Flash 32.0.0.387 plakt kritiek lek dicht

Flash 32.0.0.387 is de juni-update voor de Flash-plugin. In deze uitgave wordt één kritiek lek verholpen dat op afstand door kwaadwillenden misbruikt kan worden via schadelijke websites.

Flash loopt op zijn laatste benen, maar als je de plugin nog hebt, zorg dan wel dat deze up-to-date is. Want Flash is namelijk een van de meestgebruikte doelwitten van internet criminelen.

In 2020 wordt Flash geheel uitgefaseerd. Chrome heeft Flash vorig jaar al uitgeschakeld en Firefox volgde in september 2019 waardoor je Flash nu handmatig per site moet aanzetten om de player nog te kunnen gebruiken. Eind 2020 is het helemaal afgelopen met de eens zo populaire plugin en komen er geen updates meer.

Op deze pagina kun je - voor elke browser - controleren welke versie van de plugin je hebt.

Flash Player kun je los downloaden voor Internet Explorer (onder Windows 7), Safari en Firefox (NPAPI) en Opera en Chromium (PPAPI) voor Windows, Mac of Linux.

Flash wordt standaard meegeleverd - en automatisch bijgewerkt - in Google Chrome. Voor Internet Explorer onder Windows 8.1 en 10 en Edge onder Windows 10 wordt Flash geactualiseerd via Windows Update.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
ni_uw-zeeland