Lightworks

Geschikt voor: 
Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (77 stemmen)
Actueel: 

5 april 2017
Lightworks 14 is verschenen. Deze versie van de professionele videobewerkingssoftware heeft diverse nieuwe functionaliteit bij het Cues Panel, Import Panel en de Voice Over Tool. Verder zijn er nieuwe effecten en heb je nu toegang tot de Pond5 media en Audio Network databases met gratis legale video's en muziek om te gebruiken.

Beschrijving: 

Lightworks is een professioneel videobewerkingprogramma dat gebruikt is bij het maken van speelfilms als Pulp Fiction, Braveheart, Batman en The King's Speech. De software is in 2010 open source geworden en nu is er een gratis versie beschikbaar voor Windows- Mac- en Linux-gebruikers.

Lightworks is een non-lineair videobewerkingsprogramma met zeer uitgebreide mogelijkheden. Het is dan ook meer geschikt voor video-professionals dan voor thuisgebruikers. Het programma heeft bovendien meer dan 2 GB werkgeheugen nodig voor zijn krachtige videobewerking.


Lightworks (klik voor groter)

Van Lightworks is eind 2013 een officiële uitgave verschenen voor Windows en Linux. Een versie voor macOS is in 2014 verschenen. De betaalde Pro-variant biedt wat meer mogelijkheden en kent meer output-formaten.

Lightworks heeft Matrox VFW Codecs nodig (zie bij Meer downloads).

Categorie: 
Videobewerking
Versienummer: 
14.0
Licentie: 
Open source
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon

- Lightworks vereist krachtige hardware en meer dan 2 GB werkgeheugen.
- Lightworks heeft Matrox VFW Codecs nodig (zie bij Meer downloads).
- Binnen 7 dagen moet je gratis registreren.

Deel deze download: 

Reacties

Je hebt een gebruikersnaam nodig. Laat maar. Dit is geen 100% freeware. Lijkt meer op shareware.

Als je al gewend bent om met goede videoprogrammas te werken weet je dat dit ook een knap programma is met professionele kwaliteiten !
En dit dan nog gratis ook, mensen die echt problemen ondervinden kijken beter eens naar de minimum systeemvereisten, ik denk dat je beter wat meer in huis hebt, bij mij werkt het echt fantastisch en snel ! ! !

wel chill

hoe stel je het programma in op nederlands ik heb bij het installeren wel voor nederlands gekozen

Lightworks Nederlandstalig instellen, hoe doe ik dat? Nu is alles Engelstalig

Hoe kan ik Lightworks re-activeren?

je moet een programma hebben waarmee je hem kunt uninstallen

niet goed kan niet installeren problemen. je je download hem je open het het begint en dan opeens voor het einde krijg je error can not instal

waar moet je downloden

Vanmiddag geïnstalleerd om 2 filmpjes aan elkaar te plakken. Alles bij elkaar ben ik een uurtje bezig geweest met installeren, instructievideo kijken en filmpjes aan elkaar plakken. Super

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
nederla_d