GratisSoftware.nl werk aan de site: veel nieuwe downloadcategorieën toegevoegd

GratisSoftware.nl heeft in oktober 2014 een nieuwe lay-out met een nieuw logo gekregen. De meeste bezoekers reageerden positief, maar er waren ook diverse kritiekpunten dus we blijven werken aan de vormgeving en functionaliteit van de site.

We zijn twee weken begonnen met een grote klus: alle apps van onze zustersite GratisApps.nl worden toegevoegd aan GratisSoftware.nl. Apps en software komen zo samen op één website. We zijn inmiddels een flink eind op weg en hebben de belangrijkste apps overgezet. Dit betekent dat je vanaf nu ook een paar honderd essentiële apps op GratisSoftware.nl kunt vinden.

Kijk hiervoor bij Downloads in de menubalk en dan krijg je ook de submenu's Android, iOS en Windows Phone te zien. Op de hoofdpagina Downloads vind je een overzicht van álle software en apps en op de subpagina's de applicaties voor de betreffende besturingssystemen - die je kunt sorteren op aantal keren bekeken, cijfer, datum en titel.


Nieuwe menu's voor apps

Doordat al ruim honderd apps zijn toegevoegd, hebben we ook nieuwe downloadcategorieën:
TV kijken
Gezondheid & fitness
Sport
Naslagwerken
Nieuws
Weer
Kids
Route- en reisplanners
Notities maken
Zoeken
Mediacenter

Kijk eens rond bij de nieuwe downloadcategorieën en zeg ons wat je ervan vindt, welke apps en software je nog mist, welke categorieën nog ontbreken en hoe de navigatie beter kan. Laat  je opmerkingen achter in de reacties hieronder!

Deel dit artikel: 

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
zuid-ko_ea