Windows 10 1703: KB4032188 lost veel fouten op

Voor de Creators Update van Windows 10 is maandag een stabiliteitsupdate verschenen: KB4032188. Deze tussentijdse update lost problemen op en vergroot de stabiliteit van Windows. Windows 10 versie 1703 is daarmee aanbeland bij buildnummer 15063.502.
 
KB4032188 is wederom een een update die een hele lijst aan 'kwaliteitsverbeteringen' doorvoert die problemen moeten oplossen en de stabiliteit van Windows 10 1703 moeten vergroten. Nieuwe functies zitten niet in deze update en beveiligingslekken worden volgende week tijdens de maandelijkse update gerepareerd.
 
De fouten die worden opgelost in deze update betreffen onder andere Skype (dat soms niet meer reageerde na twintig minuten), applicaties die niet opstarten nadat Windows 10 uit standby komt, MSI installatie-pakketten, de betrouwbaarheid van de Instellingen-app, het niet correct afspelen van mp4-bestanden in Edge, niet laden van apparaat-stuurprogramma's en usb-problemen.
 

 
De Creators Update van Windows 10, met versienummer 1703, wordt sinds april 2017 gefaseerd uitgerold. Je krijgt de Creators Update via Windows Update aangeboden als er geen problemen voor jouw pc verwacht worden. Het kan zijn dat je nog Windows 10 met versienummer 1607 hebt. Je kunt de Creators Update ook handmatig downloaden als je daarop niet wilt wachten, maar dit wordt niet aangeraden. (Onder Instellingen | Systeem | Info kun je kijken welk Windows 10 versienummer je hebt). Als je nog Windows 10 versie 1507 hebt dan moet je gaan upgraden, want deze eerste uitgave van Windows 10 krijgt geen beveiligingsupdates meer.
 
Als je problemen hebt met deze update voor Windows dan horen we dat graag in de reacties hieronder!
Deel dit artikel: 

Reacties

Ik kan niet meer alle websites benaderen. Via Chrome kan ik nog naar YouTube maar dat is het wel. Hoe kan dit?

En als aanvullen werkt de Arch mouse niet meer. Toetsenbordverlichting werk wel weer en touchinstellingen zijn weer geactiveerd. Deze waren gedeactiveerd ivm ghost strokes.

Realtek HD Audio manager wordt niet meer opgestart na deze update. Hoe is dit op te lossen?

Vanaf 26 juni kon ik niet meer updaten. Update hersteltool bood geen soelaas.
KB4022716 van 28-6; KB4025342 van 12-7; KB4025376 van 12-7 handmatig,via Microsoft Update-catalogus, gedownload.
Gisteren opnieuw de update hersteltool gedraaid met positief resultaat.
KB4032188 werd hierna zonder problemen gedownload.
Na installatie (nog) geen problemen ondervonden.

ik zou graag willen weten waarom dat update kb4032188 niet op mijn pc komt dagen lang staat op 0% procent en de updat loop niet verder heb juist sleutel nummer van windows 10
mijn download snelheid is gewoon goed! ook als ik pc 1 nacht aan laat staan is update nog op mijn pc, ook het handmatig downloaden heb ik al geprobeerd wat kan er fout zijn graag reactie en hoe is op te optelossen

Je zou het kunnen proberen via Configuratiescherm, probleemoplossing, problemen met Windows Update oplossen.

Bij mij hetzelfde. Maar dit gebeurt alleen als ik handmatig controleer of er updates zijn. Het systeem zegt nu na twee dagen dat er geen updates zijn, dat ik uptodate ben, maar wel dat KB4032188 twee dagen geleden 15 keer mislukt is (ik startte de computer een aantal malen opnieuw op, en dan ging hij het weer proberen) en nooit gelukt. Vreemd. Ik laat het maar. Als hij vindt dat ik uptodate ben vind ik het ok.

De reguliere updates gaan bij mij automatisch, deze tussen tijdse en andere moet ik altijd handmatig binnenhalen

Heb nog nooit een probleemloze auto gehad. ( mag zeggen ben professional) en wat dan apple betreft, perfect is dat spul ook niet.

Elke 2-de dinsdag van de maand is flink sleutelen noodzakelijk?

Nee dat is zo , maar bij mijn auto probeer ook niet iedereen onder de motorkap te kijken wat er allemaal te zien is en hoe het werkt.

Het is verbazend, zit ik mij af te vragen, hoe vaak Windows 10 toch weer moet worden uitgerust met stabiliteits update´s, etc. Beveiligingsupdate´s snap ik nog wel, tot op zekere hoogte, (blijkbaar zijn er anders meerdere gaten te schieten in ook Windows 10?) Maar hoe is het toch mogelijk, zo maar een gedachte dat bij mij rijst, dat Microsoft geen geperfectioneerd pakket kan leveren, dat door en door stabiel en onderhoudsvrij is?

Hoe bestaat het toch dat er telkens maar door Microsoft aan moet worden gesleuteld en gesleuteld? Als ik een auto koop, verwacht je toch ook dat deze door en door betrouwbaar en stabiel is? Ga je toch ook niet om de haverklap naar de garage om hem bij te laten stellen, want dan rijdt hij gegarandeerd weer goed? Neee! Hij MOET gewoon goed rijden tussen enkele periodieke onderhoudsbeurten door, anders is het geen goed merk, toch?

Het verbaast mij weleens. Over die besturing van Apple hoor je echt nooit wat dat deze telkens bijgesteld moet worden met stabiliteits update´s, etc. Verder vind ik Windows 10 in de dagelijkse praktijk prettig om mee te werken, althans; ik gebruik bij lange na niet het volle potentieel en daarom gaat het, denk ik, hier zo goed? Maar vreemd dat die stabiliteit, blijkbaar, zo ´´gammel´´ is, dat deze regelmatig moet worden onderhouden?

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
duitsl_nd