Tip: WK voetbal kijken op je laptop, tablet of smartphone

Als je huisgenoten niet altijd zin hebben om alle voetbalwedstrijden op het WK 2018 in Rusland te kijken of je hebt geen tweede televisie dan zijn er toch verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je zelf niks mist van het WK. Je kunt alle wedstrijden namelijk zien op je pc, laptop, tablet of smartphone.

Voetbal kijken op pc en laptop via de NPO
De NOS (of NPO: Nederlandse Publieke Omroep) heeft live streams van Nederland/NPO 1, 2 en 3 op deze website:

https://www.npostart.nl/live

Kies Nederland 1 en je kunt alle wedstrijden live volgen.

Voetbal kijken op tablet of smartphone met de NPO Start app
Voor tablets en smartphones heeft de NPO zijn NPO Start app voor Android en iOS. Klik in de app beneden op Live en kies de zender die je wilt kijken.

Download NPO Start app voor Android en iOS

Voetbal kijken op tablet of smartphone met de apps van Ziggo of KPN
Op je tablet en smartphone kun je ook de apps van Ziggo of KPN gebruiken om live tv te kijken. En dan kun je alle zenders in je tv-pakket zien - niet alleen NPO 1, 2 en 3. Je moet dan wel inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Download ZiggoGo
Download KPN interactieve TV

Deel dit artikel: 

Reacties

Raar, elke keer als ik een tv-uitzending van de NPO vanuit Italië of Frankrijk wil bekijken krijg ik de mededeling dat het vanwege uitzendrechten niet mogelijk is deze uitzending vanuit het buitenland te bekijken. Dat geldt voor o.a. het Nos-journaal en Jinek. Wat een flauwekul: via de tv in Italië of Frankrijk kun je bijv. tientalle Duitse zenders bekijken. Als je geluk heb kun je wel het saaie en sullige BVN ontvangen. Gelukkig heb ik een Ziggo abonnement: alle zenders uit je zenderpakket kun je, als je een behoorlijke WIFI-verbinding hebt, op je TV bekijken (PC via HDMI-kabel aangesloten op de tv). Geen gezeur over uitzendrechten o.i.d. Ik vraag me overigens af waarom ik alle publieke en commerciële zenders wel via Ziggo kan bekijken en niet via NPO.

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <br> <br /> <i> <b> <p>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
Controlevraag tegen spam
fran_rijk