De jaarlijkse upgrade van Windows 10 heet Oktober 2022 Update

Update 27 september 2022

De jaarlijkse grote update voor Windows 10 gaat Oktober 2022 Update heten, zo heeft Microsoft bevestigd, zegt Windows Latest. De Oktober 2022 Update, ofwel versie 22H2, wordt ook volgende maand - in oktober - uitgebracht. Veel nieuwe functies hoef je niet meer te verwachten in deze onderdelenupdate voor Windows 10. Tot oktober 2025 krijgt Windows 10 nog maandelijkse beveiligingsupdates en één keer per jaar een grotere update.

Origineel bericht 22 september 2022

Na de grote jaarlijkse update voor Windows 11, de 2022 Update of versie 22H2 van 20 september, is het nu tijd voor Windows 10. Ook Windows 10 krijgt nog jaarlijks een grote(re) update.

En die staat gepland voor oktober, zo verklapte Microsoft onderaan de blogpost bij de aankondiging van Windows 11 2022 Update: 'Windows 10, version 22H2, is coming next month'.

De precieze datum is nog niet bekend - en zelfs de nieuwe functies zijn nog niet geopenbaard. De vraag is of er überhaupt veel nieuwe functionaliteit in Windows 10 22H2 zal zitten, omdat Microsoft tegenwoordig toch vooral aandacht heeft voor Windows 11.

Reacties

Wie heeft Windows nog nodig als er linux (Zorin) en OS (Chrome OS Flex) is. Veel minder misserie mee en veiliger dan al die Windows versies te samen. Lifetime updaten voor nop. Met Windows is het altijd wel iets, zie maar naar de updates ? Feel free en enjoy internet zonder gezever van Windows.

Klopt helemaal Franske maar ik ben ook gebonden aan Windows, ik heb namelijk Garmin GPS op mijn motor en die werkt volgens mij alleen met windows. Dus routes laden en update's gaat volgens mij niet met Zorin, al heb ik Zorin wel op mijn andere laptops staan. Werkt perfect!!

Wat mankeert er aan google maps. Altijd up to date en gratis.Heb mijne Garmin ook buitengesmeten en gebruik nu google maps. Veel beter en geen gedoe meer van updates en wat dan ook. Heb nu ook telefoon enzo ter beschikking op mijn motor. Maak het jezelf toch makkelijk het is 2022 hé.

Mijn processor Intel(R) Core(TM) i5-6400 CPU @ 2.70GHz 2.71 GHz is niet geschikt voor W11

Hoe kan ik dit oplossen?

afbeelding van redactie
https://www.gratissoftwar...

Maar let op dat als je pc echt niet geschikt is dit problemen kan geven met Windows 11 en wellicht toekomstige updates.

Bedankt voor de snelle reactie. is de processor vervangen een optie voor een leek die wel technisch is en voor welke processor moet je dan kiezen?

dag naamgenoot,

Is dit niks voor jouw,:
https://azerty.nl/compone...

Heb je bijna alles bij elkaar, kun je zelf net zo duur maken als je wilt!.

Ik heb op een laptop uit 2008 windows 11 draaien en krijg ook alle updates werkt prima.

Misschien vind je hier een oplossing ?
https://www.askvg.com/cat...

hopelijk laten ze eindelijk w10 normaal upgraden tot w11, zonder al die tralalala...

Je kan een aantal onderdelen tweaken zodat ze werken en er uit zien als onderdelen uit Windows 10. Net zoals je Windows 10 kan tweaken zodat het er uitziet als Windows 7

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
nieuw-zee_and