Reageren

NPO

Geschikt voor: 
Webapplicatie in de cloud
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (40 stemmen)
Actueel: 

6 maart 2018
Een nieuwe versie van de NPO app voor Android en iOS is verschenen. In deze uitgave wordt tracking door adverteerders uitgeschakeld (je kunt onder tandwiel | advertenties controleren of de schakelaar uit staat). Bij het openen van de app na de update krijg je die vraag ook.

Door het volgen van je kijkgedrag door adverteerders werden gepersonaliseerde advertenties aangeboden in de NPO app. Als je dit uitzet krijg je nog wel algemene - niet meer op jou toegespitste - reclame te zien.

Versie 7.0 van de NPO app had vorig jaar een geheel nieuw uiterlijk en nieuwe functionaliteit.

Omschrijving software: 

NPO (vroeger Uitzending Gemist) is de bekende service van de Publieke Omroep die je in staat stelt om herhalingen van je favoriete tv-programma's te bekijken. Series, films, documentaires, journaal, sport en veel meer kun je tot dertig dagen na de uitzending terugkijken met de app voor iPhone, iPad en Android, of op de website. Ook kun je live Nederland 1, 2 en 3, Zappelin en andere themakanalen kijken.

Naast een archief van gemiste uitzendingen kun je via NPO live tv kijken naar de zenders NPO 1, 2 en 3, Zapp en Zappelin en de diverse themakanalen van de publieke omroep, zoals NPO Doc, NPO Zapp Xtra, NPO Cultura, NPO 101, NPO Humor TV, NPO Nieuws en NPO Politiek. Ook radio luisteren (NPO Radio 1, 2, 4, 5 en 6 en 3FM) is mogelijk. Ten slotte kun je een uitgebreide TV Gids raadplegen.

Sinds juli 2017 kun je, als je een gratis account aanmaakt, Favorieten en een kijklijst toevoegen, profielen aanmaken (bijvoorbeeld voor je kinderen), persoonlijke aanbevelingen krijgen en verder kijken waar je gebleven was op een ander apparaat.

Als je een betaalde account neemt kun je meer series zien, zijn programma's langer beschikbaar en heb je geen reclame.

Categorie: 
Televisie
Laatst gewijzigd: 
2 april 2018
Versienummer: 
7.4.3/5.0.7
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
fr_nkrijk