Reageren

ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

ZoneAlarm was vroeger de bekendste gratis firewall, die eenvoudig in het gebruik was. Nu toch wat vergane glorie met onnodige extraatjes. Sinds 2012 biedt ZoneAlarm gratis geïntegreerde anti-virus aan, maar je kunt ook kiezen voor alleen de firewall.

ZoneAlarm Free Firewall beveiligt je pc afdoende: normaal gesproken heb je de betaalde versie niet nodig als thuisgebruiker (lees hier de verschillen tussen de gratis en betaalde versie). ZoneAlarm houdt alle ingaande en uitgaande verkeer in de gaten en heeft een knop waarmee je in een keer alle internetverkeer kunt blokkeren (bij geval van onraad).

Sinds 2012 kun je behalve de gratis firewall ook kiezen voor ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall, waarin anti-virus en anti-spyware geïntegreerd zijn. De bescherming die ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall biedt behalve firewall en anti-malware ook anti-phishing en een jaar lang gratis identiteitsbescherming (waarvoor je je dient te registreren onder Mobility | Identity Protection, maar dit hoeft niet).

Inst

Uitleg: 

Lees goed de informatie die ZoneAlarm Free geeft als programma's toestemming vragen om toegang tot internet te krijgen. In deze dialogen kun je programma's blokkeren en goedkeuren. Doe dat met aandacht en zorg. En geef je anti-virus programma (en hulpprogramma's daarvan, zoals updaters en mailscanners) ONBEPERKT toegang tot internet, anders functioneert het niet meer goed.

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oost_nrijk