Java 6 update 32

Java 6 update nummer 32 is uitgebracht door producent Oracle. Dit is een onderhoudsupdate voor de browser plugin die diverse fouten repareert. Beveiligingslekken worden deze keer niet gedicht, dus de update lijkt niet heel urgent.

Toch is het goed om te controleren of je wel minstens versie 6 update 31 op je pc hebt staan, want internet criminelen maken tegenwoordig massaal gebruik van lekken in verouderde software om pc's over te nemen en bankgegevens te stelen. Sommige experts stellen zelfs dat je Java beter geheel kunt verwijderen van je pc, omdat de plugin door niet veel websites meer gebruikt wordt. Anders moet je in ieder geval altijd updaten als er een nieuwe versie komt die beveiligingslekken dicht.

Je kunt Java in Windows updaten via de automatische updater die zich in de systeembalk nestelt. Als er een meldingvenster komt voor een update van Java is het dus aan te bevelen deze direct te installeren. Ook kun je Java opnieuw downloaden. Java is verkrijgbaar voor browsers in Windows, Mac OS X en Linux.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
denemarke_