Thunderbird

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows, macOS en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (1474 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Thunderbird is een veilig, gebruikersvriendelijk en compleet mail- en agendaprogramma. Het zusje van Firefox is uitgerust met een zelflerend spamfilter en Nederlandstalige spellingcontrole. Thunderbird heeft alles wat u van een modern mailprogramma mag verwachten en vormt een goed alternatief voor Windows Mail en Apple Mail.

Thunderbird voert geen scripts uit (en is daardoor minder vatbaar voor virussen), heeft ingebouwde anti-phishing detectie en om spam te voorkomen wordt het downloaden van afbeeldingen op afstand van internet geblokkeerd (met de optie om plaatjes van veilige bronnen met één klik wel te bekijken). Virussen, spam en phishing-mail hebben zo minder kans.

Door de automatische update-functie haalt u gelijk de nieuwste versies van Thunderbird binnen zonder het hele programma opnieuw te hoeven downloaden.

Thunderbird importeert mail en adresboeken uit onder andere Windows Mail, Outlook en Apple Mail. Dit kunt u doen via de optie Extra | Importeren. Zo kunt u makkelijk overstappen naar Thunderbird met behoud van uw waardevolle mail en adresboeken.

U kunt u uw mail labelen, makkelijk door de berichtgeschiedenis navigeren (net als in een browser), u kunt de mappenweergave eenvoudig aanpassen in bijvoorbeeld 'favorieten', 'recent geopend' of 'met ongelezen mail'.

Verder heeft Thunderbird tabbladden, een snelmenu, archief-mogelijkheden en een zoekfunctie.

Thunderbird is ook geschikt om nieuwsgroepen mee te bezoeken en te chatten via onder andere Google Talk, IRC en XMPP. Verder biedt het programma de mogelijkheid om bijlagen van mailtjes te verwijderen zonder het hele mailtje weg te gooien. Ook kunt u hele grote bijlagen versturen via FileLink.


Thunderbird 60 met nieuw thema

Ook zijn er verschillende extensies en thema's beschikbaar om Thunderbird mee uit te breiden. De perfecte aanvulling op Thunderbird is de Lightning agenda-extensie. Lightning is de agenda die tegenwoordig standaard ingebouwd zit in Thunderbird. Lees hier hoe je - op drie manieren - add-ons (extensies en thema's) kunt installeren vanuit Thunderbird

Tip: Lees hier hoe je je Google en iCloud agenda kunt gebruiken in Thunderbird

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 91.1.2

Ben benieuwd wanneer de 91 versie aangeboden wordt in bijwerkbeheer van Linux Mint.
Is de koppeling met Google Agenda beter geworden ?

Versie 91.1.1 is uit.

Goedemorgen, tijdens mijn bijna dagelijkse bezoek aan deze site lees ik over de laatste ontwikkelingen en de nieuwste versies. Én ik vind het mooi om te zien dat mensen elkaar helpen.

Het probleem zal wel met een nieuw profiel te maken hebben.
Je oude gegevens zijn ook niet verdwenen maar staan waarschijnlijk nog op je pc.

Je hebt C/Program Files 64bit en C/Program Files (x86) 32bit.
In C/Program Files (x86) 32bit staan misschien nog oude gegevens.
Maar in zie bij mij in de map AppData - Roaming - Thunderbird de map Profiles staan.
Daar staan denk ik je oude gegevens en die zal bij jouw ook nog aanwezig zijn.

Ik denk dat je nu je gegevens die je nog kunt zien in de 64bit versie - adressen- mails etc. het beste kan back-uppen en daarna die 64bit versie versie verwijderen.

Hier kan je de Thunderbird 78.14.0 32bit NL downloaden:
https://download-ins...

en bij de nieuwe installatie daarvan krijg je dan je oude gegevens weer terug , hoop ik ;)

Hier nog een Thunderbird hulppagina:
https://support.mozi...

had oude versie 32 bid. Via streepje menu geprobeerd nieuwere versie te krijgen,maar lukte niet .toen nieuwe versie 7814 ,64 bit gedownload en ben nu alles kwijt.configuratie voor e mail gaat goed,maar bij invoeren naam,e mail adres en wachtwoord gaat het mis. krijg ik foutmelding en kom ik niet verder. wat kan ik nu nog doen ??

@Anoniem, je hebt gelijk, een vergissing van mijn kant.

78.15 komtpas in oktober dit jaar

Het is versie 78.15.0, maar toont zich (nog) als 78.14.0 (Drie streepjes-menu, Help, Over Thunderbird)

Versie 78.14.0 is beschikbaar

Pagina's