WeTransfer

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (117 stemmen)
Voor Windows, macOS en Linux
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Beschrijving: 

Wilt u in een keer heel veel foto's of grote bestanden versturen naar vrienden of familie dan lukt dat meestal niet met de mail. De meeste mailproviders stellen een limiet aan de grootte van bijlagen en ook de mailboxen van ontvangers kunnen vaak niet honderden MB's verwerken. Een oplossing hiervoor is de webdienst WeTransfer waarmee u tot 2 GB aan bestanden of foto's kunt verzenden aan maximaal 20 personen.

U kunt de mailadressen van vrienden of familie invullen op de website en vervolgens kunt u de gewenste foto's, muziek, video of andere bestanden uploaden naar WeTransfer. Uw contacten ontvangen daarna een mailtje met een downloadlink, zodat ze alle bestanden kunnen binnenhalen naar hun eigen pc.

WeTransfer versleutelt de verbindingen en biedt aan om tot 2 GB aan maximaal 20 personen te versturen. Registratie is niet eens nodig en een downloadlink blijft twee weken geldig.

WeTransfer is ideaal om honderden vakantiefoto's, filmpjes of andere grote bestanden te mailen aan veel ontvangers. En nooit meer klachten over volle inboxen of meldingen dat bijlagen in de mail te groot zijn.

Android en iOS
Wil je op een makkelijke manier heel veel foto's of filmpjes uitwisselen met familie of vrienden dan is de WeTransfer app ideaal. Je kunt tot 10 GB aan video's en foto's delen met anderen. Dus al je vakantiefoto's of filmpjes van je kinderen kun je via WeTransfer versturen.

De app is heel simpel: je selecteert de foto's en filmpjes die je wilt delen, vult het e-mail-adres van je familie of vrienden in en stuurt alle bestanden. De ontvanger krijgt vervolgens een linkje toegestuurd waar hij de foto's en video's kan downloaden. Net als bij de webdienst van WeTransfer. Jammer is alleen dat je behalve foto's en filmpjes nog niet andere grote bestanden kunt verzenden op je smartphone of tablet.

Categorie: 
Webapplicaties
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde Plus-versie heeft meer mogelijkheden
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Ga naar WeTransfer vul mailadressen in en stuur tot 2 GB aan foto's of bestanden
(Het kan zijn dat eerst de betaalde Plus-versie wordt aangeboden. Kies dan Skip)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Kies Skip als u eerst de betaalde Plus-versie krijgt aangeboden.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

hoe veilig is Wetransfer, dit voor confidentiele documenten die niemand dan alleen de bestemmeling mag lezen?

ik gebruik We Transfer af en toe, maar sinds vandaag kan ik alleen maar via We Transfer plus iets versturen, weet iemand een oplossing

cookies verwijderen.

Vaak gebruikt en we hebben nog nooit problemen gehad . Diverse keren veel foto's verstuurd en ging altijd goed

ik wil filmpjes versturen via we transfer van mijn mac naar een pc. vrienden kunnen ze niet openen. Hoe kan dat?

Waarschijnlijk om dat bestanden die in een Mac-systeem zijn aangemaakt een ander format hebben dan Windows-bestanden. Daardoor zijn deze systemen niet compatable met elkaar.

Bij mijn mac zitten zitten ze dan in Finder daar moet je de filmpjes vandaan halen.

Ik krijg af en toe een bestand van een koorlid dat ik met we transfer zou moeten kunnen openen. Als ik dat probeer word ik naar een betaalde versie van we transfer geleid en dat wil ik niet. De gratis versie durf ik er ook niet op te zetten, want ik ben bang op de verkeerde dingen te klikken en er van alles bij te krijgen wat ik niet wil. Weet iemand een veilige link naar de gratis we transfer?

alles gaat goet

het lukt mij absoluut niet om foto's die mij zijn gestuurd door middel van "we transfer"te openen op mijn computer.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griek_nland