Blender

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Blender is een professioneel programma voor animatie en 3D-modeling dat gebruikt is voor diverse speelfilms. De software is zeer uitgebreid en daardoor wel behoorlijk complex in het gebruik. Absoluut voor gevorderden.

Met Blender kun je 3D-animaties maken, objecten modelleren, animaties voor games en websites creëren enzovoort. Lees hier verder over de kenmerken van Blender.

Blender is grafische animatie-software die bedacht is, en nog altijd ontwikkeld wordt, door de Nederlander Ton Roosendaal.

Tip Kijk hieronder bij Hulp en ondersteuning naar de cursussen en handleidingen voor Blender.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Hulppagina voor Blender (Engels)
Handleiding Blender (Engels)
Hier een lijst met handleidingen en cursussen over Blender op internet

Reacties

De web site van blender is terug in orde

Via de microsoft store is blender problees te downloden.

Even ter informatie voor die gene die het programma blender dat is mometeel niet mogelijk via de web site zelf omdat dit weekeend een cyberaanvaal ia gewwest op de web site. Dus de web ligt er even uit ze zijn ermee bezig dit herstellen. het programma ia via deze web site is niet mogelijk omdat je op de blender web site terecht komt en die liget vanewege de cyberaanval uit. als je onder installatie klikt opder de web site procent komen alernatieven te vorschijn waar het programma te downloden is.

nieuwe versie 3.4.0

Hallo Nico ,

Kijk eens of u Blender kunt installeren via Ninite .

Zie deze link , vink Blender aan onder Imaging > scroll naar beneden klik op Get Your Ninite in het blauw .

https://ninite.com/

Ik kan Blender niet installeren ik een krijg een melding dat dat geen geldig Windows installer pakket is en dat ik de producent moet contacteren.

nieuwe versie 3.3.

nieuwe versie 2.93.1

nieuwe versie 2.92

nieuwe versie 2.91

Pagina's