Mercury Mail Transport System

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Mercury Mail Transport System is op standaarden gebaseerde mailserversoftware die als een postkantoor werkt voor een groep gebruikers en zorgt voor het ontvangen en verzenden van mail en het beheren van de mailboxen. Mercury is van de maker van Pegasus Mail.

Mercury heeft uitgebreide mogelijkheden en beschikt over zeer goede filters. Hieronder een beperkte opsomming van de mogelijkheden:

- Mercury ondersteunt wereldwijd gebruikte mailstandaarden, inclusief POP3, SMTP, IMAP, PH, en SSL.
- Mercury heeft verschillende filtermogelijkheden ingebouwd zoals content filtering, general-purpose filtering, system content management policies en Lukas Gebauer's krachtige Bayesiaanse spamfilter, genaamd SpamHalter. Met Mercury's filter mogelijkheden heeft u totale controle over uw mail.

Sommige organisaties gebruiken Mercury Mail Transport System voor het filteren van e-mail vóórdat het door Exchange-servers wordt afgehandeld.
- Mercury heeft een volledige mailinglistmanager die mailinglijsten met meer dan tienduizend gebruikers kan afhandelen en is volledig naar eigen inzicht te configureren. 
- Mercury is te programmeren en uit te breiden met een groot aantal plugins.
- Mercury is gemakkelijk te installeren: het installatieprogramma doet het meeste werk voor u. De uitgebreide hulp die voor elk afzonderlijk punt van de configuratie beschikbaar is, geeft antwoord op alle vragen waar u nog mee zit en is in geval van twijfel zeker het lezen waard.
- Mercury Mail Transport System is snel en robuust: het kan veel mail verwerken zonder dat dat een nadelige invloed heeft op de voortgang van de processen.

Met één Mercury server - waarvoor een oude pc kan worden gebruikt  - kunnen duizenden mailboxen worden bediend. Mercury werkt maanden achtereen zonder enig onderhoud.

Ideaal voor non-profit organisaties, stichtingen en verenigingen. Voor deze instellingen is Mercury gratis. Bedrijven dienen een licentie te kopen.

Reacties

Beste redactie,
als trouwe klant van jullie site, wil ik voor de tweede maal jullie attenderen op 'Foxmail!' Ik gebruik het nu een jaar en tot volle tevredenheid - je download een Zip-bestand, die in je downloads onder mijn documenten komt te staan. Regelmatig zet je deze in totaal op stick of externe harde schijf, Als er iets met je computer gebeurd, wat mij nog weleens overkwam, stop je de stick erin en je zet het weer in 'downloads' en heb je post plus alle gemaakte mappen behouden en kunt zo verder! Eénmalig installeren en dan neem je bijvoorbeeld alle post en instellingen van Microsoft Outlook over. Ook bij een nieuw opgezette computer of een vreemde, stop je de stick erin en werkt dan daarvan uit en je kunt zo mailen. Je hebt Outlook eigenlijk niet nodig - alleen om alles even te importeren. Verder een lekkere interface en alles lukt en komt goed over, ook bijlagen, CV's etc, etc. Een geweldige mail account!!!!!!!! Beoordeel hem is en zet hem erbij in de lijst. Bovendien is alles in het Nederlands en ondersteund POP....
Mooie groet, Joop.