iOS 11 updates: iOS 11.0.3 lost problemen op

De updates voor iOS 11, dat 19 september 2016 verscheen, vind je hieronder op een rijtje. Je iPhone of iPad updaten kan 'over the air' (via wifi) onder Instellingen | Algemeen | Software-update. Je kunt ook via iTunes bijwerken. Het is handig om eerst een backup te maken in iCloud of via iTunes op je pc of Mac - mocht er iets misgaan - en om je iPhone of iPad aan de oplader te leggen.

iOS 11.0.3 (11 oktober 2017)
De derde onderhoudsupdate voor iOS 11 in drie weken is verschenen. In iOS 11.0.3 lost Apple problemen op met audio op iPhone 7 en met het aanraakscherm van sommige iPhone 6s telefoons. Of ook andere problemen verholpen worden is niet bekend.

iOS 11.0.2 (3 oktober 2017)
iOS 11.0.2 kwam gisteravond uit en is de tweede onderhoudsupdate voor iOS 11. In deze uitgave worden enkele fouten opgelost, zoals problemen met versleutelde mails, die niet geopende kunnen worden, krakende telefoongesprekken op de iPhone 8 en foto's die onbedoeld verborgen worden in de Foto's app.

iOS 11.0.1 (26 september 2017)
Apple heeft met iOS 11.0.1 de eerste update voor iOS 11 uitgebracht, dat vorige week verscheen. Dit is een onderhoudsupdate die problemen van de Mail-app met Outlook- en Exchange- en Office 365-accounts oplost. Gebruikers van deze Microsoft-maildiensten konden geen mail meer versturen vanuit Apples Mail-app. Verder lost iOS 11.0.1 niet nader gespecificeerde problemen op.

Tags: 
Deel dit artikel: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

De outlook e-mail werk nog steeds niet.
Ik heb het account gewist en opnieuw aangemaakt nu werkt he wel.

De bestandenmap is naar mijn mening nog steeds niks

Ja na die eerste Update was zo mijn accu leeg en Apps waren moeilijk te verplaatsen + dat naar mijn smaak de hele App Store vakkundig naar de klote geholpen was.
Al snel kwam Update 2 die iets verbetering bracht al bleven mijn sms jes naar boven schieten dus alles weer terug scrollen.
Nu na Update 3 ben ik wat positiever want het werkt weer perfect.
Alleen die App Store vind ik zeer onhandig met wel 1 handige functie met verwijderde Apps verbergen.
Eerst dacht ik nog "Heeft Apple Windows mensen in dienst genomen" zo onhandig vond ik die App Store.
Maar nu ook mijn Telefoon Signaal sterk is verbetert heb ik er wel vrede mee.
En daar gaat het om want het is en blijft een Telefoon.

Reageren

Controlevraag tegen spam
nede_land