Family Tree Builder

Reacties

Gebruik sinds eind november 2014 MyHeritage voor de familiestamboom BUFFEL.
Ik ben daar zeer tevreden over omdat je ook het resultaat in pdf format als boek kunt samenstellen met verschillende opties. Een kleine verbetering zou kunnen zijn dat ook bij de nakomelingen de kinderen die gehuwd zijn en geen nakomelingen hebben ook zouden opgenomen worden in de stamboopjes (lees kadertjes). Zij horen ook bij de familie alsook in de familietree. Maar zeker is het geheel een aanrader en bij moeilijkheden wordt je geholpen op professionele wijze.

Ik gebruik MyHeritage al jaren. Door het programma heb ik mijn gegevens georganiseerd en overzichtelijk gekregen. De matches in het programma hebben niet alleen mijn familiegeschiedenis op een confortabele manier op een hoger niveau gebracht, ze hebben me ook leuke contacten met (verre)familie en belangstellenden opgeleverd

In het begin was het even wennen, en door de verbeteringen in het systeem was het wel verwarrend, maar na een aantal bewerkingen is het toch een prettig programma geworden
wat zeker is aan te bevelen.

Het is een ideale manier om je familie / stamboom op te zoeken en uit te breiden.
Ik ben nu iets meer dan één jaar met mijn stamboom bezig en heb al 200 familieleden gevonden.

Van harte aanbevolen! Begonnen met myheritage online maar uiteindelijk overgestapt op Family Tree Builder. Ook de support is snel en helder. Ik ontdek steeds meer mogelijkheden en ga iedere keer enthousiast aan de slag!

Graag wil ik de medewerkster van Heritage bedanken voor haar telefonische medewerking om mijn programma opnieuw op te starten en ook dat het in het nederlands was .
Super ik kan nu weer met veel plezier verder met mijn stamboom.

met vriendelijke groet

My Heritage is een mooi programma, met veel mogelijkheden, ik werk er met veel plezier mee,
je krijgt veel info, en er is veel in te zoeken.
alleen zou het fijn zijn als er met de matches op sommige plaatsen wat verbeterd kan worden.
het is fijn dat je door deze site ook in aanraking komt met andere mensen die de zelfde personen zoeken, en daardoor krijg je veel meer info binnen,
wel merk ik dat er nog veel niet bekend is, en het is dan weer leuk om dat op te zoeken.

Prima programma, werk er al geruime tijd mee en ben overall tevreden. Ook de support is super, ik was al bijna in staat om het op te geven, maar door de vasthoudendheid vanuit de support is het probleem keurig opgelost 9ook tijdens het weekend reacties via de mail!) Klasse.
Een programma wat ik iedereen aanraad.

Prima programma om mee te werken en een goede service van de helpdesk.

Na een wat stuntelig begin - een duidelijke handleiding ontbreekt - werd ik bij elk bezoek enthousiaster. Vooral de mails met de matches vind ik fantastisch. Moest ik vroeger op stap naar pastorieën en provinciehuizen, nu wordt me alles zomaar aangedragen. Ook de telefonische helpdesk is formidabel. Veel geduld, erg beschaafd en eenduidige uitleg. Kortom: een fantastisch en niet te versmaden hulpmiddel bij het verkrijgen van inzicht in je ontstaansgeschgiedenis!