Tweaking.com Simple System Tweaker

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Werktuigen, Optimalisatie
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Dit programma is voor gevorderden! Maak altijd een backup/herstelpunt en lees goed wat u doet voordat u de tweaks toepast. Het programma kan ook nadelige gevolgen hebben bij sommige reeds beschadigde Windows-installaties of onoordeelkundig gebruik. Er zijn ook gebruikers die ernstige problemen melden na het tweaken. Voor eigen risico!

Tweaking.com Simple System Tweaker is een handige tool om je Windows pc sneller mee te maken. Door middel van diverse kleine tweaks of aanpassingen aan de standaardinstellingen van Windows wordt uw pc geoptimaliseerd en een beetje soepeler en sneller gemaakt.

Simple System Tweaker is van dezelfde maker (Tweaking.com) als Windows Repair - een ander uitermate nuttig gereedschap om Windows-problemen te herstellen. Simple System Tweaker is een werktuig om uw pc wat sneller te maken en soepeler te laten lopen. Bij oudere pc's kan dit enige tijdwinst bij opstarten en afsluiten, netwerktaken en het openen van programma's opleveren. Ook zouden pc's stabieler moeten worden.

Tweaking.com Simple System Tweaker stelt diverse tweaks (aanpassingen) aan de standaardinstellingen van Windows voor. Volgens de maker zijn dit enkel veilige tweaks die verder geen bijwerkingen of andere problemen veroorzaken. De tweaks zijn gerangschikt in vier categorieën: algemene tweaks, netwerk-tweaks, tweaks van Windows-services en visuele tweaks. In totaal zijn dit enkele tientallen aanpassingen aan Windows-register en instellingen die elk voor een klein beetje tijdwinst zorgen.

Voordat u de tweaks toepast kunt u eenvoudig een backup van het Windows-register maken - iets wat de maker ten zeerste aanraadt, zodat u altijd terugkunt mocht er onverhoopt iets misgaan. Daarna kunt u de vier tabbladen met tweaks doorlopen om te kijken of u nog extra tweaks wilt aanvinken of andere wilt uitvinken, of dat u gewoon de selectie van tweaks van de maker toepast (handig is dat naast elke tweak extra uitleg wordt gegeven als u op het vraagteken klikt). Hierna klikt u rechtsonder op Apply Tweaks waarna de aanpassingen worden doorgevoerd en uw computer opnieuw opgestart wordt.

De interface van Simple System Tweaker is wat rommelig, maar het programmaatje is effectief en op oudere pc's zeker in staat om snelheidswinst te behalen.

Waarschuwing: maak altijd eerst een backup en een herstelpunt voordat je gaat tweaken!

Dit programma is voor gevorderden! Maak altijd een backup/herstelpunt en lees goed wat u doet voordat u de tweaks toepast. Het programma kan ook nadelige gevolgen hebben bij sommige reeds beschadigde Windows-installaties of onoordeelkundig gebruik. Er zijn ook gebruikers die ernstige problemen melden na het tweaken. Voor eigen risico!

inst

Reacties

Verbaasd dat deze risicovolle toepassing nog steeds wordt aangeboden op deze GOEDE site. De meeste reacties zijn zeer negatief - heb die ervaring ook.
Tip: niet doen!

Gebruik Simple System Tweaker reeds enige tijd volgens de instructies, resultaat: beter werkend systeem (W7) en geen enkel probleem.

Had het programma geïnstalleerd, omdat mijn computer wat traag was en volgens mij even een 'opkikker' had verdiend.
Maar na doorlopen programma, leek het wel alsof ik een nieuw besturingssysteem moest aanschaffen - gelukkig heb ik het voor elkaar gekregen en dit baggerprogramma verwijderd!!
Ik snap niet waarom jullie dit op jullie goede site zetten.... En het afdoen met een waarschuwing, die ook bij andere programma's als een soort voorbehoud staan. En dat zijn dan overigens wel goede programma's. Maar dit is werkelijk bijna een 'piraten-programma' en notabene van Tweaking en dat werkte altijd goed, als het het basisprogramma betrof!!!
Geen goeie zet, mensen.
Hendrik en met groet.

Hallo redactie,
dit programma moet eraf hoor! Het sloopt je computer!!!
groet,
John.....

Hallo,
Heb 'Tweaking - Simple System geprobeerd en toegepast volgens instructies... Echter daarna, grote problemen: geen verbinding, traagheid, geen mogelijkheid meer om 'Systeemherstel' toe te passen - kortom: geen succes.
Hoewel ik wel tevreden ben over het basis-programma 'Tweaking.com' (zeg maar de 'grote jongen' als het een reparatie betreft, is dit dus niet handig!!
Daarna heb ik Windows8.1 opnieuw geïnstalleerd en nu alles weer prima..
(De reden van de Tweak toepassen was traagheid en het niet meer soepel lopen van mijn Laptop...)
Met groet,
Joop.

echt een top programma!!

Het sloopt heel je windows 7!!!!

Systeem herstel is volledig naar de knoppen,
Veilige modus opstarten werkt niet meer,
Foutcontrole werkt ook niet meer,
Pragramma,s in het startmenu starten niet meer op,
opstarten duurt ruim een kwartier ipv van 2 minuten,
en afsluiten doet hij nooit meer!!!! stekker eruit is de enige oplossing.

ben je toe aan een nieuwe pc gebruik dan lekker dit programma!!!
echt een afrader!!! zelfse Acer recovery deed het niet meer...

na dagen proberen het uitendelijk maar opgegeven en windows 8,1 aangeschaft

Niet downloaden dus!!

Regseeker is ook het overwegen waard klein zip bestandje laat geen resten achter bij het verwijderen ook in het Hederlands http://www.majorgeek...

Handig programma, dat registerwaarden aanpast. Per tabblad keuzes maken en dan toepassen werkt het prettigst, maar ontvink onderaan dan wel de tabbladen, die nog niet beoordeeld zijn.