Reageren

Notities

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (5 stemmen)
Beschrijving: 

Notities is de app van Apple waarin je uitgebreidere aantekeningen, notities en krabbels kunt maken. Je kunt foto's toevoegen en je tekst opmaken. Ook kun je snel documenten inscannen. Notities synchroniseert met je iPhone, iPad en Mac.

Notities biedt diverse opmaakmogelijkheden en je kunt foto's, video's en andere bijlagen toevoegen. Verder kun je tekenen in een notitie. Ook kun je een notitie beveiligen met een wachtwoord of via TouchID of FaceID.

En je kunt makkelijk documenten inscannen met de Notities-app. Kies voor het +-teken in een notitie en dan voor Scan documenten. Ingescande documenten en papieren kun je als pdf opslaan en delen. Als je 3D-touch gebruikt op je iPhone/iPad (vanaf 2015) en hard drukt op het Notities-icoon op je thuisscherm dan krijg je gelijk de mogelijkheid om documenten in te scannen zonder de app eerst te openen.

Met de notities-app kun je uitgebreidere aantekeningen maken. De herinneringen-app van Apple is speciaal bedoeld voor takenlijstjes, boodschappenlijstjes en zaken die je moet doen en afvinken. En afspraken zet je in je agenda. Heel handig aan Notities is dat je snel documenten kunt inscannen en delen.

Notities is alleen voor macOS en iOS.

DL

Inst

Website producent: 

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ooste_rijk