CCleaner 5.65 verbetert Status controle en browser opschonen

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.65 een onderhoudsupdate voor de pc schoonmaker die de oude browser Internet Explorer beter opschoont. Ook wordt de nieuwe Edge Chromium nu meegenomen bij een slimme browser schoonmaak.

In de nieuwe Statuscontrole zijn diverse foutjes opgelost en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd. Zo zouden connectieproblemen nu niet meer voor moeten komen.

Statuscontrole vervangt sinds CCleaner 5.64 (dat begin maart verscheen) Eenvoudig opschonen in de zijbalk. Aangepast opschonen (het klassieke uiterlijk van CCleaner) is er nog wel gewoon.

Deze uitgave van CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast of CCleaner Browser als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

Alleen even oppassen dat je niet meteen AVG virusscanner mee downloadt. Was bij mij nl. het geval. Kreeg 'm alleen met Geek helemaal verwijderd.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
sp_nje