Microsoft Security Essentials 4.0.1526.0

Na bijna een jaar ontwikkeltijd is er nieuwe versie van Microsofts gratis virusscanner Microsoft Security Essentials (MSE) uitgegeven. MSE is bedoeld voor mensen die geen omkijken willen naar hun pc beveiliging. Registratie of verlenging van registratie is niet vereist en na de installatie zul je verder weinig merken van Microsoft Security Essentials.

Microsoft Security Essentials 4.0 (versie 3.0 is klaarblijkelijk overgeslagen) biedt een gestroomlijndere interface en kent diverse verbeteringen op het gebied van prestaties en malwareverwijdering. MSE verwijdert veel virussen en spyware automatisch, zonder tussenkomst van de gebruiker.

Microsoft Security Essentials is ook gratis voor kleine bedrijven, die het anti-virus product op tien pc's mogen installeren.

Microsoft Security Essentials 4.0 is - eveneens in het Nederlands - te verkrijgen voor Windows XP, Vista en 7. De update wordt aangeboden via de Automatische Updates van Windows, maar is via de link hierboven los te downloaden. Je kunt ook altijd controleren of je de laatste versie hebt dooor bij het driehoekje naar beneden naast het menu Help  te kiezen voor Controleren op software-updates in MSE. Je moet wel een legale Windows-versie hebben om MSE te kunnen draaien

Bron: 

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederlan_