Lightworks

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Lightworks is een professioneel videobewerkingprogramma dat gebruikt is bij het maken van speelfilms als Pulp Fiction, Braveheart, Batman en The King's Speech. De software is in 2010 open source geworden en nu is er een gratis versie beschikbaar voor Windows- Mac- en Linux-gebruikers.

Lightworks is een non-lineair videobewerkingsprogramma met zeer uitgebreide mogelijkheden. Het is dan ook meer geschikt voor video-professionals dan voor thuisgebruikers. Het programma heeft bovendien meer dan 2 GB werkgeheugen nodig voor zijn krachtige videobewerking.


Lightworks (klik voor groter)

Van Lightworks is eind 2013 een officiële uitgave verschenen voor Windows en Linux. Een versie voor macOS is in 2014 verschenen. De betaalde Pro-variant biedt meer mogelijkheden en kent meer output-formaten. De gratis versie kan slechts exporteren in 1280x720 pixels webformaat.

Je kunt na de download de beperktere gratis versie gebruiken. Je dient je daarvoor wel - gratis - te registreren. De betaalde versie heeft meer functies.

Inst

Reacties

heb ik nog niet

Export formats: Lightworks Free Web-compatible file (MPEG4/H.264 - max. resolution: 1280x720p pixels.
Een schier nutteloos programma, iedereen werkt met het formaat 1920X1080.
En voor die shit zou je je ook nog moeten registreren.
Zelfs de Foto App in Windows doet het beter.

Ik voel mij een beetje gepakt. Kan geen Nederlands installeren..... Spijtig ik heb het niet verder bekeken en ik heb het verwijderd.

@fb
Om nog wat olie op het vuur te gooien: in Nederland wordt 'u kan' als informeel taalgebruik gezien en heeft 'u kunt' de voorkeur. In Vlaanderen is 'u kan' juist de standaard. Het lijkt dus een verschil tussen Nederland en Vlaanderen te zijn.
https://www.schrijfw...
https://taaladvies.n...

Anoniem is niet alleen pedant, hij weet ook niet waar hij het over heeft.
De persoonsvorm van de beleefdheidsvorm 'u' is die van de derde persoon. Dus 'u kan' (en ook 'u is' en 'u heeft') is helemaal juist.
Vormen als 'u kunt' zijn gaan ontstaan doordat mensen dit niet weten, en ten onrechte 'u' als 'jij' gaan vervoegen, zoals Anoniem doet.

Tsjonge jonge, Lulletjerozenwater...

U kan!! Het werkwoord is kunnen en U kunt !! jij kunt wij kunnen en niet wij kannen of jij kan

U kan ook Hitfilm Express als alternatief proberen. U moet zich daarbij wel registreren en u kan het maar op één computer gebruiken. Ik denk dat ook dit alleen Engelstalig is. Toch kan u met de gratis versie al non-lineair editen en werken met lagen en effecten.

https://fxhome.com/e...

Dat zal wel maar hoe komt het dat ik het niet in het Nederlands kan zetten? Dat zou toch eenvoudig moeten zijn. Het staat hier toch vermeld dat het zou kunnen.

Lightworks is heel uitgebreid en - zoals wij schrijven - 'Het is dan ook meer geschikt voor video-professionals dan voor thuisgebruikers'.

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
por_ugal