Lightworks

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.7 (78 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Lightworks is een professioneel videobewerkingprogramma dat gebruikt is bij het maken van speelfilms als Pulp Fiction, Braveheart, Batman en The King's Speech. De software is in 2010 open source geworden en nu is er een gratis versie beschikbaar voor Windows- Mac- en Linux-gebruikers.

Lightworks is een non-lineair videobewerkingsprogramma met zeer uitgebreide mogelijkheden. Het is dan ook meer geschikt voor video-professionals dan voor thuisgebruikers. Het programma heeft bovendien meer dan 2 GB werkgeheugen nodig voor zijn krachtige videobewerking.


Lightworks (klik voor groter)

Van Lightworks is eind 2013 een officiële uitgave verschenen voor Windows en Linux. Een versie voor macOS is in 2014 verschenen. De betaalde Pro-variant biedt wat meer mogelijkheden en kent meer output-formaten.

Lightworks heeft Matrox VFW Codecs nodig (zie bij Meer downloads).

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Werkt totaal langs geen kanten en is niet in het Nederlands.
Het is zowat de grootste rommel van wat ik op dit forum al heb gedownload.

U kan ook Hitfilm Express als alternatief proberen. U moet zich daarbij wel registreren en u kan het maar op één computer gebruiken. Ik denk dat ook dit alleen Engelstalig is. Toch kan u met de gratis versie al non-lineair editen en werken met lagen en effecten.

https://fxhome.com/e...

Lightworks is heel uitgebreid en - zoals wij schrijven - 'Het is dan ook meer geschikt voor video-professionals dan voor thuisgebruikers'.

Dat zal wel maar hoe komt het dat ik het niet in het Nederlands kan zetten? Dat zou toch eenvoudig moeten zijn. Het staat hier toch vermeld dat het zou kunnen.

proberen

Je hebt een gebruikersnaam nodig. Laat maar. Dit is geen 100% freeware. Lijkt meer op shareware.

Als je al gewend bent om met goede videoprogrammas te werken weet je dat dit ook een knap programma is met professionele kwaliteiten !
En dit dan nog gratis ook, mensen die echt problemen ondervinden kijken beter eens naar de minimum systeemvereisten, ik denk dat je beter wat meer in huis hebt, bij mij werkt het echt fantastisch en snel ! ! !

wel chill

hoe stel je het programma in op nederlands ik heb bij het installeren wel voor nederlands gekozen

Lightworks Nederlandstalig instellen, hoe doe ik dat? Nu is alles Engelstalig

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
p_rtugal