. Je zou nero multimediasuite eens moeten verwijderen met revo.
Om te huilen wat er nog overblijft. Talloze mappen en nog veel meer registervermeldingen. Voor dat laatste gebruik ik "registry workshop" om handmatig te zoeken.
Honderden vermeldingen!!

Maar ja, geen enkele werkt naar behoren, ik heb er al veel getest.

Misschien is het handiger om de pc lekker vrij te gebruiken en software te installeren en verwijderen, en indien nodig handmatig restanten op te ruimen die je achteraf nog kunt vinden. Om later van álle overblijfselen af te komen is een periodieke herinstallatie van Windows wellicht nuttiger...

Inderdaad vreemd. Ik heb het al een paar jaar in gebruikt en het bevalt prima.

@A.K.
Windows7 ??
Revouninstaller met Administrator rights runnen lost het probleem waarschijnlijk op

Ik heb Revo (destijds) ook met admin-rechten gebruikt op Win/Vista/32bits (zonder admin-rechten werkt het wellicht niet), zoals ik in mijn eerdere reactie beschreef bleef er achteraf vanalles achter, het programma deed toen absoluut niet wat het beloofde, ondanks de scherpste (verwijder)instelling...

64-bits operating systems worden WEL ondersteund, althans bij mij (Win7)

Als (late) reactie op SLe van 29 maart:
Ja, Revo Uninstaller Free werkt inderdaad wel op 64 bit Windows, maar doet z'n werk alleen voor de 32 bit programma's en componenten.
Voor volledige 64 bit compatibiliteit is (vooralsnog) de betaalde versie benodigd.

4 verschillende brandsoftware van deze site gedownload en geinstalleerd met Revo,namelijk:

Deepburner.
Infrarecorder.
DVD Flick.
Burnaware Free.

Je moet na de installatie op de rode knop drukken en Revo slaat dan van ieder programma afzonderlijk een logbestand op.
Computer opnieuw opgestart en elk brandsoftwareproduct afzonderlijk met Revo verwijderd met de geavanceerde optie.

Enige wat Revo vond was van ieder programma afzonderlijk het logbestandje dat ie opsloeg van amper 25 kbtjes.

Geweldig stukje software!!

Tom Elbertsen

Naar aanleiding van mijn berichtje hierboven het volgende.

Ik bedoelde dat ik na verwijderingen door Revo van de brandprogramma's via de zoekfunctie van windows 7 gezocht heb of er wat achter was gebleven en dat bleken dus die bedoelde logbestandjes te zijn die Revo opslaat.

Tom Elbertsen

Tuurlijk, Revo is een hartstikke goed programma! Alleen kun je de gratis versie maar beperkt gebruiken en daarna dien je de betaalde versie aan te schaffen! Ben dus nog steeds op zoek naar een echt GRATIS programma om rotzooi van je PC te halen! Eentje waarbij NIET continu wordt opgeroepen om te KOPEN!

Aan H.M. Lubach,

Ik vermoed dat je niet de "Freeware" versie hebt gekozen, maar de "30 days free trial" versie.
Je vindt die beide versies op dezelfde Revo pagina, dus je moet even goed opletten welke je kiest.
De link "Download Revo Uninstaller Freeware" in het GratisSoftware.nl artikel hierboven linkt overigens correct naar de Freeware versie. Je moet vervolgens dan echter niet de tevens aangeboden Trial versie kiezen.

Kies je de Freeware versie, dan geldt echter wel de beperking dat die alleen raad weet met 32-bit programma's. Gelukkig zijn ook de meeste toepassingen voor 64-bit Windows nog steeds 32-bit, maar de specifiek 64-bit programma's daarvoor heb je de betaalde (of de 30 days Trial) versie van Revo Uninstaller nodig om die te kunnen verwijderen.

Tenslotte, Revo Uninstaller is een goeie hulp voor het deïnstalleren van 'lastige' programma's die teveel resten achterlaten bij deïnstallatie door middel van de eigen uninstaller, maar je moet er wel rekening mee houden dat zelfs Revo Uninstaller geen 100 procent verwijdering van alle installatie-resten garandeert. Bij het verwijderen van 'lastige' programma's kan het verschil in de hoeveelheid achtergebleven resten echter enorm zijn.

Reeds veel gebruik van gemaakt

Een geweldig programma.
Ik heb het onlangs nog gebruikt om weerbarstige software te verwijderen (NTI Mediamaker 9) en andere software.
Als je ziet wat er in het register en op andere locaties aan sleutels en bestanden zijn dan is het niet vreemd dat met een software-uninstallerprogramma niet alles verwijderd wordt.
Met Revo-Uninstaller gaat het een stuk beter.

Na een hele tijd Revo en diverse andere verwijderprogramma's heb ik -via deze webstek geloof ik- de 'GeekUninstaller' ontdekt. en die vind ik echt het beste van allemaal: overzichtelijk, eenvoudig en effectief. Een echte aanrader!

Ik heb de betaalde versie van dit programma. Het ruimt een hoop achter gebleven sporen op van verwijderde software. 'maar lang niet alles' Revo laat nog een hoop mappen, registeritems etc. achter. Controleer C/gebruikers/naam/AppData/local -LocalLow - roaming. Pluis het register handmatig na knop start en tik regedit in.
Je zult je verbazen wat er nog allemaal overblijft. En dan staat de scan op grondig verwijderen toch blijft er nog van alles achter, vaak nog complete mappen + inhoud van de desbetreffende software.

Reageren

Plain text

  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denema_ken