Update KB4462933 fixt veel problemen in Windows 10 1803

Voor Windows 10 versie 1803 is - zoals bijna gebruikelijk tegenwoordig - een tussentijdse update verschenen: KB4462933. Windows 10 versie 1803 is daarmee aanbeland bij buildnummer 17134.376.

Kwaliteitsverbeteringen
Deze tussentijdse update voor oktober voor Windows 10 1803 bevat 'kwaliteitsverbeteringen' zoals Microsoft dat eufemistisch noemt: ofwel er worden fouten en problemen opgelost. Tegenwoordig worden eigenlijk maandelijks wel een of meer tussentijdse updates uitgegeven (wat wellicht iets zegt over de kwaliteit van de reguliere updates).

KB4462933 repareert een fikse waslijst aan fouten. Onder andere problemen met Edge, bluetooth, audio, pdf en .NET worden verholpen. Ook diverse situaties waarin de Taakplanner bepaalde taken niet uitvoert, zijn gefixt. Voor de liefhebbers is hier de complete lijst met fouten na te lezen.

Deze update bevatten geen pleisters voor beveiligingslekken. Die kun je weer verwachten in de volgende reguliere maandelijkse update die verschijnt op dinsdag 13 november.

Heb je problemen met deze Windows Update? Meld ze in de reacties hieronder!

Windows 10 versie 1803 wordt sinds 8 mei 2018 automatisch uitgerold via Windows Update. De vorige versie was 1709, de Herfst makersupdate. Onder Instellingen | Systeem | Info kun je kijken welk Windows 10 versienummer je hebt.

Deel dit artikel: 

Reacties

Ik krijg steeds de melding: De installatie is mislukt op ‎31-‎10-‎2018 - 0x800f081f. Dit heb ik nu sinds afgelopen maandag. Nu start mijn computer ineens op na een aantal minuten inactiviteit. Zeer irritant. Dit is gekomen na de update van Windows. Ik krijg nu ook de melding: Op uw apparaat ontbreken belangrijke beveiligings-en kwaliteitsfixes. Iemand een idee hoe op te lossen?

Geen problemen met 1809

Altijd grappig die mensen die klagen en het altijd meteen op microsoft steken, terwijl de meeste andere mensen dat probleem niet hebben.
Als jij de enige bent met een probleem dan ligt dat probleem waarschijnlijk dus ook bij jezelf. Dus als het probleem bij jezelf ligt dan ben jij eigelijk zelf hetgene waarmee je naar Miscrosoft aan het schelden was.
Just saying...

zeer vervelende update die meteen de pc vertraagd en uiteindelijk zegt dat de update mislukt is
dat gerotzooi bij microsoft pfff

Na update 1803 ben ik mijn wifi kwijt. Kan op geen enkele manier de juiste driver vinden. HP levert geen service meer. MS zegt 'ja dat kan' maar kan het ook niet oplossen. Naar mijn mening dient MS de passende driver voor windows 10 automatisch te downloden als deze mist in windows. Ik komer niet meer uit wie helpt!???

Windows 10 gewoon verwijderen en Windows 7 erop zetten alle problemen verholpen Windows 10 blijft een verhaal apart!!

Wiil verwijder de partitie van Windows 10 en zet Windows 7 erop en de pc draait weer naar behoren of kies om te beginnen voor Linux mint hier hetzelfde probleem gehad met een wat oudere laptop van HP na het installeren van Windows 7 geen probleem weer gehad!!

Het is zeer vervelend wat Microsoft hier levert. 2 keer per jaar wordt het hele systeem op de kop gezet. Waar is dat nu voor nodig. En hoe leg ik het onzeklanten uit dat een goed werkend programma na zo’n update alweer moet worden verwijderd, en weer geïnstalleerd. Microsoft stap alsjeblief weer over op de Windows 7 methode.

Deze update bezorgd een hoop problemen. Na het updaten kon ik met veel moeite een paar pagina's laden. Daarna kreeg ik een melding dat de pagina niet geladen kon worden.
Na opnieuw opstarten het zelfde liedje, tot 10x toe.
Heb deze update verwijderd en hoop dat het nu langer goed gaat. Had voorheen geen problemen met Windows.

Hier geen problemen met de update.

Deze update is er alleen voor de 1803 versie, voor de 1809 versie is geen update uitgebracht voor die mensen die m al op hun systeem hebben staan. Vraag me af of deze fouten dan wel in de nieuwe versie zitten of al gerepareerd waren terwijl ze nu ook in de 1803 versie hersteld worden. Hoe daar achter te komen?

Die vraag heb ik ook.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
h_ngarije