OsmAnd

Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 9 (9 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
3.3.8 (Android) & 2.80 (iOS)
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
In de gratis versie kun je maximaal zeven kaarten downloaden
Categorie: 
Navigatie
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

OsmAnd is een navigatie-app die gebruikmaakt van het open source project OpenStreetMap. In de gratis versie van OsmAnd kun je zeven kaarten gratis downloaden, evenals een Wikipedia-plugin voor extra informatie. OsmAnd geeft duidelijke route-navigatie met Nederlands gesproken aanwijzingen.

OsmAnd geeft route-aanwijzingen voor auto, fiets en voetganger. Handig is dat je de kaarten downloadt (onder driestreepjes-menu | Maps and Resources) en offline kunt gebruiken. Dat scheelt veel data op een mobiele verbinding.

OsmAnd heeft verder veel opties om bepaalde wegen te vermijden (klik op tandwieltje bij routenavigatie), het noorden bovenaan weer te geven, markeerpunten op de kaart weer te geven en tripjes en favorieten op te slaan. Ook kun je onder driestreepjes-menu | Map | Map type andere kaarten gebruiken en satellietbeelden van Bing Maps.

OsmAnd Maps is een uitgebreide navigatie-app met veel mogelijkheden. De betaalde versie biedt meer opties, maar met de gratis variant zullen veel mensen goed uit de voeten kunnen. De gesproken aanwijzingen zijn in het Nederlands maar de app zelf is in het Engels (of vrij gebrekkig vertaald in het Nederlands).

Download

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

BESTE Jelle Als je er niet meer uit kom: MAIL naar Support@OSMAND.NET.
Die kunnen je wel verder helpen. Het kan gewoon in het Nederlands.
Ik heb daar zelf zeer goede ervaringen mee.

Al jaren gebruik ik Osmand en Osmand+ en neem ik daarmee wandel- en fietsroutes op.
In maart 2019 heb ik nieuwe Nokia 8.1 (Android 8) gekocht en ook daarin werkte Osmand goed. Inmiddels heeft mijn Nokia nu Android 9 en verschillende updates gehad. Sinds enige weken werkt het opnemen niet meer. Ik heb alles nagekeken maar ik kan het probleem niet vinden. Wie kan mij helpen.

geweldige app. wel een beetje spartaans. vooral het offline gebruik is prettig. ook profielen voor auto, fiets en wandelen zijn handig.

Een geweldige App. Geen reclames en je komt offline waar je moet zijn.

BESTE AN Als je er niet meer uit kom: MAIL naar Support@OSMAND.NET.
Die kunnen je wel verder helpen. Het kan gewoon in het Nederlands.
Ik heb daar zelf zeer goede ervaringen mee.

Hoe kom ik aan de Nederlandstalige versie . Op mijn i phone komt alles in het Engels staan

Klopt helemaal. En niets in gebrekkig Nederlands .... de makers komen immers uit Nederland. En bij problemen .... mailtje naar helpdesk en je word snel opweg geholpen.

Een prima programma, werkt prima in het nederlands zonder reclame of internetverbinding.

Ik gebruik deze app. al vele jaren naar volle tevredenheid. Het werkt als een tierelier. De kaarten (wereldwijd) worden door meer dan honderd-duizende personen, belangeloos,bijgewerkt.Deze kaarten zijn beter up to date dan de kaarten van b.v. Tom tom.

voor Ned. gebruiksaanwijzing zie:
https://issuu.com/gu...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwi_serland