CCleaner 5.60 verbetert opschonen Flash-bestanden

CCleaner is een van de populairste pc schoonmakers die wereldwijd door miljoenen mensen gebruikt wordt. In 2017 is CCleaner overgenomen door Avast.

CCleaner 5.60 is een update voor de pc schoonmaker die het opschonen van Flash-bestanden in Chrome en Opera verbetert. Ook wordt de nieuwe CCleaner Browser nu opgeschoond door CCleaner. Avast heeft trouwens zijn nieuwe browser gebundeld met CCleaner. Let goed op en haal de vinkjes weg tijdens de installatie als je CCleaner Browser niet wilt!

Uitleg CCleaner Browser

CCleaner Browser is een nieuwe web browser van eigenaar Avast die gebaseerd is op Chrome en extra beveiligings- en privacy-opties biedt - onder andere door middel van add-ons.


Het beveiligingscentrum van CCleaner Browser

Klinkt goed, maar ons is nog niet duidelijk hoe eigenaar Avast omgaat met de surfgegevens van CCleaner Browser (Avasts virusscanner verzamelt dit soort gegevens en deelt ze met derde partijen). We zullen er de komende tijd naar kijken. Tot die tijd zouden we eerder Brave of Firefox (eventueel uitgebreid met add-ons) aanbevelen als privacy browser.

Ten slotte worden nog twee fouten in de software updater van CCleaner 5.60 gerepareerd. Deze uitgave van CCleaner is te downloaden voor Windows 7, 8.1 en 10. Er zijn ook aparte versies voor macOS en Android.

Let goed op dat je tijdens de installatie van CCleaner voor Windows extra software krijgt aangeboden. Haal de vinkjes weg als je hiervan niet gediend bent. Voorheen werd meestal Chrome aangeboden, maar tegenwoordig kun je ook Avast als 'extraatje' krijgen. CCleaner toont nu ook een pop-up vanuit het systeembalk-icoon waarin reclame wordt gemaakt voor de betaalde versie.

Ga naar de download-pagina van CCleaner

Reacties

Redactie! bovenstaande info is een heel onsamenhangend verhaaltje!

CCleaner is een van de bekendste opschoon tools..ga dan niet die info mixen met een of andere onbekende browser! incl screen shot !(dat snappen namelijk veel mensen niet!)

En sowieso gewoon de slim versie van CCleaner -zonder overbodige vinkjes gedoe en zo- via ----> https://www.ccleaner.com/...

afbeelding van redactie

Bedankt voor de feedback. We hebben er even een kadertje van gemaakt. Is wat duidelijker hopelijk. De downloadlink waarnaar we verwijzen is - op onze CCleaner-pagina - wel dezelfde als die jij noemt.

Waarom wijzigt Ccleaner 5.60 mijn pdf files in Ccleaner html documenten ?

Ccleaner verwijderen en dan opnieuw installeren en goed opletten om de vinkjes te verwijderen onderin tijdens het installeren, haal eerst het onderste weg en dan het bovenste (Ccleaner browser etc)

Reageer

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Controlevraag tegen spam
fr_nkrijk