Reageren

Kickass Undelete

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (56 stemmen)
Actueel: 

2 oktober 2017
Na enkele jaren is een nieuwe versie van Kickass Undelete verschenen. In deze uitgave van de bestandsherstel software is een crash opgelost.

Beschrijving: 

Kickass Undelete is een open source programma om per ongeluk verwijderde bestanden terug te vinden. Als u bestanden (foto's, filmpjes, documenten) uit de prullenbak weggegooid heeft of een geheugenkaartje van uw camera gewist dan kan Kickass Undelete ze vaak herstellen. Kickass Undelete werkt voor harde schijven, USB sticks en SD kaarten.

Wist u dat bestanden helemaal niet weg zijn als u ze in de prullenbak gooit en daarna de prullenbak leegt? Windows zegt alleen dat het plekje op de harde schijf waar dit bestand staat 'leeg' is, zodat andere bestanden ook deze ruimte in kunnen gaan nemen. Als de weggegooide bestanden daarna niet of weinig overschreven worden (ofwel: dat andere bestanden hun plek innemen), dan kunnen ze door iedereen met bestandsherstel-software teruggevonden worden.

Kickass Undelete is een makkelijk te gebruiken en open source bestandsherstelprogramma (in het Engels file recovery of undelete genoemd). Selecteer links de schijf die u wilt doorzoeken en klik daarna op scan. Na het zoeken kunt u de gewenste teruggevonden bestanden selecteren en op Restore files klikken. Handig is ook dat u kunt zoeken op de bestandsnaam van het verloren bestand.

Kickass Undelete hoeft niet geïnstalleerd te worden, u start gewoon het exe-bestand. U kunt Kickass Undelete ook vanaf een usb-stick gebruiken (zodat u zeker weet dat u de verloren bestanden op uw pc niet overschrijft). FAT en NTFS schijven, usb-sticks en SD kaarten (van fotocamera's) worden ondersteund om te doorzoeken.

Categorie: 
Bestandsherstel
Versienummer: 
1.5.3
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Download Kickass Undelete via SourceForge
(De download begint automatisch na enkele seconden)

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
frankri_k