CCleaner 5.64 met statuscontrole voor je pc

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.64 is een grote update voor de pc schoonmaker die als nieuwe functie statuscontrole van je computer brengt. Statuscontrole kijkt in de gratis versie van CCleaner naar Privacy (sporen) en Ruimte die vrijgemaakt kan worden.

Snelheid (opstartende apps) en Beveiliging (updates voor apps) zijn onderdelen van Statuscontrole die voorbehouden zijn aan de betaalde Pro-versie van CCleaner.

Onder Extra | Opstarten kun je nog wel gewoon opstartende apps uitzetten trouwens. En onder Extra | Software bijwerken kun je nog updates voor apps vinden. Alleen wat minder mooi geïntegreerd dan in de Statuscontrole.

Statuscontrole vervangt Eenvoudig opschonen in de zijbalk. Aangepast opschonen (het klassieke uiterlijk van CCleaner) is er nog wel gewoon.

Verder schoont CCleaner 5.64 ook de nieuwe Edge Chromium browser van Microsoft op en is een fout in het schoonmaken van Google Earth opgelost.

Deze uitgave van CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast of CCleaner Browser als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

doet het privacy en ruimte onderdeel niet net hetzelfde als in aangepast opschonen ? Wat voor nut heeft het dan als je toch moet betalen voor snelheid en beveiliging...

Het wordt telkens luxer met ccleaner.Zo wat onnodig langer mee bezig...Gebruik daarnaast af en toe al jaren Eusing free register cleaner

Ccleaner is voor mij ook al jaren ´´exit´´. Ik red mij hier prima met PriVazer. Dat schoont diep en veilig op. 1 keer per week die schoonmaker door het register en de boel loopt weer extra snel. Geen problemen. Nooit gehad. Wel met Ccleaner, dus weg!

Maria ik gebruik CCleaner allang niet meer ik gebruik gewoon Windows schijfopruiming werkt pergect.

Daar begin ik het steeds meer eens mee te worden, Toen ccleaner noch niet van avast was was het beter, Maar met deze nieuwe versie word het alleen maar slechter, Wat goed is moet je niet verbeteren.

Ccleaner en al dat andere spul daarvoor is gewoon rommel.

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
nede_land