Flash 32.0.0.314 repareert weer alleen fouten

Flash 32.0.0.314 is de januari-update voor de Flash-plugin. In deze uitgave worden alleen fouten opgelost en geen lekken dichtgeplakt.

De update is beschikbaar voor alle browsers, alleen de met Windows 8.1 en 10 meegeleverde versie van Flash voor Internet Explorer en Edge is nog niet bijgewerkt en blijft bij versienummer 32.0.0.255.

In 2020 wordt Flash geheel uitgefaseerd. Chrome heeft Flash vorig jaar al uitgeschakeld en Firefox volgde in september 2019 waardoor je Flash nu handmatig per site moet aanzetten om de player nog te kunnen gebruiken. Eind 2020 is het helemaal afgelopen met de eens zo populaire plugin en komen er geen updates meer.

Op deze pagina kun je - voor elke browser - controleren welke versie van de plugin je hebt.

Flash Player kun je los downloaden voor Internet Explorer (onder Windows 7), Safari en Firefox (NPAPI) en Opera en Chromium (PPAPI) voor Windows, Mac of Linux. Ook kun je updaten via de automatische updater (lees hoe je automatische updates voor Flash aan kunt zetten).

Flash wordt standaard meegeleverd - en automatisch bijgewerkt - in Google Chrome. Voor Internet Explorer onder Windows 8.1 en 10 en Edge onder Windows 10 wordt Flash geactualiseerd via Windows Update.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
zuid-kor_a